Beykoz Yerel Basınından Başkan Köseler’e Ziyaret

27-12-2024 660 Yorum yok. Yorum Ekle

Bir grup Beykoz Yerel Basın Mensubu, Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler’e, kamuoyunda ciddi bir bilgi kirliliğine sebep olan ve araştırması halen devem eden konu ile ilgili destek ziyaretinde bulundu.

 

Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, Basın Mensuplarını Encümen Odasında kahvaltı ortamında karşıladı.

 

Basın mensupları adına yaptığı açılış konuşmasında Beykoz Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş “Kamuoyuna yansıyan sıkıntılı bir süreç var, süreci atlatmaya çalışıyorsunuz, ortaya konulan resmi anlamda somut bir veri bulunmamakta. Bulunduğumuz süreçte bir grup arkadaşımızla birlikte bu süreçte yanınızda olma düşüncesinde olduk.

 

Zaten bu kamuoyunda gündem olan konuların araştırması bittiğinde, Beykoz Yerel Basınına tatmin edici bilgi vereceğinize inanıyoruz. Biz de bu açıklamanız sonrasında özgürce haberimizi yapacağız.

 

Arkadaşlar ile konuştuk bundan sonraki süreçte, yaşanan bu sıkıntı ile ilgili de olabilir veya başka konularla da ilgili olabilir, sizden veya sizin görevlendirdiğiniz bir görevli ile görüşüp resmi, gerçek bilgileri aldıktan sonra haberimizi özgürce yapacağız.

 

Arkadaşlar ile bu doğrultuda görüşmek için geldik. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir araya geldiğimizde Beykoz’un sorunlarını, Nisan 2024’ten günümüze Beykoz’a olan hizmetlerinizi ve gelecekte yapmayı planladığınız projeleri daha geniş kapsamlı bir şekilde konuşmak istiyoruz.

 

Kahvaltı süreci kadar serbest bir sohbet yaptıktan sonra ayrılacağız. Ziyaretin amacı net olarak budur.” diyerek sözlerini bitirdi.

 

Derviş’in konuşması sonrası ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, araştırma süreci tamamlandıktan sonra kendisinin de yerel basın ile bir araya gelerek açıklamalarda bulunmayı planladığını ifade ederek tekrar ziyaret için teşekkür etti.

 

Beykoz Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş’in yaptığı açılış konuşması ve Beykoz Belediye başkanı Alaattin Köseler’in teşekkür konuşması sonrası serbest sohbete geçildi.

 

Beykoz Doğuş Haber Gazetesi olarak, ziyaretin amacının önceden belirtildiği için yapılan serbest sohbetleri dillendirmedik. Bu konudaki hakkımızı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sonrası buluşmamızda kullanacağız.   

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Alaattin Köseler,Beykoz Yerel Basını



27-12-2024 660 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

KAPTAN’IN SÖZÜ KANUNDUR

06-01-2025 Yorum yok. 622
Neyir Erkan Şişman

2024’ün Geç Hesabı

30-12-2024 Yorum yok. 593
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLU NEREYE…?

30-12-2024 Yorum yok. 563
Yaprak Akın

2024’ü Uğurlarken 2025’te Gelsin Bakalım…

30-12-2024 Yorum yok. 514
Erdal Uzuner

İMAR AFLARI NEYİ ÇÖZDÜ

30-12-2024 Yorum yok. 634
Hacı Arıcı

GİTTİ 2024, GELDİ 2025

30-12-2024 Yorum yok. 626
Tuncay Ünde

SÖYLEYEMEDİM

28-11-2024 Yorum yok. 712
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

COĞRAFYA KADERİMİZ MİDİR?

28-11-2024 Yorum yok. 626
Asiye Çakır

KUSURA BAKIN!

24-10-2024 Yorum yok. 1169
Cüneyt Pulant

Beykoz’da her şey birbirine karıştı

24-10-2024 Yorum yok. 1215