POLİSİMİZİN GELENEKSEL HUZUR BULUŞMASI

16-10-2024 1471 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü 2024 yılı Beykoz İlçe Huzur Toplantısı gerçekleşti. 2024 yılında Beykoz İstanbul’un suç aydınlanması konusunda 12. ilçesi oldu.

 

Beykoz Belediyesi Kavacık Yaşam Merkezi’nde Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Şekip Akın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen huzur toplantısına Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, Daire Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve Spor Kulübü Temsilcileri, İş İnsanları, Okul Müdürleri ile vatandaşlar katılım gösterdi.

 

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nden Polis Memuru Kaan Açıkgöz’ün sunumuyla gerçekleşen huzur toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı.

 

İstiklal Marşı’nın ardından huzur toplantısının açılışını yapan, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Şekip Akın, 2023 - 2024 yıllarında Beykoz’un suç istatistiklerini karşılaştırarak katılımcılara sundu.

 

Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Şekip Akın, Emniyet Müdürlüğü olarak ilçe genelinde Anadolu Kavağı, Çavuşbaşı, Kavacık, Paşabahçe, Polonezköy ve Riva olmak üzere 6 polis merkezi ile hizmet verdiklerini belirterek verileri paylaştı.


Akın, Beykoz’da kasten yaralamanın 2024 yılında bir önceki yıla göre 46 adet, hırsızlığın bir önceki yıla göre 24 adet, motosiklet hırsızlığının bir önceki yıla göre 4 adet, otomobil hırsızlığının 2 adet, otomobilden hırsızlığın 2 adet ve yağma-gaspın önceki yıla göre 6 adet gerilediğini paylaştı.

 

Konuşmasında Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün sahada yürüttüğü çalışmaların tamamına değinen Emniyet Müdürü Şekip Akın, İstanbul’da suç aydınlatılması konusunda Beykoz’un 12. sırada olduğunu kaydetti.

 

Emniyet Müdürü Akın, Beykoz’da trafik ekiplerinin sayısının arttığını da konuşmasında belirterek, trafik yoğunluğunu düzenlemeye yönelik çalışmaların hız kesmeden artarak devam edeceğinin altını çizdi.

 

Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Şekip Akın’ın sunumunun ardından Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler “İlçemiz diğer ilçelerden göç alan bir ilçe. Fakat bir o kadar da göç verende bir ilçe. Özellikle yerel seçimlerde muhtarlık seçimleri için görüyoruz ki vatandaşlar memleketlerine nüfusunu aldırıyor ve Beykoz’un nüfusu 250 bini geçmiyor. 250 bin nüfusu geçtiğimizde meclis üyesi sayımız artacak, iller bankasından gelen payımız artacak. Bunu özellikle bu toplantıda toplumun kanaat önderlerinin olduğu ortamda hatırlatmak istiyorum. İlçe olarak hak ettiğimiz gibi zamanı yaşayamıyoruz. Beykoz planlı bir ilçe olsun. Kaçak yapılardan uzaklaşarak çocuklarımıza daha problemsiz bir ilçe bırakalım.” şeklinde konuşmasına devam etti. 

 

Başkan Köseler’in ardından Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer’de toplantıya katılımları için ilçe dinamiklerine teşekkür ederek; “İlçe Emniyet Müdürümüz Şekip Akın şahsında tüm Polis memurlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkürü bir borç biliyor başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.


Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin köseler ve Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Şekip Akın’ın konuşması sonrası salonda bulunan katılımcılar söz alarak Beykoz’un daha güvenilir bir ilçe olması için talep ve önerilerini sıraladılar.

Gerçekleşen 2024 yılı Beykoz ilçe huzur toplantısı ikramların ardından sona erdi.


Not: İlgi duyan okuyucularımız 2024 yılı Beykoz İlçe Huzur Toplantısı'nın tamamına haberimizin video bölümünden ulaşabilirler. 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü,İlçe Huzur Toplantısı,Faik Oktay Sözer,Alaattin Köseler,Şekip Akın


Fotoğraf Galerisi


16-10-2024 1471 Yorum yok. Yorum Ekle
Neyir Erkan Şişman

Eski Yaralar, Yeni Umutlar

27-12-2025 Yorum yok. 865
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

KENDİNİ BİLMEK ÇOK ŞEYDİR...

27-12-2025 Yorum yok. 748
Asiye Çakır

BURUN KIVIRIRSAN DUVARA TOSLARSIN...

27-12-2025 Yorum yok. 578
Cüneyt Pulant

Sevdamız Beykoz

27-12-2025 Yorum yok. 478
Erdal Uzuner

AHLAKİ EROZYON

27-12-2025 Yorum yok. 574
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

2025 MİZAN VE BİLANÇOSU

27-12-2025 Yorum yok. 548
Hacı Arıcı

ÖMÜR SERMEYEMİZDEN BİR YIL DAHA GİTTİ

27-12-2025 Yorum yok. 654
Yaprak Akın

2 Kasa Kiraz’a 1 Daire Satacağız Neredeyse…

27-12-2025 Yorum yok. 642
Asım Özdemir

Huzur Toplantısı

07-11-2025 Yorum yok. 1496
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 6122