Beykoz’da 30 Ağustos Coşkusu Zirve Yaptı

31-08-2024 1096 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Beykoz Çayırı’ında düzenlediği Manuş Baba konserine, on binlerce Beykozlu katıldı.


30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’inci yılı, Beykoz’da Zafer Yürüyüşü ve Manuş Baba konseri ile kutlandı.


Beykoz Meydanı’nda toplanan binlerce Beykozlu, Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve eşi Firdevs Köseler’in katılımıyla Beykoz Çayırı’nda sonlanacak Zafer Yürüyüşü gerçekleştirdi.


Zafer Yürüyüşü ile Beykoz Çayırı’na gelen binlerce Beykozluyu, 31 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Geleneksel Beykoz Çayır Festivali’nde yöresel kültürleri tanıtacak olan yöre dernekleri karşıladı.


Sunumunu Beykoz’un sevilen ses ve bağlama sanatçısı Burhan Yıldırım ile Beykoz Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş’in üstlendiği kutlama programında, Beykoz Çayırı’nda bulunan on binlerce Beykozlunun coşkulu alkışlarıyla sahne davet edilen Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler; konuşmasına başlamadan önce CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hülya Özdemir, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan ve Beykoz Belediye Meclis Üyeleri’ni Beykozluları birlikte selamlamak için sahneye davet etti.


Konuşmasında Başkan Köseler “Saygı değer Beykozlu hemşerilerim. 30 Ağustos herhangi bir gün değildir. Bizim kurtuluşumuzun en önemli günü, zaferimizi perçinlediğimiz gündür. Bu topraklara göz dikmiş olan yapıları denize döktüğümüz gündür, bu çok anlamlı. Bugün burada, hür bir biçimde yaşayıp, nesillerimizi yetiştirebiliyorsak, bu çok değerlidir. Bu kazanımları bizlere sağlayan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Bizler gelecek nesillerimizi yetiştirelim diye onlar hayatlarını ortaya koydular. Türkiye Cumhuriyeti’nin iki önemli çizgisi var; bayrağımız ve hudutlarımız. Bu konuda inşallah süreç içerisinde fabrika ayarlarına dönülecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri sağlam atılmıştır. Sizlerin yetiştirdiği nesillerle Türkiye Cumhuriyet’i ilelebet payidar kalacaktır dedi: Büyük Önder Atatürk. 30 Ağustos kutlamalarının ardından ilerleyen günlerde il ve bölge bazında derneklerimizin etkinlikleri olacak, hepinizi yöresel etkinliklere bekliyorum. İyi ki varsınız, her şey Beykoz için.” şeklinde konuştu.


Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in günün anlam ve önemini bildiren konuşması sonrası sanatçı Manuş Baba; özel hazırladığı repertuarıyla, Beykoz’un 30 Ağustos Coşkusunu zirveye taşıdı.


Beykozluların yoğun ilgi gösterdiği sanatçı Manuş Baba’ya konserin bir bölümünde Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler ve eşi Firdevs Köseler plaket ve çiçek takdiminde bulundu.


Konserinde sık sık bu anlamlı günde Beykoz’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren sanatçı Manuş Baba, gece boyunca seslendirdiği eserleriyle Beykozlulara farklı bir akşam yaşattı.

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,30 Ağustos,Zafer Bayramı,Beykoz Çayırı,Alaattin Köseler



31-08-2024 1096 Yorum yok. Yorum Ekle
Neyir Erkan Şişman

Eski Yaralar, Yeni Umutlar

27-12-2025 Yorum yok. 868
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

KENDİNİ BİLMEK ÇOK ŞEYDİR...

27-12-2025 Yorum yok. 750
Asiye Çakır

BURUN KIVIRIRSAN DUVARA TOSLARSIN...

27-12-2025 Yorum yok. 585
Cüneyt Pulant

Sevdamız Beykoz

27-12-2025 Yorum yok. 488
Erdal Uzuner

AHLAKİ EROZYON

27-12-2025 Yorum yok. 579
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

2025 MİZAN VE BİLANÇOSU

27-12-2025 Yorum yok. 554
Hacı Arıcı

ÖMÜR SERMEYEMİZDEN BİR YIL DAHA GİTTİ

27-12-2025 Yorum yok. 659
Yaprak Akın

2 Kasa Kiraz’a 1 Daire Satacağız Neredeyse…

27-12-2025 Yorum yok. 652
Asım Özdemir

Huzur Toplantısı

07-11-2025 Yorum yok. 1499
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 6124