CHP Beykoz Gençlik Kolları’ndan ‘Beykoz Kazandı’ Çalıştayı

29-06-2024 957 Yorum yok. Yorum Ekle

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Mimar Alaattin Köseler’in Belediye Başkanlığı’nda belediye yönetiminin kazanılmasının ardından, CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları tarafından “Beykoz Kazandı” çalıştayı düzenlendi.

 

CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Saldıroğlu ve Yönetimi’nin ev sahipliğinde, Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen çalıştaya; Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köserler, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan ve Yönetimi, CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Eylem Uzuner ve Yönetimi, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Bilgehan Murat Miniç, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Soğuksu Mahallesi Muhtarı Muammer Aydınoğlu,  Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı İsmet Konca, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Derneği Başkanı Erdal Öztürk, Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü Başkanı Bayram Taşkıranlar, Bey Taekwondo Spor Kulübü Başkanı Mustafa Zurnacı ile partililer katılım gösterdi.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan çalıştayın açılış konuşmasını yapan CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Saldıroğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Beykoz’da kazanılan zaferin enine boyuna konuşulacağı “Beykoz Kazandı” çalıştayına katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, çalıştayın açılışını gerçekleştirdi.


Gençlik Kolları Başkanı Saldıroğlu’nun konuşması sonrası CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Eylem Uzuner, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan ve Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’de selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

TAŞTAN: “Evet Beykoz Kazandı CHP Kazandı”

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında “Evet Beykoz kazandı, Cumhuriyet Halk Partisi kazandı, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler kazandı ama en önemlisi inanmak, başarmak ve inandığın yolda yürümek kazandı. O yüzden, hepinize geldiğiniz için ve bugün burada bu hususları konuşacağımız için çok teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını bitirdi.

 

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan’ın selamlama konuşmasının ardından, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler kürsüye davet edildi.

 

KÖSELER: “Kimin Ne Hesabı Varsa Bir Kenara Bıraksın, Artık Hizmet Üretme Zamanı”

Başkan Köseler “Burada bu ortamda, bizlere bu çalıştayı sunan, emeği geçen herkese, Sayın İlçe Başkanımız, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız başta olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca, Gençlik Kolları Başkanımızı da tebrik ediyorum, kutluyorum. Biraz evvelki aramızdaki konuşmadan bahisle, çalıştayların daha fazla olması, çalıştay kültürünün yaygınlaştırılması ve öncelikle biraz evvelki konuşmacıların söylediği gibi birtakım görevi olan arkadaşlarımız var, İlçe Başkanlığı Yöneticileri, Kadın Kolları Yöneticileri, Gençlik Kolları Yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi Arkadaşlarımız ve üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz. Bu çalıştayın daha etkin yapılması gerekiyor. Yani bizim Beykoz'da iktidarımızı yansıtan bir yoğunlukta yapmamız lazım. Bu konuda, parti içinde veya parti dışında bazı sıkıntılar var diye hissediyorum. Ben parti içi seçimlerle fazla ilgilenemedim belki ama kadın kolları seçimimiz başta olmak üzere, ileriki süreçlerde Gençlik Kolları seçimi önümüzde, daha sonra da ilçe Başkanlığı seçimleri önümüzde. Burada önemli olan bu seçimlerde başarıyı yakalamak anlamında mücadele tabi ki olacak fakat o mücadeleden sonra kırılmaların minimize edilmesi lazım, minimum olması lazım ve ortak hareket kabiliyetini, enerjisini kırmadan dökmeden devam etmek lazım. Biz bunu başarmalıyız, bakın 1999 – 2004, 2004’ten sonra kazanılmış bir seçim var bunun kıymetini, Cumhuriyet Halk Partisi'nin çok değerli üyelerinden başlayarak mahalle temsilcilerimiz, meclis üyelerimiz belediye başkan yardımcılarımız kadın ve gençlik kollarımız, partili olmayan Beykozlular bu konuda destek vermesi lazım. Bizim gerçekten Cumhuriyet’in fabrika ayarlarına dönmesi için el birliğiyle çalışmamız lazım. Küçük düşünmemek lazım, küçük olsun bizim olsun, bizim dışımızda da kimse gelmesin anlayışını da, artık terk etmemiz lazım. Mutlaka Beykoz'a kendinizin dışında, ilçemizin dışındaki insanların yaşamlarına dokunmamız lazım. Bizim birbirimizi yüceltmemiz lazım, yüceltmediğiniz takdirde ileriki süreçlerde sıkıntı yaşarsınız. Seçim zamanlarında o kısacık 34 günde karşı siyasi partilerle mücadele edildi. 34 günden kendinizi anlatamazsınız, kendi mahallenizde kendi komşunuza anlatamazsınız. Bakın bu çok önemli altını çizerek söylüyorum; kimin ne hesabı varsa, bir kenara bıraksın.


Başkan Köseler: “Bizim Silkelenip Kendimize Gelmemiz Lazım.”

Bu selamlama konuşmasını geçti belki ama bizim silkelenip kendimize gelmemiz lazım diye düşünüyorum. Yanlış düşünüyor olabilirim ama bakın bu salona ismi verilen siyasi kimlikten sonra Beykoz'da en fazla seçime girmiş bir kardeşimiz olarak sesleniyorum. Bu parti kısa sürelerde bu atraksiyonları yapamaz. Çünkü yapı olarak çok yoğun, güçlü bir yapıyı bu şekilde hareket ettiremezsiniz, 34 günde kimseyi inandıramazsınız, o yüzden kesinlikle herkes aklını başına alsın. Yerel basın başta olmak üzere, kimse parti üzerinden yerel basına ve diğer siyasi partiye malzeme vermesin, malzeme akışı sağlamasın, bilgi akışı sağlamasının. Bu mesaj nereye gidiyorsa gitsin, ben biliyorum nerelere gittiğini de bilmeyenler için söylüyorum. Siyasi rekabet parti içinde, parti dışında mutlaka olacak ama parti içindeki huzuru sağlamamız için el birliğiyle güç birliğiyle mücadele etmemiz lazım, bu salonun fotoğrafı bu olmamalı diye düşünüyorum. Sizler nasıl düşünüyorsunuz, bunları alkış almak için de söylemiyorum, ileri ki süreçlerde yaşayacağımız sıkıntıları yaşamamak için söylüyorum.” şeklinde konuşmasına devam etti.

 

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in konuşmasının ardından seçim döneminde çekilen videolardan ve seçimde sahada aktif kişilerle yapılmış röportajlardan oluşan, 31 Mart belgeseli katılımcılarla paylaşıldı.

 

Belgesel gösteriminin ardından, CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yağız Efe Öztürk’ün YSK’dan alınan verilerle hazırladığı Beykoz’un mahalle mahalle seçim sonuçları raporunu slayt eşlinde paylaştı.

 

Seçim sonuçlarının ardından CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Umut Demirden’in moderatörlüğünde panele geçildi.

 

Panelde Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Kadın Kolları Başkanı Eylem Uzuner ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Saldıroğlu hazırlanan soruları yanıtlayarak 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Beykoz’da elde edilen başarıyı özetlediler.

 

Panel sonrası verilen aranın ardından çalıştay basına kapalı olarak devam etti.

Not: Haberde konu olan konuşmaların tamamı haberimizin video bölümünde mevcuttur. 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Cumhuriyet Halk Partisi,CHP,CHP Beykoz İlçe Başkanlığı,Beykoz Belediyesi,CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları,CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları,Mahir Taştan,Eylem Uzuner,Burak Saldıroğlu,Alaattin Köseler

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


29-06-2024 957 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

Dokuzuncu köy ile onuncu köy arasında yolculuk...

26-09-2024 Yorum yok. 894
Neyir Erkan Şişman

SAHİP ÇIKIN

26-09-2024 Yorum yok. 748
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

OZAN DERVİŞ İLE DOBRA DOBRA...

26-09-2024 Yorum yok. 774
Tuncay Ünde

Beykoz Devlet Hastanesi’nde Önemli Gelişme

26-09-2024 Yorum yok. 846
Yaprak Akın

Boğaziçi İmar Kanunzedeleri-3-

28-09-2024 Yorum yok. 725
Erdal Uzuner

KONUT SORUNU VE DÖNÜŞÜM

26-09-2024 Yorum yok. 802
Hacı Arıcı

BEYKOZ’DA GENÇLER VE GENÇ BİR SİYASETÇİ

26-09-2024 Yorum yok. 947
Cüneyt Pulant

Ümidimiz umutsuzluğa döndü...

26-09-2024 Yorum yok. 898
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEPİMİZ SORUMLUYUZ

28-08-2024 Yorum yok. 1054
Asiye Çakır

ERİYORUZ !...

28-07-2024 Yorum yok. 1495