Halil İbrahim Soyer Beykoz’da Unutulmadı

10-06-2024 696 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz’un efsane futbolcularından Lütfü Soyer’in Covid-19 pandemisinde kaybettiği oğlu, Ortaçeşmespor ve Masterler Liglerinde forma giyen merhum Halil İbrahim Soyer adına bu yıl üçüncüsü düzenlenen Dostluk ve Veteranlar Turnuvası’nda şampiyon Paşabahçe Masterlar oldu.


Paşabahçe Spor Kulübü sahasında şöhretler maçı ile başlayan final müsabakasına Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Bilgehan Murat Miniç, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) Genel Sekreteri ve Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar, Spor Kulübü Başkanları ve Yöneticileri,  eşi Paşabahçe Masterlar Takımı’nda top koşturan Sanatçı Demet Akalın ile Soyer Ailesi’nin bireyleri ve spor sever Beykozlular katılım gösterdi.

 

İş insanı Okan Kurt’un da oyuncusu olduğu Paşabahçe Masterler Takımı ile Boğazın Yargıçları Masterler Takımı arasında geçen final müsabakası 5-1 sona erdi, 3. Halil İbrahim Soyer Dostluk ve Veteranlar Turnuvası’nın şampiyonu Paşabahçe Masterlar Takımı oldu.

 

Gerçekleşen final müsabakası sonrası ödül törenine geçildi. Ödül töreninde turnuvayı düzenleyen Ortaçeşme Masterlar Takımı’ndan Fatih Akbay, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Bilgehan Murat Miniç ve Soyer Ailesi adına Halil İbrahim Soyer’in babası Lütfü Soyer katılımcılara hitap ederek, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür edip, merhum Halil İbrahim Soyer’i rahmetle andılar.

 

Konuşmaların ardından, turnuvanın ikincisi Boğazın Yargıçları Mestarlar Takımı’na plaketini Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Bilgehan Murat Miniç, şampiyon Paşabahçe Masterler Takımı’na da kupasını BİSK Başkanı Asım Özdemir ile Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar takdim etti.

 

Beykoz Doğuş Haber Gazetesi olarak merhum Halil İbrahim Soyer ve yine pandemi sürecinde hayatını kaybeden kardeşi Ergün Soyer’e yüce Allahtan rahmet, İmtiyaz Sahibimiz Ozan Derviş’in yakın arkadaşı Lütfü Soyer şahsında tüm Aileye sabırlar diliyoruz. 



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


10-06-2024 696 Yorum yok. Yorum Ekle