CHP Beykoz’dan “Sinir Sistemi Hastalıkları ve Kök Hücre Tedavisi” Semineri

28-05-2024 799 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı Sivil Toplum Kuruluşları ve Engelliler Komisyonlarının ortaklaşa düzenlediği “Sinir Sistemleri Hastalıklarında Güncel Kök Hücre, Hücresel Tedavi ve Klinik Uygulamaları” seminerine ilgi yoğundu.

 

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ev sahipliğinde Anadolu Hisarı Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Taner Aksu ve Bilgehan Murat Miniç, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Füsun Sökmez, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Pembe Taştan, Beykoz Otistik Çocuklar ve Aileleri Yardımlaşma Derneği(BOÇAY) Başkanı Bülent Taştan, Beykoz Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği Başkanı Dilek Akın Bülbül, Bende Varım Derneği Başkanı Aşkım Maden Ataselim, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Beykoz Şubesi Başkanvekili Nuray Öner, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği(BİSK) Başkanı Asım Özdemir ve Spor Kulübü Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

Kokteyl sonrası başlayan etkinliğin açılışını yapan CHP Beykoz İlçe Başkanlığı STK’lardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Aynur Bilgi Yavaş’ın ardından Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Taner Aksu ve CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan’da katılımcılara hitap ederek, günümüzün artan hastalık grafiği içerisinde olan sinir sistemi hastalıkları ve çözüm yolları ilgili detaylıca bilgi almak üzere bir araya gelindiğini vurgulayarak sözü Prof. Dr. Serdar Kabataş’a bıraktı.


Prof. Dr. Serdar Kabataş tüm katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında, bir dönem Beykoz’da yaşamış ve Beykoz’a aşık olmuş bir kişi olarak yeniden Beykozlularla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek “Sinir Sistemleri Hastalıklarında Güncel Kök Hücre, Hücresel Tedavi ve Klinik Uygulamalar” konulu seminerini gerçekleştirdi.

 

Sunumu sonrası katılımcılardan gelen sorulara da içtenlikle cevap veren Prof. Dr. Serdar Kabataş’a etkinliğin sonunda Beykoz Belediyesi AKDEM Sorumlusu Yunus Emre Demirci tarafından çiçek takdim edildi.

 

Kabataş’ın ardından Beykoz’da görev yapan engelli derneği Başkanlarına da katılımlarıyla desteklerinden dolayı günün anısına çiçek buketi armağan edildi.

 

İlçe yerel basınından sadece Doğuş Haber’in takip ettiği etkinlik çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. 



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


28-05-2024 799 Yorum yok. Yorum Ekle