A.Hisarı’nda İlker Güner Güven Tazeledi

13-05-2024 772 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz’da 111. yılını geride bırakmış Türk Spor Tarihi’nin güzide Spor Kulüplerinden Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü’nün genel kurulunda Başkan İlker Güner yeniden Başkan seçilerek güven tazeledi.

 

Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü’nün genel kurulu günlerdir ilçe genelinde konuşulan güncel bir konu olurken, uzun süredir yeni dönemde Başkan Adayı olmayacağını belirten İlker Güner, genel kurul öncesi de aday olmayacağını Beykoz Kamuoyu ile de paylaşmıştı.

 

Genel kurula sayılı günler kala yeniden açıklama yapan İlker Güner, yoğun istek üzerine yeni dönem için Başkan adayı olduğunu ilçe spor kamuoyu ile paylaştı. Türk Spor kamuoyunda önemli bir yeri olan Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü’nün genel kuruluna gelen üyeler ve konuklar, Başkan İlker Güner’in adaylığında seçimlere gidileceğini beklerken, son gelişmeyle genel kurula iki adayla gidileceği öğrendiler.

 

Tek listeye göre yapılan ön çalışmaların, yeniden iki listeye göre yapılması sebebiyle biraz geç başlayan genel kurulun Divan Başkanlığını Kulübün eski Başkanlarından Adnan Güner, katiplikleri ise Şeref Özbek ile Özcan Ege yaptı.

 

Tüm katılımcılar, yeniden aday olmayacağı için hiçbir ön çalışması olmayan, yoğun istek üzerine aday olan İlker Güner ve diğer Başkan Adayı Tolga Arat alacağı sonucu oldukça merek ettikleri için genel kurulun geç başlamasın zaman zaman yüksek sesle eleştirdiler.

 

Divan oluşumundan sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı başta olmak üzere, genel kurul kongre maddeleri sırayla uygulanmaya çalışılırken, Başkan İlker Güner’in faaliyet raporunu açıklamasından sonra kulübün mevcut dönemi ve geçmiş dönemleriyle ilgili sert tartışmalar gerçekleşti. Bir aile ortamı içerisinde geçen genel kurulda, divan başkanının konuşmacılara biraz hoşgörülü davranması sonrası, gerilen ortamı Başkan İlker Güner her eleştiriye tek tek cevap vermesi sonrası, tüm gündem maddeleri de sırayla işlenip müzakereleri yapıldıktan sonra her gündem maddesinin ayrı ayrı oylanması sonrasında, Yönetim Kurulu ibrası gerçekleşti.

 

Genel Kurul Gündem Maddeleri içerisinde bulunan, oldukça kapsamlı Faaliyet Raporunu okuyan Başkan İlker Güner’in konuşmasını orijinal hali ile aktarıyoruz.


Değerli Divan, Değerli Genel Kurul Üyeleri ve Saygıdeğer Misafirler,


Olağan seçimli genel kurulumuza hoş geldiniz. Sizlerle bir arada olmak bizim için büyük bir onur.


Konuşmama başlamadan önce, her türlü zorlukla başa çıkmasını bilen, elini taşın altına koymaktan asla çekinmeyen yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.


Kulübümüz, spor tarihine ışık tutan bir geçmişe sahiptir. 111. yaşımıza göreve gelen değerli başkanlar, yönetim kurulu üyeleri, antrenörler ve sporcularımızla birlikte ulaştık. Bu süreçte yaşadığımız zorluklara rağmen, güçlü bir camia olarak dimdik ayakta durduk.


2018 yılından bu yana kulübümüz, yeniden yapılanma sürecinden geçti. Bugün itibarlı, güçlü, Beykoz ve İstanbul'da takdir toplayan bir spor kulübü olarak varlığımızı sürdürmekteyiz.


Geçen 5 yılda, Futbol A Takımımız 2. Amatör Lig'den Süper Amatör’e yükseldi ve son 2 sezonda Süper Amatör’de zirveye oynadı. Bu süreçte harcadığımız net miktar ilk sezon için 1.5, ikinci sezon için ise 3.5 milyon TL oldu.


Bu paraların tamamını bireysel olarak karşılamak mümkün olmadığından, sponsorluk görüşmelerini profesyonelce yürüttük. Büyük sponsorlarla yapılan anlaşmalar, camiamızın büyüklüğüne yakışır şekilde profesyonel düzeydedir.


Geçtiğimiz sezonun final maçında, son yılların en kalabalık tribünü, takımımıza destek verdi. Bu, bize gelecek adına umut veren bir sinyal oldu. Aktif olmayan futbol alt yapı takımlarımızı canlandırdık ve bu sezon U14 takımımız grubunda şampiyon oldu.

 

Atletizm branşını canlandırarak sporun her yaşta yapılabilir olduğunu gösterdik ve master kategorilerinde birçok Türkiye ve Avrupa derecesi elde ettik. Son bir yıldır, atletizm şubemizin çabalarıyla çocuklarımıza eğitimler verdik ve yarışmalara katılmalarını sağladık. Çocuklarımızın da dereceleri bulunmaktadır.

 

Yıllardır yürüttüğümüz futbol okulumuzu kapatıp, Göztepe Futbol Okulu ile altyapı takımlarımıza düzenli olarak oyuncu verilmesi için bir anlaşma yaptık. Bu anlaşma kapsamında Göztepe Futbol Okulu'nun adı artık Anadoluhisarı Akademisi olacaktır.


Lokal faaliyetlerimize son vererek, Beykoz Halk Eğitim Merkezi ile anlaşma yaptık ve kadınlarımıza kulüp binamızda hiçbir gelir kaynağı gözetmeden eğitim imkanı sağladık.

Mahalle muhtarlarımızla ilişkilerimiz her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Verdikleri inanılmaz destekler için kendilerine ayrıca teşekkür etmek istiyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri ilk önceliğimiz kulübümüzü tesislerine kaşvurmak oldu. Bu konuda ilgili kurumlara gerekli dilekçeler ve sözlü talepler defalarca iletildi. Yeni dönemde en önemli önceliğimiz yine tesisleşme olacak. Bu konuda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Gelecek dönem için umut doluyuz.

Büyük Hisar camiasına şunu belirtmek isteriz ki, her adımda bir sonraki hedefi gözeterek ilerliyoruz ve ilerlemeye devam edeceğiz. Bugüne kadarki süreçte kulübümüz kendini yeniden kanıtladı ve adından sıkça söz ettirdi. Bundan sonra hedefimiz, Türk spor camiasında yeniden marka olmaktır.

 

Tüm bu başarıları çağımızın en önemi iletişim kanalı olan sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz.

Ayrıca, iletişim ve şeffaflık adına yeni bir web sitesi ve mobil uygulama geliştirme çalışmalarımız devam ediyor. Bu uygulama sayesinde kulübümüzle ilgili haberlerden, transferlerden, maç sonuçlarına kadar her şeyi anlık olarak takip edebileceksiniz. Yeni web sitemiz ve mobil uygulamamızı, en kısa sürede faaliyete geçirmek istiyoruz. Bu konu hakkında tüm hazırlık çalışmalarını tamamladık.

Konuşmamı tamamlarken, değerli divan kuruluna, genel kurul üyelerine ve misarfilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Hepinize saygılarımı sunarım.


 

Divan Başkanı Adnan Güner yaptığı kısa konuşmada, Beykoz’da yeni bir yerel yönetimin göreve geldiğini, yeni dönemin ilçemizdeki spor kulüpleri için daha verimli geçeceğini dile getirerek tüm katılımcılara, kongre açılışında olduğu gibi teşekkür etti.


Kulübün Efsane Sporcuları özel yerlerini alırken tüm katılımcılar Efsane oyuncular ile yakından ilgilenip sohbet etme şansı buldu.

Genel kurula CHP İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gökhan Taneri Vural, İstanbul Amatör Futbol Federasyonu Genel Sekreteri ve Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Derneği BİSK Başkanı Asım Özdemir,  Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı ve Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar, SGK Beykoz Müdürü Ferda Özkalender, Göksu Mahallesi Muhtarı Gül Bağdatlı, Akbaba Mahallesi Muhtarı Yüksel Kılıç, Beykozlu Doğu Karadanizliler Derneği Başkanı İsmet Konca, Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü Başkanı Bayram Taşkıranlar, Boğaziçi 1907 Spor Kulübü Başkanı Okan Yiğit, Kızılay Beykoz Şubesi Başkan Yardımcısı Resul Rençber ve Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Cüneyt Yalvaç oldukça kalabalık olan genel kuruldaki davetliler oldu.


Genel kurulun sonlanması ve Başkan İlker Güner ile Yeni Yönetiminin güven tazelemesinden sonra ortaya bambaşka bir tablo çıktı.

Her iki Başkan’ın da birbirlerini oldukça samimi ve candan tebrik etmelerinden sonra yeniden güven tazeleyen Başkan İlker Güner’in teşekkür konuşması sonrası genel kurul sona erdi.

 

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Yeni Dönem Yönetim ve Kurulları şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu Asil Listesi

-          İlker Güner

-          Ata Paşabeyoğlu

-         Resul Rençber

-         Emir Karadağ

-          Murat Dıragumandan

            Ali Özkalender

-          Yahyahan Muslubaş

-          Adem Şahin

-          Okan Yiğit

-          Av. Tolga Aydın

-          Halit Recep Hisli


Denetleme Kurulu Asil

-          Harun Eyibil

-          Ali Benli

-          Oral Kap


Disiplin Kurulu Asil

-          Miktat Güner

-          Faruk Ünal

-          Bahadır Ünal


Federasyon Delegeleri Asil

-          İlker Güner

-          Hakan Arkan

-          Murat Bayraktar


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


13-05-2024 772 Yorum yok. Yorum Ekle