BİSK’in İftar Geleneği Devam Ediyor

24-03-2024 681 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği’nin geleneksel iftar daveti, Beykoz’un spor, sivil toplum ve siyaset dünyasının buluşma noktası oldu.

 

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Asım Özdemir’in Başkanlığını yaptığı Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği’nin geleneksel iftarı İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

 

İftar programına İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve Belediye Başkan Adayı Tuba Alaylı Özgüç, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Yaşar Ahmet Akkuzu, Deva Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Şenol Korkmaz, Yeniden Refah Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Mustafa Kazım Alpay, MHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Öztürk, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar, SGK Beykoz Müdürü Ferda Özkalender, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Bülent Kılıç ve Yöre Dernekleri, Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği Başkanı Dilek Bülbül, Beykoz Alperenler Derneği Başkanı Kamil Bülbül, Muhtarlar, Spor Kulübü Temsilcileri, Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, Walker Spor Kulübü Başkanı Emin Ergin, Kirazlıtepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ayvaz, Cesur Spor Kulübü Başkanı Cesur Kılıç, Koşuyolu Kalp Hastanesi Müdürü ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Kılıç,  Beykoz’un efsane spor adamları Recep Gürbaşak, Cemil Akbay, Mustafa Horasan, Lütfü Soyer, Hasan Reis, Selman Çlak, Şenol Fidan, Sercan Görgülü, Bahattin Şişmanoğlu ve Okan Karakaya katılım gösterdi.

 

Beykoz Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve BİSK Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Derviş’in sunumunda gerçekleşen iftar programının açılış ve selamlama konuşmasını Başkan Asım Özdemir gerçekleştirdi.

 

Misafirlerini selamlayarak sözlerine başlayan Başkan Asım Özdemir konuşmasının devamında; “Değerli kulüp başkanlarım, bizler bu dünyada belki işin en zor olan kısmını seçtik. Verdiğimiz mücadele çocuklarımız içindir. Geçtiğimiz beş yıl içerisinde çok zorlandık pandemi, deprem bizleri çok yordu ancak bizi en çok yoran bizlere değer verilmediğini hissetmekti ki bu konuda fazlasıyla üzüldük.  Taleplerimiz hep geleceğimiz olan çocuklarımızı korumak içindi. Unutmayın, Amatör Spor Camiası kendisine yapılan iyilikleri asla unutmazlar. Tıpkı bizlerin dokunmuş olduğu çocuklarımızın aradan 40 yıl geçse bile bizleri unutmayacakları gibi. Dokunabildiğimiz her çocuk vatanımıza milletimize devletimize faydalı olma gayreti içinde hayatlarına devam ediyorlar. Bizler çocuklarımıza spor yaptırmaya devam edeceğiz şartlar ne olursa olsun onların yanında olacağız.” şeklinde konuştu.

 

BİSK Başkanı Asım Özdemir’in konuşmasının ardından Çubuklu Halilağa Camii İmam Hatibi Muharrem Uzun yemek duasını gerçekleştirdi.

 

Yemek duasının ardından iftar programının sunucusu Ozan Derviş, başta yerel seçim süreci olduğu için Belediye Başkan Adayları ve İlçe Başkanları olmak üzere, iftar programına katılan Beykoz dinamiklerine tek tek söz vererek duygu ve düşüncelerini aldı.

 

Konuşmaların ardından iftar programı, katılımcıların serbest sohbeti sonrası sona erdi. 



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


24-03-2024 681 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 520
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 647
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 517
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 458
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 432
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 434
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 415
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 481
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1137
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 864