CHP Beykoz’da Ramazan Bereketi

24-03-2024 810 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, Belediye Başkan Adayları Alaattin Köseler’i Spor Kulüpleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Taksici Esnafıyla iftar sofrasında buluşturdu.

 

İBB Beykoz Korusu Hasır Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programına Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir ve Spor Kulübü Temsilcileri, Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği Başkanı Dilek Akın Bülbül ve Dernek Üyeleri, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Üyesi İl Dernekleri’nin Temsilcileri ile Beykoz’un taksici esnafı katılım gösterdi.

 

Oruçların açılmasının ardından, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayları Esengül Yılmaz Gül ve Gökhan Taneri Vural’ın sunumunda gerçekleşen toplantının açılışını yapan CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayı Bilgehan Murat Miniç konuşmasında, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinerek Beykoz’u Beykozlular yönetecek dedi.

 

Miniç’in ardından CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan selamlama konuşması için sahneye davet edildi.

 

Taştan, katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında artık Beykoz Belediyesi’nden Gebze’ye Ümraniye’ye Beylikdüzü’ne çalışan servisi gitmesini istemediklerini Beykoz Belediyesi’nde Beykozluların çalışması gerektiğini vurgulayarak, 31 Mart yerel seçimlerinde Ekrem İmamoğlu ve Alaattin Köseler’e destek istedi.

 

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan’ın konuşması sonrası sahneye davet edilen CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler, tezahüratlar eşliğinde kürsüye geldi.

 

Davetlerini kırmayarak, kendileriyle iftar sofrasında buluşan tüm misafirlerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Alaattin Köseler, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin sadece bir yerel seçim olmadığını, oy verecek olan Beykozluların bu durumu göz önünde bulundurarak oy vermesini talep ederek, Beykozluların Beykoz’da kalması için İBB’de Ekrem İmamoğlu’na Beykoz’da da kendisi ve ekibine destek istedi.

 

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler’in konuşması sonrası emekli İmam Hatip, Beykoz Trakyalılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Alay’ın yaptırdığı dua ile iftar programı sona erdi.

   


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


24-03-2024 810 Yorum yok. Yorum Ekle