Başkan Aydın “İBB’nin Yatırımlarını Vallahi Ben Görmedim, Nerede O Yatırım Bilmiyorum”

03-03-2024 656 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, MHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte; “Ben dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nı dinledim. Şu kadar yatırım yaptık, bu kadar yatırım yaptık, vallahi ben görmedim nerede o yatırım bilmiyorum. Vallahi görmedim.” şeklinde konuştu.


Beykoz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, MHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte; “Ben dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nı dinledim. Şu kadar yatırım yaptık, bu kadar yatırım yaptık, vallahi ben görmedim nerede o yatırım bilmiyorum. Vallahi görmedim.” şeklinde konuştu. 

Gerçekleştirdiği konuşmasında Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın; “Ben dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nı dinledim. Şu kadar yatırım yaptık, bu kadar yatırım yaptık, vallahi ben görmedim nerede o yatırım bilmiyorum. Vallahi görmedim. Yani Riva’yı, Riva Deresi’ni temizledik demişti, hani nerede temizlik. Şimdi bizim Beykoz’un Kavacık ve Rüzgarlıbahçe Mahalleleri var. Orada sokak sağlıklaştırma projesi yaptık, 4 yıl önce. İzni de Büyükşehir’den aldık Allah razı olsun izin verdiler. Projeler bitti, ihaleye çıkacağız bize dediler ki; durun bunun bir kısmını biz yapalım. Bizimde hoşumuza gitti, dedik ki para harcamayız, en azından bir kısmına, güzel olur.

Hala Rüzgarlıbahçe’de ki Çalışma Bitmedi, İnsan Utanıyor

Rüzgarlıbahçe kısmını Büyükşehir aldı, Kavacık kısmını yani yüzde 60’lık kısmı biz aldık. Hemen hemen aynı zamanda ihaleye çıktık, biz bitireli iki buçuk yıl oldu, hala Rüzgarlıbahçe’de ki çalışma bitmedi, insan utanıyor. Yani aynı ülkenin insanıyız, nasıl olabiliyor bu, işiyle ilgili değiller, kafaları işinde değil. Hâlbuki yok muhalefet çalıştırılmıyor falan filan Sayın Cumhurbaşkanımızda zamanında muhalefetti, ama Istrancalar’dan suları getirdi, hava kirliliğini önledi, Haliç’i temizledi, İstanbul’da yaşamı daha kolay hale getirdi. Millette tuttu onu, önce Başbakan sonra Cumhurbaşkanı yaptı. Aslında, böyle altın tepsi içerisinde Türkiye’nin anahtarını millet, 5 yıl önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımıza verdi, İstanbul’a hizmet et ben seni taşırım dedi. Ama maalesef İstanbul’la ilgili olmadı, biz İstanbul’la ilgili, İstanbul’da yaşamı kolaylaştıracak, Beykoz’un ulaşım meselesini çözecek, ulaşımı burada rahat hale getirecek, depremle ilgili kentsel dönüşüm ile ilgili, şimdi kentsel dönüşüm çalışması yapacağız deniliyor ama önceki çalışmalardan çekildin, KİPTAŞ vardı yok, biz yalnız kaldık bide bizi engellemeye çalıştınız. 

“Millet’ in Bu Gerçekleri Bilmesi Lazım”

Şimdi yapacağız diyorlar, birde çok garip bir şey var, milletin bu gerçekleri bilmesi lazım; ön görünüm ve geri görünümde imar planı yapma yetkisi İBB’de, dün diyorlar ki bu planları yapacağız, bu planların şu eksiği var bu eksiği var, 5 yıldır uğraşıyoruz yapın diye daha yeni imzaladılar. Ne yaptığını da bilmiyorlar ne yapacağını da bilmiyorlar. İlgisizler, yeteneksiz değiller, yetenekleri var ama işe odaklanmıyorlar, hizmete odaklanmıyorlar, böyle bir problem var.  Biz şuna inanıyoruz, Murat Kurum Başkanımız, Bakanlığı döneminde Beykoz’un sorunlarıyla yakından ilgilendi, Bakanlığın yetkisi içerisinde olan yerlerin imar meselesini çözdü. İnanın, hem vallahi hem billahi Beykoz’un Belediye Başkanı gibi çalıştı.  Müdürleri, Genel Müdürleri; Beykoz’un Belediye’nin Müdürleri gibi çalıştı ve bu sorun büyük ölçüde çözüldü. Biz arzu ediyoruz ki Murat Kurum Başkanımızla önümüzde ki 5 yıllık süreç içerisinde Beykoz’a hizmet edelim, özellikle ulaşım ve kentsel dönüşüm konularında, kentsel dönüşümde bizde de yetki var, bizim çok güzel projelerimiz var, hem de hiç para almadan yapacağımız büyük işler, Allah’ın izniyle olacak.” şeklinde konuşmasına devam etti.

Başkan Murat Aydın’ın konuşmasının tamamı haberimizin video bölümündedir.


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


03-03-2024 656 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BAYRAM GELMİŞ NEYİME

13-06-2024 Yorum yok. 787
Neyir Erkan Şişman

TUVA

13-06-2024 Yorum yok. 634
Erdal Uzuner

ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLAR

13-06-2024 Yorum yok. 614
Asiye Çakır

SİZ KAZANDINIZ, BİZ KAYBETTİK...

13-06-2024 Yorum yok. 787
Cüneyt Pulant

BURUK BAYRAM

13-06-2024 Yorum yok. 648
Yaprak Akın

Boğaziçi Kanunu ve Kanunzedeleri

13-06-2024 Yorum yok. 663
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

YAPRAK DÖKÜMÜ

13-06-2024 Yorum yok. 661
Hacı Arıcı

KURBAN KESMENİN ÖNEMİ?

13-06-2024 Yorum yok. 701
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

19 MAYIS BİR BAŞLANGIÇ

24-05-2024 Yorum yok. 564
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 800