Öztürk'ün ‘GÖNÜL HANESİ HALİL İBRAHİM SOFRASI’ na Yoğun İlgi

03-03-2024 703 Yorum yok. Yorum Ekle

Geçmiş dönem Çavuşbaşı Çengeldere Mahallesi Muhtarı olan ve 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Hüseyin Öztürk, partililerini ve Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın’ı Öztürk Çiftliği Yeşilnesil Garden’da bir araya getirdi.


Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Öztürk’ün ev sahipliğinde, kendisinin sahibi olduğu Polonezköy yolu üzerinde ki Öztürk Çiftliği’nde yer alan Yeşilnesil Garden’da gerçekleşen buluşmaya, Beykoz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yasin Tosun, MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi ve Yönetimi, MHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Bülent Gökdağ ve Kadir Çakıroğlu, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Ali Kızılet ve mevcut Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayı Sedat Altun, Polonezköy Mahallesi Muhtarı Antoni Vilkoşevski, Fatih Mahallesi Muhtarı Recep Baltacı ve Beykozlu sanatçı İsmail Türüt yoğun kalabalıkta görebildiğimiz isimler oldular.

 

Yemek ikramının ardından açılış konuşmasını Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Öztürk yaptı. Öztürk davetine icabet eden tüm misafirlerine katılımları için teşekkür ederek, uzun yıllar Muhtar olarak hizmet verdiği, Beykoz’a 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin ardından, Beykoz Belediye Meclis Üyesi olarak devam etmek için gece gündüz çalışacağını ifade etti.

 

Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Öztürk’ün ardından MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi’de selamlama konuşması gerçekleştirdi.

 

Çömlekçi, 2019 Yerel Seçimleri’nde olduğu gibi Beykoz’da Belediye Başkanı Murat Aydın’ı yeniden Başkan seçmek için Cumhur İttifakı olarak canla başla çalıştıklarını ifade ederek, Beykoz’da Murat Aydın’ın İstanbul’da da Murat Kurum’un Belediye Başkanı olması için 31 Mart’a kadar olan sürenin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

 

MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi’nin ardından Beykoz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın’da katılımcılara hitap ederek, düzenlenen etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un Çevre ve Şehircilik Bakanı olduğu dönemde, Beykoz’un İmar ve Mülkiyet sorunlarının çözümünde gece gündüz demeden çalıştığına bizzat şahit olduğuna değinerek, Rüzgarlıbahçe’de İBB ile birlikte yürüttükleri düzenleme çalışmalarında İBB kanadının uzun zamandır tamamlanmadığını, bu yüzden yeni dönemde Beykoz’un pırlanta haline gelmesi için İstanbul’da Murat Kurum’a Beykoz’da da kendisine ve ekibine destek istedi.

 

Konuşmasının devamında Başkan Aydın, geçtiğimiz günlerde Beykoz’da miting yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Beykoz’da İBB’nin gerçekleştirdiği yatırımları kendisinin görmediğini ifade etti.

 

Etkinlik Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın konuşması sonrası sona erdi.

 

Not: Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Öztürk, MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi ve Beykoz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın’ın konuşmasının tamamına haberimizin video bölümünden ulaşabilirsiniz.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


03-03-2024 703 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BAYRAM GELMİŞ NEYİME

13-06-2024 Yorum yok. 787
Neyir Erkan Şişman

TUVA

13-06-2024 Yorum yok. 634
Erdal Uzuner

ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLAR

13-06-2024 Yorum yok. 614
Asiye Çakır

SİZ KAZANDINIZ, BİZ KAYBETTİK...

13-06-2024 Yorum yok. 787
Cüneyt Pulant

BURUK BAYRAM

13-06-2024 Yorum yok. 648
Yaprak Akın

Boğaziçi Kanunu ve Kanunzedeleri

13-06-2024 Yorum yok. 663
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

YAPRAK DÖKÜMÜ

13-06-2024 Yorum yok. 661
Hacı Arıcı

KURBAN KESMENİN ÖNEMİ?

13-06-2024 Yorum yok. 701
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

19 MAYIS BİR BAŞLANGIÇ

24-05-2024 Yorum yok. 564
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 800