Köseler’den Beykozlu Ordu Mesudiyelilere Ziyaret

01-03-2024 810 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler, Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği’ni ziyaret etti; ziyareti sırasında Köseler, kendisine gelen Ordu Mesudiyeli bir Başkan Yardımcısı teklifini geri çevirmeyerek, seçilmesi durumunda liyakatli bir Ordu Mesudiyeli’nin Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olacağının sözünü verdi.

 

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler’in Başkanlığını Hakan Aydemir’in yaptığı ve merkezi Çiğdem Mahallesi Karagözsırtı’nda bulunan Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarete, CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Feyzi Ünal, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri ve Adayları, Çiğdem Mahallesi Muhtarı Murat Erdal, Paşabahçe Mahallesi Muhtarı İlkay Karababa Aydın, Çubuklu Mahallesi Muhtar Adayı Dilek Yılmaz, Ordu Basın Kuruluşları Derneği Başkanı Sefai Uzunyurt, Ordu-Mesudiye yöresi STK Temsilcileri ile Çiğdem Mahallesi sakinleri katılım gösterdi.

 

Toplantının açılışını Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği Başkanı Hakan Aydemir gerçekleştirerek, hem ziyareti için hem de Beykoz Belediyesi Meclis listesinde Mesudiyeli Meclis Üyesi Adaylarına yer verdiği için Alaattin Köseler’e teşekkür ederek sözü kendisine bıraktı.

 

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler, Ordu Mesudiyeli hemşerileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başladı.

 

Başkan Adayı Köseler, bulundukları Çiğdem Mahallesi’nin Paşabahçe’nin Çubuklu’nun ve tüm Beykoz’un sorunlarını A’dan Z’ye bildiğini, kendisinin 3 kuşak, doğma büyüme Beykozlu olduğunu ifade ederek, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin hem Beykoz hem İstanbul hem de tüm Türkiye için önemine değinerek İstanbul’da Ekrem İmamoğlu ve ekibine, Beykoz’da da şahsına ve ekibine destek istedi.

 

Başkan Adayı Köseler’in konuşması sonrası toplantıyı yöneten dernek Başkanı Hakan Aydemir yeniden söz alarak, Beykoz’da Ordu-Mesudiyelilerin Av. Şevket Arıkan’ın Belediye Başkanlığı döneminin dışında, Başkan Yardımcılığı düzeyinde temsil edilmediğini ifade ederek CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler’den Ordu Mesudiyeli bir Başkan Yardımcısı talebinde bulundu.

 

Dernek Başkanı Aydemir’in talebinin ardından yeniden söz alan Köseler, Dernek Başkanı Hakan Aydemir’in yoğunluktan unuttuğunu tahmin ettiğini ifade ederek, kendisinin 1999-2004 yılları arasında Belediye Başkanı olduğu yıllarda, Beykoz Belediyesi’nin 3 başkan yardımcısından biri olan merhum Ahmet Şen’in Ordu Mesudiyeli olduğunu, Şen’in Ordu Mesudiyelileri, Beykozluları ve Beykoz Belediyesi’ni daima hakkıyla temsil ettiğinin altını çizerek, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Beykozluların ve Ordu Mesudiyelilerin desteğiyle Beykoz Belediye Başkanı seçilmesi durumunda liyakatli, hemşerilerinin sevdiği ve alanında uzman bir Ordu Mesudiyelinin Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olacağının sözünü verdi. Başkan Adayı Köseler’in Başkan Yardımcısı sözü sonrası dernekte bulunan tüm katılımcılar kendisine teşekkür ettiler.

 

Toplantının devamında duygu, düşünceler ve sorularda CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler’e yöneltilirken, söz alan CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Feyzi Ünal, parti içinde gerçekleşen rekabet sonrası Alaattin Köseler’in Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildiğini, parti içi rekabetin artık geride kaldığını, tek hedefin İstanbul ve Beykoz’da CHP’nin iktidar olması olduğunun altını çizerek çıktığı yolda Alaattin Köseler’e başarılar diledi.

 

Toplantı dernek merkezi girişinde çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


01-03-2024 810 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BAYRAM GELMİŞ NEYİME

13-06-2024 Yorum yok. 787
Neyir Erkan Şişman

TUVA

13-06-2024 Yorum yok. 634
Erdal Uzuner

ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLAR

13-06-2024 Yorum yok. 614
Asiye Çakır

SİZ KAZANDINIZ, BİZ KAYBETTİK...

13-06-2024 Yorum yok. 787
Cüneyt Pulant

BURUK BAYRAM

13-06-2024 Yorum yok. 648
Yaprak Akın

Boğaziçi Kanunu ve Kanunzedeleri

13-06-2024 Yorum yok. 663
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

YAPRAK DÖKÜMÜ

13-06-2024 Yorum yok. 661
Hacı Arıcı

KURBAN KESMENİN ÖNEMİ?

13-06-2024 Yorum yok. 701
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

19 MAYIS BİR BAŞLANGIÇ

24-05-2024 Yorum yok. 564
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 800