Değerli Hocam,

24-11-2017 4035 Yorum yok. Yorum Ekle


Rahmete kavuştuğunuz yıllarda başlayan Beykoz’un fiziki değişimi hızla devam ediyor. Siyasetçilerimiz, Yerel ve Merkezi Yöneticilerimiz ile Bürokratlarımız, ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar bizde onların hızına yetişmeye çalışıyoruz.

Hocam, aktarımımı duygularımın içerisinden seçenek yapmak için çok zorladım ve buldum.

Öncelikle kazandığım kişiliğimin oluşmasının yegâne mimarı olduğunuz için nefes aldığım süre içerisinde minnettar olacağım. Ve her defasında rahmet okuyacağım size.

Eğitime girmek istemiyorum ama her Hükümet değiştiğinde yeni bir Milli Eğitim Bakanı ve yeni bir sil baştan uygulaması, valla aklım eriyor da hocam gücüm yetmiyor.

Buralar beni ilgilendirmiyor büyüklerimin işi diye, doğru yapmış olmasam bile kendimi avutuyorum.

Birazcık istisnanın dışında kalan ve klasik normları yakalayan hatta aşan Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi ayırarak, diğer Beykoz’da görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenlerime seslenmek istiyorum.

Benim zamanında okullarımızda ki Beden Eğitimi Dersinin uygulanma noktasında, inanın belli bir ahenk vardı. Ve o dönemin gençliğinde reklamını yapmak istemediğim gününüz çağının belası yok denecek kadar azdı. Ve o dönem spor ahlakıyla kişilik kazanmış bireyler yüzünden bu tür sıkıntılar yaşanmamaktaydı.

Tabi ki o zamanlarda da okullarımızdan çok başarılı sporcu öğrenciler çıkıyordu. Ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz tüm öğrencilerine öncelikle sporcu duruşu ve ahlakını kavratıp, onların zinde ve idmanlı vücutlara sahip olmalarını sağladıktan sonra, bireysel veya takım başarıları yakalamaya çalışıyorlardı. Çokta güzel oluyordu.

İnanın sizler isterseniz ve genel eğitim müfredatının içerisinde bulunan Beden Eğitimi Dersimiz ile ilgili bölümü yüzde 51 uygulasanız, beş sene sonra Beykoz gençliği sizler ve diğer değerli öğretmenlerimiz sayesinde çok çok farklı ve alkışlayacağımız kimliğe sahip olacaklar. Ve o zaman tabi ki Beykoz’un çehresi değişecek.

Çok mu şey istiyorum Değerli ÖĞRETMENLERİM.

İzin verinde bugün de isteyeyim. Merhum Hocam R. Şahin Köktürk şahsında tüm Öğretmenlerimin bu özel gününü tebrik ederim.

Ha, ben, bir sporcu eskisi, Şahin Hocamın has talebesi ve on yedi yıllık ilçede yayında olan yayın kuruluşu sahibi olarak koşulsuz emrinizdeyim.

Kemal Efe Şişman "Konuk Yazar"

Bu Kalp Seni Unutur Mu?

30-05-2025 1 yorum. 2763
Ozan Derviş

Biraz BEYKOZLU Olalım

30-05-2025 Yorum yok. 1546
Neyir Erkan Şişman

EĞİTİMİN ŞAŞAN TERAZİSİ

30-05-2025 Yorum yok. 2319
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

KENDİNİ ÖNEMSEMEK…

30-05-2025 Yorum yok. 1723
Erdal Uzuner

MÜLKİYET PROBLEMLERİ

30-05-2025 Yorum yok. 1582
Hacı Arıcı

KURBAN ALLAH’A TESLİMİYETTİR

30-05-2025 Yorum yok. 638
Yaprak Akın

Deprem Öncesi Tedbirlerimizi Alalım mı!

30-05-2025 Yorum yok. 525
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 589
Cüneyt Pulant

Beykoz Belediyesi Çalışıyor mu?

30-05-2025 Yorum yok. 1710
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEP GEÇMİŞ OLSUN DEMEKLE Mİ KALACAĞIZ?

28-04-2025 Yorum yok. 692
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 1274