Yeni Dönem

14-12-2015 5018 Yorum yok. Yorum Ekle

Merhaba,

Seçimleri çok şükür atlattık ve yeni bir döneme girdik. Vaatler ile ilgili beklentiler şimdiden başladı. Şimdi kazananların en önemli kazançları bence, halkımızı kucaklamak, dertlere derman olmak için çaba harcamak ve en önemlisi kırmadan, dökmeden tüm ülkeyi kucaklamaktır.  Sarf edilen sözlere dikkat etmek, kazanan insanın o vakur duruşu sergilemek, konuşurken daha güzel ve hoş sözlerle Türk insanına hitap etmeleri gerek. Ülkemizde en önemli sorun inanın hoş görünün kalmaması, birbirimizle konuşma üslubumuzun sert ve kırıcı olmasıdır. Bu tarz sözler vatandaşlarımızı derinden etkiliyor. Umarım bundan böyle güler yüzle birbirimize bakmaya ve olayların kötü yönünü örnek almamaya iyi tarafından bakmaya özen gösteririz.

Rabbim ülkemiz için hayırlar nasip etsin.

Duyduğuma göre Beykoz Belediye Başkanımız rahatsızlanıp, önemli bir ameliyat geçirmiş, kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum, inşallah şimdi bütün rahatsızlıklarını atlatmış ve sağlığına kavuşmuştur.

Değerli dostlarım, Beykoz İlçemiz yüz ölçümü olarak İstanbul’un en büyük ilçesi. Arazilerimiz oldukça fazla fakat spor alanlarımız, yok denecek kadar az. Kulüplerimiz antrenman sahası dahi bulamıyorlar. Beykoz 1908 AŞ Basketbol takımı salon kiralayarak antrenman ve maç yapıyormuş.

Geçtiğimiz günlerde Beykoz Belediyespor hentbol maçına gittim. Şahin Hoca salonunda çok az seyirci vardı. Zannedersem böyle bir takımın varlığından çoğu Beykoz’lunun haberi bile yoktur. İyi bir takım kurmuşlar emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Fakat o salonu Beykoz basketbol takımı neden kullanamıyor onu da anlayabilmiş değilim. Beykoz Belediyesi bu konulara daha özen göstermeli ve ilçemize yeni spor alanları açmalı, açtırmalı bu konuda önder olmalıdır. Beykoz 1908. AŞ sahası yok, Tokatköy sahası yok, Çiğdemspor sahası yok, Kanlıca sahası yok, Anadolu Hisarı sahası yok, Çavuşbaşı’na güzel bir saha yapılıyor, bu sahanın yapımında destek olan, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Lafımızın özü şudur. Beykoz ilçesi özenle ilgilenilirse Türkiye’nin en güzel spor tesislerine kavuşabilir. Belediye başkanımızdan bu konuda bir atak bekliyoruz!

Amatör maçlara gidiyoruz. Oradaki idarecilerde müthiş dertliler. Artık amatör futbol bile profesyonel gibi olamaya başladı, öyle olunca da yük yöneticilerin omuzlarına binmeye başladı. Yeni bir lisansın kaç liraya çıktığını duyunca onlara hak vermemek mümkün değil. Her sene oldukça yüklü bir lisans çıkarma işlemi olduğundan bu konuda da hayli zorlanıyorlar. Ben kendimi o yöneticilerin yerine koyup onlar gibi düşünmeye çalışıyorum da inanın altından kalkmak çok zor.

Değerli Beykoz’lular beni gördüğünüzde eski Beykoz kulüp binasının durumunu soruyorsunuz. Bende hep sizler gibi oradan geçerken üzülüyorum. Orası muhteşem bir bina, orada tüm Beykozluların hatıraları vardır benim gibi, işte bu konuda da Belediye Başkanımıza sırtımızı dayayabilmemiz lazım. İsterse Başkanımızın o konuyu çok kısa bir sürede çözeceğine inanıyorum, inanmak istiyorum.

Dostlarım makamlar, mevkiler gelip geçici fakat yaptıklarınız ileride her zaman iyiliklerle yâd edilir. Makamlardan indikten sonrada Beykoz’da yaşayacaksanız lütfen ilçemizdeki güzelliklere güzellik katın.

Hepinizi saygılarımla selamlıyorum.

Sağlıcakla Kalın

Cüneyt Pulant  

Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 501
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 432
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 483
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1071
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787