BARBAR BUMERANG BATI

24-11-2020 5940 Yorum yok. Yorum Ekle

Batı’nın Türk düşmanlığı, Türk’ün tarihî ihtişamından ve Ortadoğu’da stratejik bölgeyi tutmuş olmasından gelir. İşte bu tarihin ve coğrafyanın sorumluluğunu taşıdığının idrakinde olan ve ona göre iç ve dış politika geliştiren devlet adamlarına çok ihtiyacımız var. Siyasetçi demiyorum, onun enflasyonu var. Devlet adamı diyorum.

Dün olduğu gibi bugün de batının İslam’a Müslüman’a özellikle de Türk’e Türkiye’ye bakış açısı değişmedi, değişmeyecek de. Çünkü batının gözünde Türk eşittir Müslüman; Müslüman eşittir Türk.

Ermenilerin işgal ettiği Karabağ’a yıllardır ses çıkarmayanlar, Azerbaycan’ın Ermenileri Karabağ’dan temizlemesiyle birlikte yine Türk ve Türkiye düşmanlığı ve islamafobi. Yıllardır Ermeni diasporası, Batı’nın parlamentolarında Türk’ü katil gösteren bir arenaya dönüştü. Her yerde heykeller, anıtlar açıp Batı halkının ve dünyanın gözünde yalan bir tarihi meşru göstermenin peşinde oldular. Barbar, pis, kibirli, yağmacı ve savaşçı gibi Türk imajının üstüne bir de “soykırımcı” Türk imajı eklendi. Batı, bu imajı da benimsemekte gecikmedi. Türk’ün aleyhine ne varsa Batı, özellikle Avrupa onu bağrına bastı, ödüllendirdi. Nitekim Türkleri “soykırımcı” gösteren Türk pasaportu taşıyan birine Nobel ödülü dahi vermemiş miydi?

Türk’e Türkiye’ye barbar diyen ve bunların başını çekenlerden Fransa’ya bakalım: Fransa çok mu masum acaba! CEZAYİR 1830’dan 1962'ye kadar yani yüz otuz iki yıl FRANSIZ işgalinde kaldı ve bu süre içerisinde Fransa bir buçuk milyon Cezayirli insanı katletti.

İsrail'in Gazze katliamına yine en büyük desteği Fransa verdi. Dünyadaki Müslüman ülkelerdeki terörist gruplarını hem besledi hem destek verdi hem de finanse etti.

Ülkemizdeki pkk, dhkp-c pyd-ypg terörist gruplarını Fransa kendi topraklarında eğitti, kendi meclisinde söz hakkı verdi, kendi saraylarında ağırladılar, finanse ettiler ve her türlü desteği verdiler. Olmayan Ermeni soykırımını tanıdılar ve Cezayir'de yaptıkları soykırım katliamını görmezden geldiler.

İslam düşmanı olan ve İslam ülkelerine karşı yapılan her türlü terör olayının destekçisi olan Fransa'da bombalar patlamış ve dünya ayağa kalkmış ve terörü lanetliyor!

Peki, öldürülen ve katledilen Müslüman olunca sessiz kalan siz terör destekçisi Avrupa ülkeleri! Ey ikiyüzlü Fransa! İkiyüzlü Avrupa! Öldürülen Yahudi, Hristiyan ve ermeni olunca neden o doğurup büyütüp beslediğiniz teröristlere lanet okuyorsunuz? İnsan evladına hiç lanet okur mu?

İslam barış dinidir, Müslüman terörist olmaz. Bunu İslam adına yapıyorsa Müslüman sayılmaz.

Sözün özü: Terör, bumerang gibidir. Atarsın ama döner seni de vurur. O terör ateşi seni de yakar. Daha önce Fransa’da diğer Avrupa ülkelerinde yaktığı gibi Batı olarak Türk’e Türkiye’ye Müslümana bakış açınızı değiştirmedikçe asla değişmeyeceksiniz.

Bizler de size inat sizin gibi barbar vahşi olmayacağız değişmeyeceğiz. Selam dua ile...

Ozan Derviş

Basın Emek İster… Ama En Çok da Samimiyet İster

22-05-2026 Yorum yok. 472
Neyir Erkan Şişman

Bir Nesil Böyle Şekilleniyor

22-05-2026 Yorum yok. 395
Asiye Çakır

FİDENİN DEĞERİ VAR DA BEYKOZLU' NUN YOK MU?

22-05-2026 Yorum yok. 616
Cüneyt Pulant

Değerli BEYKOZLU dostlarım.

22-05-2026 Yorum yok. 412
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

İNSAN ÖLMEDEN ÖLÜR MÜ?

22-05-2026 Yorum yok. 327
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TOPLUMLAR ve ETKİLERİ ve BİZ NE YAPIYORUZ?

22-05-2026 Yorum yok. 361
Hacı Arıcı

NASİPLİ KİŞİ KİMDİR?

22-05-2026 Yorum yok. 320
Yaprak Akın

Evler Satılıyor mu, Yoksa Sadece Gösteriliyor mu?

22-05-2026 Yorum yok. 369
Erdal Uzuner

MART GÜNDEMİ

17-03-2026 Yorum yok. 3221
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 6100
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 11819