SAYGIMIZI KAYBETMEDEN!

25-05-2020 5242 Yorum yok. Yorum Ekle

Dostlar bu sıkıntılı günlerden hepimizin şevki kaçtı. Bunu görüşmelerimden net şekildi anlıyorum, evde kalmamız, çoğu alışkanlıklarımızı terk etmemiz inanın her şey normale döndüğünde bizlere yol haritası çizecektir.

Ondan ki her şerden bir hayır çıkarmamız lazım. Rabbim biran önce bu belayı ülkemizden def etsin. Sizler evde olanlar, hastanelerimizde büyük fedakârlıkla çalışan sağlıkçılarımız, kime ne görev verilirse çekinmeden dört elle sarılan insanlarımız sizlere minnettarız.

Bu durumda bile her şeyi siyasete bağlayan, her sözlerinde kötülük saçan sağa sola saldıran, gençlerin bile ağızına almayacağı sözleri televizyondan dinleyenlere haykıran bu kişileri inanın istemiyor, gözlerimi kapatıyor kanal değiştiriyorum.

Bizler TÜRK’üz, dinimiz İslam. TÜRKLÜĞÜMÜZLE gurur duyan insanlarız. ATAMIZIN izinden giden o eski İstanbul Beyefendilerini, Hanımefendilerini arıyoruz. Bizler çok üzülüyoruz.

Ülkemizde sevgi ve saygıyı özledik, yapmayın kim neci olursa olsun. Unutmayın ki mevzu vatan olduğunda yine kol kola girer, ülkemiz için her şeyi yaparız. Değerli Siyasi büyüklerimiz sizlere açık mektubumuz olsun. Lütfen sevgi ve saygıyı artık arttırın. Sizlere güvenenleri üzmeyin, bir hastalık hepimize güzel bir ders verdi. Ağızınızdan çıkan her söz hepimizi etkiliyor. Hele ki kötü sözler inanın sizleri hepimizin gönlünde yaralıyor.

Ben inanıyorum ki bu yanlışlara bir son verecek, tüm ülkeyi kucaklayacak, Bayramı daha güzel kılacak sözlerinizle çifte bayram yaşatacaksınız bizlere.

Tüm dostlarımın Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, saygılarımı sunuyorum…    

Ozan Derviş

Basın Emek İster… Ama En Çok da Samimiyet İster

22-05-2026 Yorum yok. 470
Neyir Erkan Şişman

Bir Nesil Böyle Şekilleniyor

22-05-2026 Yorum yok. 394
Asiye Çakır

FİDENİN DEĞERİ VAR DA BEYKOZLU' NUN YOK MU?

22-05-2026 Yorum yok. 615
Cüneyt Pulant

Değerli BEYKOZLU dostlarım.

22-05-2026 Yorum yok. 411
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

İNSAN ÖLMEDEN ÖLÜR MÜ?

22-05-2026 Yorum yok. 326
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TOPLUMLAR ve ETKİLERİ ve BİZ NE YAPIYORUZ?

22-05-2026 Yorum yok. 360
Hacı Arıcı

NASİPLİ KİŞİ KİMDİR?

22-05-2026 Yorum yok. 319
Yaprak Akın

Evler Satılıyor mu, Yoksa Sadece Gösteriliyor mu?

22-05-2026 Yorum yok. 368
Erdal Uzuner

MART GÜNDEMİ

17-03-2026 Yorum yok. 3220
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 6099
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 11818