Kültür Sanat ve Beykoz

28-10-2019 3752 Yorum yok. Yorum Ekle

Devlet işlerinde ve özellikle kurumsal hizmet üretiminde, yöneticiler değişse de kurumların hizmette devamlılık içeren çalışmaları aksatılmamalıdır.

Bu düşünceden yola çıkarak ilçemizden yetişmiş, yerel yöneticilikte duayenleşmiş, bir dönem önceki Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek’ten sonra, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın ve beraberinde göreve gelen yerel yöneticilerimizin kurumsal hizmette devamlılık ilkesine özel itina göstereceklerine inanıyorum.

Belediye hizmetlerinin artısı ve eksisi Muhalefet Partileri’nin dillendirmesiyle basın tarafından halka indirilmekte. Ben daha ziyade kültür sanat ağırlıklı, kurumsal önceliği ve halka indirilmesi gereken haberlerinde hizmette devamlılık ilkesine uygun olarak ifa edilmesinden yanayım.

Bu duygular ile gazetem adına gelenekselleşen Beykoz Şiir Akşamları’nın 8.sini geride bıraktık. Daha üzerinden 1 ay geçmeden “Ozan Bey, bir yıl bekleyemeyiz, yılda iki kez yapın.” talepleriyle karşılaşmaktayım. 

Yeni göreve gelmesine rağmen Beykoz Şiir Akşamları’nın gelenekselleşmesine katkı koyan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı başta olmak üzere tüm katılımcılara ve şiir okuyan değerli sanat tutkunu konuklara, gecenin tüm şiir okuyanlarına özel tasarım cam lale hediye eden Egemen Hestia Cam Sanat Merkezi Sahibi Elif Çelik’e, Gazetemizin Değerli Köşe Yazarı El Sanatları Tasarım Sanatçısı Osman Topuz’a şahsıma ve geçmişteki tüm şiir akşamlarının müdavimi olan, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz ve gecede rahmet ile andığımız dostum Kenan Arslan’ın aile bireylerine olan özel hediye takdimi için gönülden teşekkür ediyorum.

Yeni bir kültür sanat akşamında buluşmak temennisiyle hoşçakalın… 

Ozan Derviş

BEYKOZ’UN KAYBEDECEK ZAMANI YOK

22-01-2026 Yorum yok. 1713
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 1039
Neyir Erkan Şişman

Eski Yaralar, Yeni Umutlar

27-12-2025 Yorum yok. 1570
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

KENDİNİ BİLMEK ÇOK ŞEYDİR...

27-12-2025 Yorum yok. 1460
Asiye Çakır

BURUN KIVIRIRSAN DUVARA TOSLARSIN...

27-12-2025 Yorum yok. 1759
Cüneyt Pulant

Sevdamız Beykoz

27-12-2025 Yorum yok. 1644
Erdal Uzuner

AHLAKİ EROZYON

27-12-2025 Yorum yok. 1252
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

2025 MİZAN VE BİLANÇOSU

27-12-2025 Yorum yok. 1238
Hacı Arıcı

ÖMÜR SERMEYEMİZDEN BİR YIL DAHA GİTTİ

27-12-2025 Yorum yok. 1329
Yaprak Akın

2 Kasa Kiraz’a 1 Daire Satacağız Neredeyse…

27-12-2025 Yorum yok. 1329
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 6751