Yücel “Beykoz'u daha ileriye taşıma hedefiyle buradayız.”

14-12-2023 761 Yorum yok. Yorum Ekle

Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı görevine atanan İlkay Yücel, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçe yerel basını ile bir araya geldi.

 

Kavacık Et Mangal Restoran’da gerçekleşen buluşmada Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilçe yerel basınını karşılayan Beykoz İlçe Başkanı İlkay Yücel, göreve geliş süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı İlkay Yücel, davetlerini kırmadan toplantılarına katılan ilçe yerel basınına teşekkür ederek sözlerine başladı. Yücel “ Bu önemli gün ve anlamlı buluşma vesilesiyle, öncelikle yüreğimizi sarsan Filistin'deki insanlık dramına dikkat çekerek başlamak istiyorum. Filistin'de hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, zalim İsrail'in işlediği zulmü şiddetle kınıyorum. Müslüman aleminin bu acı olaylara sessiz kalması, içimizde derin bir üzüntü yaratmaktadır. Bu zorlu dönemde, Erbakan Hocamızın vizyonu ve D8 projesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha acı bir tecrübeyle görmekteyiz.

 

Dualarımız, Filistinli kardeşlerimizin yanında, zalimlerin zulmüne karşı direnen tüm mazlumlarla birlikte. Rabbim, bu zor günleri İslam coğrafyası için bir uyanışa dönüştürsün. Yaklaşan seçimler öncesinde, Beykoz'u daha ileriye taşımak ve şehrimizi daha yaşanabilir kılmak amacıyla Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı olarak yeni bir döneme başlıyoruz. İl başkanlığımızın almış olduğu karar ve İl Başkanımız Mustafa Doğan Bey'in güven ve destekleriyle, Beykoz'un gelişimine katkı sağlamak adına bu önemli görevi üstlenmiş bulunuyorum.

 

Beykoz'un bir evladı olarak, bu şehre karşı duyduğum sorumlulukla, içten bir Beykozlu olarak bu yolda yürümekten büyük bir onur duyuyorum. Yaklaşan seçimler ve sonrasında Beykoz'u daha ileriye taşıma hedefiyle buradayız. Yeni yönetimimizle birlikte, Beykoz'u daha adil ve daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çalışmalara başladık. Beykoz halkının sadece seçim zamanında değil, her zaman yanlarında olduğumuzu ve sorunlarına çözüm üretmek için burada olduğumuzu belirtmek isterim.

 

Yeniden Refah Partisi olarak, hamaset siyasetinden uzak duran, şeffaf, liyakate önem veren ve Beykoz'un menfaatini ön planda tutan bir siyaset anlayışını benimsiyoruz. Beykoz'da doğrunun ve adil olanın kimden geldiğine bakmaksızın her zaman arkasında olacağımızı, aynı şekilde yanlışın karşısında duracağımızı belirtmek isterim. Beykoz siyasetinde çıkar peşinde koşanları değil, Beykoz'un gerçek ihtiyaçlarına çözüm arayanları destekleyeceğiz.

 

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın ve partimizin halk nezdinde gördüğü büyük teveccühün bilincindeyiz. Bu teveccühü, Beykoz'da bir iradeye dönüştürmek ve milletimizin beklentilerine karşılık vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Beykoz'u daha yaşanabilir, adil ve refahlı bir ilçe haline getirmek için sizlerin destekleriyle yürüyeceğimiz bu yolda, hep birlikte başarılı olacağımıza inancımızı yinelemek isterim.

 

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı olarak, yeni dönemde adil düzen, denk bütçe ve ahlaklı belediyecilik anlayışını Beykoz'a kazandırmak için çalışacağımızı beyan ederiz.” şeklinde konuştu.

 

Açılış konuşması ile toplantının açılışını gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı İlkay Yücel, toplantıya katılan İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini de tek tek tanıttı.

 

İlçe Yönetimi’nin tanıtımı sonrası soru cevap bölümüne geçildi. Beykoz yerel basını, başta Beykoz olmak üzere İstanbul ve Türkiye geneli siyasi süreçler üzerine İlçe Başkanı Yücel’e sorularını yönelttiler.

 

Soruların hepsine içtenlikle cevap veren İlkay Yücel, yerel seçimlerde Beykoz’da aday çıkarıp çıkarılmayacağı sorulduğunda, Yeniden Refah Partisi’nin Beykoz’da Belediye Başkan Adayı çıkaracağını belirterek, şuana kadar 4 Aday Adaylarının olduğunu, ilerleyen süreçte Beykozluların yakından tanıdığı flaş bir ismi Belediye Başkan Adayları olarak duyuracaklarını ifade etti.

 

Toplantı karşılıklı soru cevap bölümünün ardından ilçe yönetiminin toplu fotoğrafı sonrası sona erdi.

 

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Yönetimi şu isimlerden oluşmakta; İlkay Yücel, Erdoğan Avşar, Metin Erol, Selçuk Günen, Yılmaz Aksoy, Fahri Kuş, Faruk Kalaycı, Muhammed Çağatay Beder, Serkan Öztürk, İbrahim Ayaydın, Ali Adnan Aydoğmuş, Ahmet Bekiroğlu, Selim Çelik, Ali Kemal Uzun, Berkay Kuzu, Aslan Salman, Murat Barman, İslam Avşar, Ahmet Çerkeşli, Berk Seven, Emre Yıldız, İsmail Hakkı Özçelik, İsmet Taksim, Kadir Akyıldız, Murat Küçük, Nurullah Sarıkaya, Osman Göksu, Salih Buğra Ağca, Şenol Bakoğlu, Yasin Bakoğlu, Şaban Gök.

 



Fotoğraf Galerisi


14-12-2023 761 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BAYRAM GELMİŞ NEYİME

13-06-2024 Yorum yok. 787
Neyir Erkan Şişman

TUVA

13-06-2024 Yorum yok. 634
Erdal Uzuner

ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLAR

13-06-2024 Yorum yok. 614
Asiye Çakır

SİZ KAZANDINIZ, BİZ KAYBETTİK...

13-06-2024 Yorum yok. 787
Cüneyt Pulant

BURUK BAYRAM

13-06-2024 Yorum yok. 646
Yaprak Akın

Boğaziçi Kanunu ve Kanunzedeleri

13-06-2024 Yorum yok. 663
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

YAPRAK DÖKÜMÜ

13-06-2024 Yorum yok. 661
Hacı Arıcı

KURBAN KESMENİN ÖNEMİ?

13-06-2024 Yorum yok. 701
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

19 MAYIS BİR BAŞLANGIÇ

24-05-2024 Yorum yok. 562
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 800