KELLE İBRAHİM TURNUVASI 2023 ŞAMPİYONU KANLICA MASTERS OLDU

09-10-2023 684 Yorum yok. Yorum Ekle

Gümüşsuyu Spor Kulübü tesislerinde gerçekleşen Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvası’nda 2023 yılı şampiyonu Kanlıca Masters oldu. Halil İbrahim Soyer Anma Kupasını ise Boğazın Yargıçları Masterler FK Takımı kazandı.


KANLICA MASTERS-ÇUBUKLU MASTERS 3-1

Beykoz Spor tarihinde adı efsaneleşen bir isim olan Kelle İbrahim anısına yapılan turnuva, üst düzey mücadelelere sahne oldu. Turnuvanın ilk haftalarında favori gösterilen Kanlıca Masters final maçında Çubuklu Masters ile karşı karşıya geldi.

 

Saha: Gümüşsuyuspor Tesisleri

Kanlıca Masters: Yağız, Mustafa Toksoy, Şahin, İsmail Aydın, Özcan, Barış, İsmail Yavuz, Ali Rıza, Zafer ( Mehmet Kırlı ) ( Emre Toksoy, Serhat, İbrahim, Volkan, Burak Ay

 

Çubuklu Masters: Aykut, Serkan, Engin, Ufuk Karacaoğlu, İrfan, Emre, Aykut, Gökhan, Hayrettin ( Bahattin, Selçuk, Ufuk Okutan, Mustafa, Yavuz, Hakan

Goller: Ali Rıza Öztürk ( 2 ), Mehmet Kırlı / Gökhan Yılmaz

 

BOĞAZIN YARGIÇLARI MASTERLER FK-BEYKOZ MASTERLER SK 6-2

Gümüşsuyuspor Tesislerinde haftalar süren heyecan sonrasında, kupa 2 olarak da nitelendirilebilecek Halil İbrahim Soyer Anma Kupasında Şampiyon Boğazın Yargıçları Masterler FK Takımı oldu.

 

Final maçında Beykoz Masterler Takımı ile karşı karşıya gelen Sarı-Siyahlı ekip, renktaşını 6-2 mağlup edip kupaya uzandı.

Saha : Gümüşsuyuspor Tesisleri

 

Boğazın Yargıçları Masterler FK : Uğur, Mustafa, Şerafettin, Fatih, Hakan, Haktan, Sedat Kaba ( İsmail ), Muhittin, İbrahim ( Kadir, İsmail, Melih, Kamil, Atilla, Talip

 

Beykoz Masterler : Mehmet, Barış, Bahadır, Hakkı ( Serkan ), Menderes, Engin, Ufuk, Adem ( Günaydın ), Birol

 

Goller : Mustafa Turan, Haktan Başaran, İbrahim Durmaz ( 3 ), Muhittin Aydoğan / Ufuk Yılmaz

 

KUPA TÖRENİ RENKLİ ANLARA SAHNE OLDU

 

Turnuva kapsamındaki 2 final maçı sonrasında düzenlenen Kupa Merasiminde başta Beykoz Futbol Takımında profesynel liglerde oynamış, şampiyonluklar yaşamış Recep Gürbaşak, Lütfü Soyer ve Zafer Baş gibi isimlerin yanı sıra ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri katılım sağladı.

 

2023 Yılı Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında Şampiyon olan Kanlıca Masters Takımının Kupasını Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av.Hikmet Baki verdi.

 

Kelle İbrahim Turnuvasında ikinci olan Çubuklu Masters Takımının Kupasını Turnuva Organizasyonunu üstlenen Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir taktim etti.

 

Merhum Halil İbrahim Soyer adına düzenlenen Özel Kupayı Şampiyon Boğazın Yargıçları Masterler Fk takımına Kupasını Merhumun Babası ve Beykoz Futbol Takımın eski profesyonel futbolcularından da olan Lütfü Soyer verdi. Bu kategoride ikinci olan Beykoz Masterler Sk Takımına Kupasını Günaydın Baş’a taktim eden isimler Merhumun Kardeşleri İbrahim Berke Soyer ile Elif Naz Soyer oldu.

 

Turnuvanın Gol Kralı olan Kanlıca Masters Takımından İsmail Yavuz’a Kupasını Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş sundu.

 

Turnuvada en centilmen takım olan Çotanak Masterler Takımına Kupasını Beykoz Futbol Takımının Efsane Futbolcularından Recep Gürbaşak Takım Kaptanı Hidayet Makas ve Gökhan Makas’a taktim etti.

 

Turnuva Fair Play Kupasını almaya hak kazanan Çubuklu Masters Takımına Kupasını ise Beykoz Halk Eğitim Okul Aile Birliği Başkanı Cüneyt Yalvaç Takım Sorumlusu Hakan Yıldırım’a verdi.

 

Turnuvaya 11 yıldır Medya Desteği sunan ER-HA Beykoz Sahibi ve Dost Beykoz Spor Müdürü Talip Ercan’a Teşekkür Belgesini A.Hisarı İdmanyurdu Yönetim Kurulu Üyelerinden Mithat Güner verdi.

 

Yeni Mahalle Masterler Takımının Teşekkür Belgesini İletilmek üzere Engin Çelik Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı Sedat Altun teslim etti.

 

Çotanak Masterler Takımının Teşekkür Belgesini Gümüşsuyu Mahallesi Muhtarı Şaban Efe, Takım Sorumlusu Hidayet Makas’a, Kanlıca Masters Teşekkür Belgesini Takım Kaptanlarından Mustafa Toksoy’a Gümüşsuyuspor Kulübü Genel Kaptanı Necdet Kocaman, Boğazın Yargıçları Masterler FK Takımının Teşekkür Belgesini Turnuva Organizasyon Komitesi Sorumlusu Hakkı Baş, Takım Kaptanı Mustafa Turhan’a, Dingilspor Takımının Teşekkür Belgesini Gümüşsuyuspor Yönetim Kurulu Üyesi Engin Bayram Takım Sorumlularından Sefer Yazıcı’ya, Çubuklu Masters Teşekkür Belgesini Takım Sorumlularından İrfan Balcı’ya Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı Sedat Altun taktim etti.

 

Turnuva takımların güne anısı olan fotoğrafların çekimi ile sona erdi.

 

Haber Kaynağı: Talip Ercan - ERHA BEYKOZ (Turnuva Medya-İletişim Sorumlusu)




09-10-2023 684 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 513
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 639
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 510
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 452
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 427
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 428
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 411
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 475
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 462
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1134
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 859