Vedat Bayram Beykoz’da ki Spor Kulüplerinden Destek İstedi

27-04-2023 1391 Yorum yok. Yorum Ekle

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinde 10 yıl bulunarak birçok spor kulübü ile yakın ilişkileri olan, spor ve siyaset camiasını çok iyi bilen İYİ Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı Vedat Bayram, Beykoz’da spor kulüplerine gerçekleştirdiği ziyarette spor camiasının içerisinden biri olarak sorunların farkında olduğunu, göreve geldikleri takdirde bu sorunların bir bir çözüme kavuşacağının altını çizdi.


14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi siyasilerin Beykoz’da ki çalışmaları bir hayli yoğunlaştı. İstanbul birinci bölge genelinde yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında Beykoz’da ki spor kulüplerini ziyaret eden İYİ Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı Bayram, ilk olarak Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü’nden başlayarak Kanlıca ve Gümüşsuyu Spor Kulüpleri’ni ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Milletvekili Adayı Vedat Bayram ve ekibine Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner, Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya ve Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kurtuluş ev sahipliği yaptı.

 

Milletvekili Adayı Vedat Bayram, Anadolu Hisarı, Kanlıca ve Gümüşsuyu Spor Kulüplerini ziyaret ettikten sonra İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) Genel Sekreteri Asım Özdemir’in Başkanlığını yaptığı Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği’ni ziyaret etti.

 

Gümüşsuyu Spor Kulübü’nün lokalinde Kulüp Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen buluşmasının açılışı BİSK Başkanı Asım Özdemir yaptı. Başkan Özdemir, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü olduğu dönemde kendisiyle yakın arkadaşlık kurduğu Vedat Bayram’ın İYİ Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı olduğunu ve bu kapsamda, Beykoz’da ki spor kulüplerini ziyaret ettiğini vurgulayarak seçimlerde kendisine başarılar dileyip, spor camiası olarak kendisini Spor Bakanı olarak görmek istediklerinin altını çizdi.

 

BİSK Başkanı Asım Özdemir’in ardından konuşan İYİ Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı Vedat Bayram, İstanbul’da 10 yıl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığını, bu süre zarfında Beykoz’dan ve İstanbul genelinden çok sayıda dost edindiğini, görev süresi içinde olaylara her zaman çözüm odaklı yaklaşarak, sorunların biran önce çözülmesi için gayret göstererek başarılı olduğunu, İstanbul’da birçok spor tesisinin kazandırılmasına vesile olmuş bir spor adamı olarak, gerek spor kulüplerinin, gerek sporcuların gerek teknik heyetin tüm sıkıntılarını yakından bilen bir kişi olarak, her işin çözümünde bir uzman olduğunu, spor alanında da sorunların çözülerek ileriye yönelik atılması gereken adımlarda da, kendisinin etkili olacağının altını çizip spor kulüplerinden destek istedi.


Vedat Bayram’ın çalışma dönemleri ile ilgili açıklamaları ve spor kulüplerinin görüşlerini bildirmesi sonrasında, Bayram çok çok net ifadeyle Parti Yöneticilerinin uygun görmeleri durumunda. Spor Bakanlığı konusunda Türkiye’nin en etkin ve donanımlı kişisi olduğunu belirterek, görev verilmesi durumunda spor adına geçmişte yaptıklarının, yapacaklarına kefil olacak ölçüde olduğunun altını çizdi.

 

İYİ Parti Milletvekili Adayı Vedat Bayram ve ilçe spor kulübü temsilcileri bir müddet daha serbest sohbetinin ardından ziyaret sona erdi.




Fotoğraf Galerisi


27-04-2023 1391 Yorum yok. Yorum Ekle

ÖĞRETMEN OLMAK

30-11-2025 Yorum yok. 1267
Ozan Derviş

Asıl Olanı Görüyor ve Duyuyor muyuz?

30-11-2025 Yorum yok. 1458
Neyir Erkan Şişman

Yeşile Tutunmak

30-11-2025 Yorum yok. 1585
Erdal Uzuner

BEYKOZUN DERELERİ

30-11-2025 Yorum yok. 1248
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

BİR GARİP ORHAN VELİ

30-11-2025 Yorum yok. 1046
Cüneyt Pulant

Beykozlulara...

30-11-2025 Yorum yok. 1263
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

HERŞEY TAMAM DA KIRAÇ MI SORUN OLDU...

30-11-2025 Yorum yok. 1010
Hacı Arıcı

MENFAATSİZ SAF VEFALI YÜREKLER

30-11-2025 Yorum yok. 884
Asım Özdemir

Huzur Toplantısı

07-11-2025 Yorum yok. 1304
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 5205
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 5915