İYİ Parti Beykoz’da Akif Taşdemir Güven Tazeledi

27-11-2022 1526 Yorum yok. Yorum Ekle

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresi Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde gerçekleşti, tek liste ile girilen seçimde İlçe Başkanı Akif Taşdemir yeniden İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı seçildi.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanan olağan genel kurula İYİ Parti Milletvekilleri, İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve Beykoz’dan da Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu ve Spor Kulüpleri’nin temsilcileri ile İYİ Parti delegeleri katılım gösterdi.

 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un Divan Başkanı ve İYİ Parti İstanbul İl Yönetim kurulu Üyesi Zeynep Çevik, Av. Erdal Demir ile Burak Turgut’un Katip Üyeliklere seçildiği olağan kongrede genel kurul maddeleri sırasıyla eksiksiz işlendi.

 

Olağan genel kurula hitap eden İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir “Bildiğiniz üzere 1 ay kadar önce cesurlar hareketi partimizin 5. yılına girdik. Bartın’da yaşanan elim kaza nedeni ile partimizin hak ettiği şekli ile yeni yaşını kutlamayı uygun bulmadık. Bugün burada demokrasinin en güzel anlarından birisi olan 3. Olağan kongremizde, toyumuzda, düğünümüzde hep birlikte tekrar edelim isterim,

 

İYİ Parti’nin, cesurlar hareketinin 5.yaşı kutlu olsun, nice İYİ yıllarımız olsun. İYİ Parti; istibdat rejimine giden yolda, demokrasi için, adalet için başkaldıran bir liderin ve kurucu kadrolarının öncülüğünde, iktidarın her türlü saldırısına göğsünü siper ederek kuruldu.

 

İYİ Parti’nin özellikle başkanlık referandumuna gidilirken söylediği her şeyin bugün gerçekleştiğini görmekteyiz. Tek adam rejiminin yaratacağı riskleri defalarca tekrar ettik, etmeye de devam ediyoruz.  Fakat aklın yolunu dinlemek yerine aldıkları her emri yerine getirmekten başka yeteneği olmayan aciz kadrolar devletin her alanına sirayet etmiştir.

 

Hem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hem de yerel belediye meclislerinde MUHALEFETTEN GELEN her öneriyi içeriğine bile bakmadan reddeden bu kadrolar, ülkeyi uçurumun kenarına sürüklemekten başka işe yaramamaktalar.

 

Beykoz İlçe teşkilatı olarak, İYİ Parti’nin Türkiye’de ilk kurulan ilçe teşkilatı olmasının gururunu her zaman olduğu gibi bugün de yaşıyoruz.

 

Kuruluşumuzdan bu yana Partimizi her alanda en iyi şekilde temsil ettik. Pandemi koşulları dahi bizi yıldırmadı, tüm zorluklara rağmen kaynaklarımızın elverdiği ölçüde her daim milletimizin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz.

 

Beykoz ilçe teşkilatı olarak bu süreçte özellikle mahalle teşkilatlanmamıza önem verdik. 45 mahallemizin tamamına mahalle başkanı atadık. Mahalle başkanlarımızla ve Yönetim Kurulumuzla birlikte muhtarlarımızı, STK’larımızı ve mahalle sakinlerimizi ziyaret ettik sorunlarını dinledik.

 

İlçemizi ziyaret eden milletvekillerimiz ve Genel İdare Kurulu üyelerimiz ile birlikte kah yağmurda ıslandık kah güneş altında terledik yılmadık yorulmadık azimle Beykoz’umuzda ziyaret etmediğimiz esnaf bırakmadık. İl başkanlığımızın düzenlediği Anlat İstanbul Programı ile birlikte tüm Beykoz’da çalışmalar yaptık, ekipler kurup 17 farklı ekiple  bölge halkımızın sorunlarını dinledik, onlara kulak verdik. Halkımıza partimizin programlarını, yaşanan sorunlara çözümlerimizi anlattık.

 

2019 yılında yapılan yerel seçimlerinden sonra Beykoz’da herşey yolunda gitmedi elbette. Dışarıdan atama olarak gelen Belediye başkanı öncelikle Belediye’nin daha doğrusu halkın parasını kaldırım projelerinde çarçur etti.

 

Tokatköy gibi Beykoz’un güzide yerleşim alanlarında kentsel dönüşüm gibi son derece önemli bir konuyu vatandaşın hakkını gasp etmek için kullandı. Yemyeşil Beykoz’da millet bahçesi yapmak için 100 yıllık spor kulüplerinin binalarını spor tesislerini yıktı.

 

Biz İYİ Parti Beykoz Teşkilatı olarak Ezilen, Haksızlığa uğrayan her Beykoz’lunun yanında olduk. Milletvekillerimizle, il başkanımızla, Genel merkezimizle birlikte; Tokatköylülerle de, spor kulüplerimizle de birlik olduk, mağdur edilen Beykozlunun sesi olduk.

 

Tüm bu çabalarımızın sonucunu ise Sayın Genel Başkanımızın Beykoz’u ziyaretinde hep birlikte gördük. O gün Paşabahçe meydanında yaşanan izdiham ve yoğun katılım Partimize ülkemiz genelinde gösterilen teveccüh sebebiyle olduğu kadar aynı zamanda Beykoz’un çalışmalarımıza gösterdiği teveccühünde yansımasıydı.

 

İYİ Parti olarak; halkımızın geleceğini heba eden iktidarı devirip, Türk milletinin layık olduğu geleceğe doğru hep birlikte yol almaya başlayacağımız günlere çok az kaldı. Fakat sadece iktidarı değiştirmekle kalmayacağımızı da buradan açıkça beyan ediyoruz.

 

Beykoz’umuzun 25 yılına mal olan yerel iktidarı da biz devireceğiz. Her yanı yemyeşil Beykoz’da bahçe yapacağız diye gençlerin spor alanlarını yıkanların iktidarını da biz yıkacağız.

 

Kentsel dönüşüm yapıyoruz cümleleri ile kendi yandaşlarına rant yaratmak için Tokatköylülere işgalci gözüyle bakanlarında iktidarını biz yıkacağız…

 

Kaldırım yapıyoruz bahanesiyle vergi veren her yurttaşın milyonlarını saçıp savuranların elinden Beykoz’un mührünü biz alacağız. Yüce başbuğumuz Atatürk’ün izinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde hem Ankara’yı hem de Beykoz’u haramilerin elinden almak için başkanınız olarak bugün seçilecek yönetim kurulumuz ile birlikte var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum. Allah Yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türküm Diyene.” şeklinde konuştu.

 

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir’in konuşması sonrası salonda bulunan Partililerde söz alarak günün önemini vurgulayan konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

Konuşmalar sonrası geçilen seçimlere mevcut Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir tek aday olarak girdi.

 

Doğuş Haber Ailesi olarak, Beykoz’da ki yoğun haber trafiği sebebiyle katılamadığımız İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’nin fotoğraf ve bilgilerini gazetemiz ile paylaşan Beykoz Ses Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tayyar As ve İYİ Parti Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Alkış’a teşekkür ediyor, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve Yönetim Kurulu’na görevlerinde başarılar diliyoruz.



Fotoğraf Galerisi


27-11-2022 1526 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839