SEÇİM HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI

05-08-2022 1835 Yorum yok. Yorum Ekle

Yaklaşan seçim öncesinde siyasi hareketlilik belirtileri karşılıklı söylevler ile yerel basına yansıdı.

Sendikal yaşamın ve sol tandansın ilçemizdeki en belirgin isimlerinden, Beykoz Vakfı eski Başkanı Şaban Tören’in seçim öncesi CHP Beykoz ilçesi ile ilgili görüşlerini İlçe Başkanı Aydın Düzgün üzerinden basın açıklamasıyla dile getirdi.

 

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Şaban Tören’in yaptığı basın açıklamasında, CHP Beykoz İlçe Örgütünü ve direkt şansını ilgilendiren eleştirilerin olduğu iddiasıyla cevap niteliğindeki basın açıklamasını gazetemiz ile paylaştı.

 

Okuyucularımızın konu hakkında net bilgilenebilmeleri düşüncesiyle Şaban Tören’in 4 Temmuz 2022 Saat 23.07’de gönderdiği açıklamaya karşılık CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün 4 Temmuz 2022 Saat 23.34’de gönderdiği açıklamalarını orijinal hallerini aktarıyoruz.


Şaban Tören'in Basın Açıklaması

CHP Beykoz İlçe Başkanı değişmeden yerel seçimlerde AKP’den kurtulmak mümkün değil. Her dönem CHP’den aday adayı olan doktor, mali müşavir, avukat, müdür mühendis, akademisyen nerede, Beykoz'da ilçe başkanı partiyi dağıtmış yeni üye olanlara karşı tavır almış, kendine uygun kadro çabasına girmiş, CHP’ye gönül vermiş üyelere karşı düşmanca davranan ve AKP Belediye Başkanıyla çıkar ilişkileriyle uzlaşan, her gün hangi projeden rant alabilirim düşüncesiyle uyanan bu adam bir gün bile ilçe başkanlığında kalamaz. Parti içinde muhalif olan siyaset yaptığını iddia eden şahıslarda sıradan üye, Parti’nin Beykoz’da ilçe başkanının entrikalarını bildikleri halde duyarsızlar. İlçe Başkanı mafyacılığa soyunmuş, Beşiktaş'tan DSP’den kovulup Beykoza çöreklenen bu zavallı adam muhaliflerini tehdit ediyor, gayrimeşru ilişkilerden para kazanıp adam besleyen şahıs çok ileri gitti. Hayatını sola işçilere emeğe adayan şahsıma saldırıya geçti. Ben bunlar gibilerini iyi bilirim. Ben Beykoz'da doğdum üç kuşak Beykozluyum hayatım insanların mutluluğuyla ilgilenmeye geçti. Partinin en üst düzey yöneticilerini tanırım, onlarda beni. Ben Parti'nin Beykoz'da başarılı olmasını istiyorum ben Parti'nin Beykoz'da abi sorumluluğuyla davranıyorum. Beykoz’da AKP’nin belediye başkanlığını hazmedemiyorum. Beykoz’da İlçe delegelerini olağan üstü kongre için örgütlenmelerine çağrı yapıyorum. İlçe başkanı değişmezse yerel Belediye hayal.

Şaban Tören


CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün'ün Basın Açıklaması

Beykoz Kamuoyuna:

Bu açıklamayı yapmak, artık maalesef bir zaruret hâline gelmiştir.

Bazen hoş eleştiriler bazen de kızdığımız eleştiriler hayatın içinde, yaşamın akışında olan eleştirilerdir.

Fakat karalama, iftira, yalan içeren, arkadan dolanarak yapılan işler, bu tür davranışlar, normal insan davranışı tabi ki olmaz, olmamalıdır.

Peki, böyle insan örnekleri yok mu ?

Tabi ki var, bunlardan sadece bir tanesi olan ŞABAN TÖREN adlı şahsın (Miadı geçmiş, bir başka deyişle tedavülden kalkmış, Beykoz’dan göçmüş.) biyografisini kısaca anlatmaya çalışacağım.

A ) Şaban Tören bir sendikacı olmasına karşın aslında işçi düşmanı  biridir.

B ) İşçileri, birbirine düşüren “civciv sarısı” bir sarı sendikacıdır.

C ) Şaban Tören, solcuyum diyen ancak sola ve CHP’ye hiçbir zaman oyu nasip olmamış özel bir türdür.

D ) Şaban Tören, AKP var olduğundan bu yana AKP’ye oy vermiş özel bir türdür.

E ) Şaban Tören, Beykoz Vakfı’nı yöneticilerinin haberi olmadan AKP’li Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e para karşılığı satmış özel bir türdür.

F ) Şaban Tören, her zaman emekçilerin yerine sermayenin sözcüsü olmuştur.

G ) Şaban Tören, SHP Belediye Başkanı Şevket Arıkan’ın odasına çöp döktüren birisidir.

H ) Şaban Tören, 2009 CHP Beykoz Belediye Başkanı adayına “oy verenin, verdirenin…” deyip, AKP’li Yücel Çelikbilek’e oy veren, verdiren birisidir.

Şimdide, oy vermediği verdirmediği 2014’te CHP adayı olamadığı için MHP aday olan (A.K.)’yi aday yapmak peşinde düşmüş olan bir kişidir.

Şaban Tören AKP’li Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın CHP’yi karıştırma ihalesini alan kişidir.

K) Partililerin Tören hakkında “Kendi hâline bırakın, Bu saatten sonra tıbbi müdahaleye cevap verecek durumda değil” dediği için Şaban Tören’nin söylediğini her sözün gerek BEYKOZ gerekse DİKİLİ halkının görmezden gelmesini tavsiye eder,

Tüm halkımızın Şaban Tören’e “He, He” diyerek geçiştirmesini diler sevgi ve saygılarımı sunarım.

Aydın Düzgün

CHP BEYKOZ İLÇE BAŞKANI




05-08-2022 1835 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1163
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 905
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 755
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 717
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 675
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 669
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 654
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 517
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 503
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1171
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 903