AK PARTİ BEYKOZ “YÜZ YÜZE 100 GÜN” PROJESİYLE SAHAYA İNDİ!

30-07-2022 1637 Yorum yok. Yorum Ekle

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, “Yüz Yüze 100 Gün” projesi kapsamında ilçenin dört bir yanında kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya gelecek.


AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Yüz Yüze 100 Gün” projesi Beykoz’da başladı.


"Yüz Yüze Gönül Gönüle" temasıyla aralıksız sürecek program kapsamında AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, sokakları, caddeleri, meydanları gezip; haneleri ve iş yerlerini ziyaret ederek Beykoz halkıyla kucaklaşacak.


“Yüz Yüze 100 Gün” projesiyle vatandaşların sesine her zaman olduğu gibi yeni bir solukla kulak verecek olan AK Parti Beykoz Teşkilatı, “Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” şiarıyla gönül köprülerini güçlendirecek.  


MİLLETVEKİLLERİ VATANDAŞLARLA BULUŞACAK 

Tevazu, samimiyet ve birleştirici gücüyle çalışan Beykoz Teşkilatı, ilçenin 45 mahallesinde 7’den 70’e herkese ulaşarak hemşehrilerin beklentilerini, sorunlarını ve önerilerini bakan, milletvekili ve genel başkan yardımcılarıyla birlikte dinleyecek.


Birlik, beraberlik ve kardeşlik niyetiyle çizilen bu rotada tam kadro sahada varlığını gösterecek teşkilat mensupları 20 yılda oluşan tecrübe ve altyapıyla hizmetleri anlatacak.


GÖNÜL GÖNÜLE BULUŞMALARIN STARTI VERİLDİ

Her daim sahada gönüllere misafir olan AK Parti Beykoz Teşkilatı “Yüz Yüze 100 Gün” projesinin ilk gününde, Cumhuriyetköy’de bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu.


Programa, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülcan Keskin, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nurdan Durgut, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ile meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.


“GÖNÜLLERE SEFER DÜZENLEYECEĞİZ”

AK Parti Beykoz Teşkilatı olarak milletle iç içe olmaya her zaman özen gösterdiklerini vurgulayan İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, "Beykoz’un sokakları, caddeleri, meydanları 100 gün boyunca tarihi bir kucaklaşmaya sahne olacak. Bugün startını verdiğimiz proje ile başta Beykoz Teşkilatımız olmak üzere bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımız, vekillerimizle birlikte hemşehrilerimizle buluşarak etkileşim içinde olacağız. Gönüllere sefere düzenleyeceğiz. Beykoz’un sesine kulak vereceğimiz, Beykoz'daki hemşehrilerimizin ve vatandaşlarımızın Türkiye'nin geleceğine dair, İstanbul'un geleceğine dair umutlarını, beklentilerini, sorunlarını hep birlikte dinleyeceğimiz “Yüz Yüze 100 Gün” konseptli proje ile gerçekleştireceğiz. 2023'te AK Partimizin ve Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın en güzel sonucu alması için Beykoz olarak en iyi desteği vereceğiz.” dedi.

Haber Kaynağı: AK PARTİ BEYKOZ İLÇE BAŞKANLIĞI

 




30-07-2022 1637 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

“ETEKTE FAZLA TUTULAN TAŞLAR KAMBUR YAPARMIŞ”

17-03-2026 Yorum yok. 2360
Neyir Erkan Şişman

BAYRAM HERKESE GELIR MI?

17-03-2026 Yorum yok. 2209
Hacı Arıcı

83 Yıllık Bir Ömre Bedel KADİR GECESİ

17-03-2026 Yorum yok. 2210
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

FUTBOL AKLI...

17-03-2026 Yorum yok. 2232
Erdal Uzuner

MART GÜNDEMİ

17-03-2026 Yorum yok. 2142
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

KADIN EMEĞİ İLE ISINAN BEYKOZ

17-03-2026 Yorum yok. 2346
Cüneyt Pulant

Ramazan’da yapılanlar...

17-03-2026 Yorum yok. 2161
Asiye Çakır

BAYRAMIN AYNASINDA BEYKOZ;

17-03-2026 Yorum yok. 2426
Yaprak Akın

Evler Pahalı Değil, Konut Üretmek Pahalı

17-03-2026 Yorum yok. 2128
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 5037
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 10744