Erol Erdoğan Beykoz’da Eğitimcilerle Buluştu

02-03-2022 2897 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Boğaziçi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin düzenlediği “Buluşmalar” programının konuğu, “N’apsak Bu Gençleri?” kitabıyla İlahiyatçı, Sosyolog Erol Erdoğan oldu.


Beykoz’da özellikle TÜBİTAK Bilim Fuarları’nda gerçekleştirdikleri projeler ile adından sıkça söz ettiren Beykoz Boğaziçi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin belirli aralıklarla düzenlediği “Buluşmalar” programının konuğu İlahiyatçı- Sosyolog Erol Erdoğan oldu.


Beykoz Boğazici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Abdullah Çatal misafirlerini tek tek karşılarken, okul girişinde hazırlanan serginin ilgiyle takip edilmesi sonrası etkinliğin gerçekleşeceği konferans salonuna geçildi.


Etkinliğe Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Beykoz Belediyesi Kültür Müdürü Basri Akdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Rehber Öğretmenler katılım gösterdi.


Kokteyl sonrası başlayan programın açılışını Okul Müdürü Abdullah Çatal yaptı. Çatal, misafirlerini selamladıktan sonra programın oluşmasına katkı veren Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan ve Beykoz Belediyesi Kültür Müdürü Basri Akdemir’e teşekkür ederek, sözü İlahiyatçı Sosyolog Erol Erdoğan’a bıraktı.


İlahiyatçı Sosyolog Erol Erdoğan, Beykoz’un eğitim camiası ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür edip, sözlerine başladı.


Erdoğan, program öncesi tüm katılımcılara dağıtılan ve gençlerle ilgili ön yargıların analizi olan “N’apsak Bu Gençleri?” kitabının yazılış amacından söz ederek, yapılan bir araştırmaya göre yetişkinlerin gençlerle ilgili 20’den fazla olumsuzluğu dile getirdiğini ve kitabın yazılış amaçlarının bir tanesinin de bu olduğunun altını çizdi.


Konuşmasının devamında Erdoğan, N’apsak Bu Gençleri? kitabında, yetişkinler ve yaşlıların gençlerle sorunlarının çok eski yıllara dayandığını belirterek, her devire “Ah şu gençler!” diye başlayan ve “N’apsak bu Gençleri?” tarzında biten cümleler kurulduğunu, teknolojik değişim ile birlikte dede ve nine ile torun arasındaki kuşak farkı, anne ve baba ile çocuklar arasında hatta kardeşler arasına kadar bile indiğini ve bu yüzden gençleri anlamanın daha önemli bir hale geldiğini, anlamadan anlatmanın iletişim için zor olacağını belirtti.  


İlahiyatçı Sosyolog Erol Erdoğan’ın konuşması sonrası Okul Müdürleri ve Rehber Öğretmenler, gençler ile bizzat yaşadıkları olaylardan örnekler vererek nasıl bir yol ilerlemesi yapılması konusunda Erdoğan’a danıştı.


Program sonunda İlahiyatçı Sosyolog Erol Erdoğan’a günün anısına çiçek takdiminde bulunuldu. 




Fotoğraf Galerisi


02-03-2022 2897 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEN BUYUM DOSTLARIM

07-09-2025 Yorum yok. 781
Neyir Erkan Şişman

30 Ağustos’un Kalbinde Atatürk Var

03-09-2025 Yorum yok. 876
Erdal Uzuner

SUYUN KURAKLIKLA İMTİHANI

03-09-2025 Yorum yok. 789
Yaprak Akın

Ekonomi, Rayiç, Vergi, Satış Zinciri !!!...

03-09-2025 Yorum yok. 768
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

ÇELİŞKİ…

03-09-2025 Yorum yok. 865
Cüneyt Pulant

Beykoz’umuzda sıkıntılı günler devam ediyor

03-09-2025 Yorum yok. 859
Hacı Arıcı

HAYAT TECRÜBESİ VE CEVİZ KURDU

03-09-2025 Yorum yok. 797
Asım Özdemir

Amatör Spor Dünyasının Bilinmeyenleri

09-08-2025 Yorum yok. 2090
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

BEYKOZ’ DA KADIN EMEĞİ PAZARI

29-07-2025 Yorum yok. 2567
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 2920
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 3628