Beykoz Polis Hizmetlerini Koruma Derneği’nde Birzat Mermer Güven Tazeledi

21-02-2022 1610 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Polis Hizmetlerini Koruma Derneği olağan genel kurulunu gerçekleştirdi, mevcut Başkan Birzat Mermer Derneğin yeni dönem de de Başkanlığına seçildi.

 

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen olağan genel kurula Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Güleç, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun, Beykoz Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı İsmet Konca, BEYMEZ Başkanı Erdal Öztürk ve Beykoz Giresunlular Derneği Başkanı Hayrullah Usta ve dernek üyeleri katılım sağladı.

 

Olağan kongreyi yönetmek üzere Divan Başkanlığı’na Beykoz Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı İsmet Konca, Katip Üyeliklere Yusuf Sarıkaya ve Mevlut Yıldız’ın seçilmesi sonrası Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nda bulunuldu.

 

Gündem maddelerinin sırasıyla, eksiksiz uygulandığı olağan genel kurulda konuşma yapan Başkan Birzat Mermer, Beykoz Polis Hizmetlerini Koruma Derneği olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

Konuşması sonrası Dernek Başkanı Mermer, tüzükte yer alan hem anlam kargaşası hem de hizmet üretimine engel olan bazı maddeler için tüzük tadilatına gidilmesi gerektiğini belirtti.

 

Mevcut Başkan Birzat Mermer’in tek aday olduğu seçimlerde Beykoz Polis Hizmetlerini Destekleme Derneği’nin yeni yönetimi şu şekilde;

 

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler

Birzat Mermer, Basri Canoğlu, Yaşar Kansak, Adnan Kara, Salih Horasan, Ayhan Demir ve Kader Gür.

 

Denetim Kurulu Asıl Üyeler

Emin Yavuz, Mevlut Yıldız ve İskender Canoğlu.

 

Beykoz Doğuş Haber Ailesi olarak, Birzat Mermer Başkanlığındaki Beykoz Polis Hizmetlerini Destekleme Derneği’ne yeni çalışma döneminde başarılar diliyoruz. 




21-02-2022 1610 Yorum yok. Yorum Ekle