Murat Aydın ve Hanefi Dilmaç'ın Gece Mesaisi

25-01-2022 1197 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı sonrası, gece mesaisin de olan vatandaşları ziyaret ederek çorba ikramında bulundu.


İstanbul'da kar yağışının en çok etkili olduğu ilçeler arasında olan Beykoz'da kar ile mücadele aralıksız sürüyor. Gerek İBB gerekse Beykoz Belediyesi'ne bağlı kış çalışmaları ekipleri birçok cadde ve sokağı temizleyerek tuzlama çalışmalarında bulunuyor.

 

Bu çalışmalara ek olarak gece mesaisinde olan ve gece etkisini arttıran kar yağışıyla kendilerini sokaklara atan vatandaşları ziyaret eden Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.




25-01-2022 1197 Yorum yok. Yorum Ekle