Beykoz Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Yaptı

17-10-2021 2154 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Spor Kulübü yeni sezon öncesi yeniden güç birliği yapmak üzere Kavacık Park Inn By Radisson Otel Atlas Balo Salonunda gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul’da tek liste ile girilen seçimde güven tazeleyen Zeki Aksu ve yeni Yönetim Kurulu Beykoz Spor Kulübü’nün yeni Yöneticileri oldular.


 

Beykoz Spor Kulübü Genel Kurullarının genel temayül ile seçilen vazgeçilmez Divan Başkanlarından olan eski Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bilir, verilen önerge sonrası tüm katılımcıların oyu ile Divan Başkanı seçilirken, Divan heyetine ise Beykoz Meclis Üyeleri Derneği BEYMEZ Başkanı Erdal Öztürk, Kastamonulular Derneği KAS-DER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, Beykoz Ardahanlılar Derneği Kurucu Başkanı Alaattin Kılıç ve Beykoz Spor Kulübü Tekvando Antrenörlerinden Yaşar Aydınoğlu oluşturdu.

 

Gündem maddelerine geçilmeden önce, Türk Futbolu’nun ve Beykoz Spor Kulübü’nün Efsane Futbolcularından Günay Haznedaroğlu’nun kızı Hazal Haznedaroğlu’ nun genel kurula katılan tek kadın olması sebebiyle Divan Başkanı tarafından genel kurula duygularını aktarması istendi. Haznedaroğlu babasının anısına sahip çıkılmasından çok mutlu olduğunu ve kendisinin de eski bir bayan futbol takımı oyuncusu olduğunu belirterek olanakları nispetinde Beykoz Spor Kulübü’ne yardımcı olmaya çalışacağını belirtti.    

 

Genel Kurul gündem maddeleri sırasıyla işlenirken, faaliyet ve hesap raporlarının ayrıntılı bir şekilde Başkan Zeki Aksu tarafından bizzat sundu. Diğer raporlar Divan Başkanı tarafından genel kurula okutulmasının ardından oylama sonrası seçim ve dilek temenniler bölümüne geçildi.

 

Raporlar ile ilgili genel anlamda söz alınmazken, kulübün yıllanmış kronik ekonomik sıkıntıları ve çıkış yolları ile ilgili çeşitli söylevler dile getirildi. Başkan Zeki Aksu’nun cevap ve açıklama niteliği olan her söyleve cevap vermesinden sonra seçime geçildi.

 

Divan Başkanı’nın olabilecek listelerin divana sunulması adına süre tanımasının ardından Zeki Aksu’nun oluşturduğu tek liste divana sunuldu. Başka liste olmaması sebebiyle tek liste ile gidilen seçimde Zeki Aksu Başkanlığındaki yeni liste Olağanüstü Genel Kurul sonrası göreve gelen isimler oldular.

 

Doğuş Haber Gazetesi olarak Beykoz Spor Kulübü’nün Zeki Aksu Başkanlığındaki yeni Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

BEYKOZ SPOR KULÜBÜ YENİ YÖNETİM KULU LİSTESİ

Yönetim Kurulu Asil:

Zeki Aksu, M.Talha Eniz, Yılmaz Güzeci, Mehmet Bilir, Ruhan Ege, Safter Eroğlu, Alaattin Kılıç (Ali Oğlu), Mesut Ekici, Av. Serdar Aycibin, Hakkı Öner, Çağlar Şenol, İsmail Durmuş, Hakan Sarıkaya, Ömer Mocan, Mutlu Atagün

Yönetim Kurulu Yedek:

Adnan Güner, Şeref Kaçmaz, Süleyman Saklı, Melih Perçin, Mehmet Tombul, Serkan Taş, M.Talat Karasakaloğlu, Sabahattin Emre Kılıç


Denetleme Kurulu Asil:

Av. Kemal Kaya, Seyfullah Ağasakal, Saim Barut

Denetleme Kurulu Yedek:

Ahmet Karaman, Selami Özçelik, Mesut Öktem

Sicil Kurulu Asil:

Kemalettin Erkan, Nevzat Emanet, Alpaslan Özgül

Sicil Kurulu Yedek:

Salih Mustafa Topçu, Varol Küçükşahin, Muhittin Atagün


Disiplin Kurulu Asil:

Av. Erdal Demir, Erhan Ekiz, Adnan Uzunkaya

Disiplin Kurulu Yedek:

Musa Aksu, Cemil Yılmaz, Erol Yeşilbaş

Müze Kurulu Asil:

Zafer Baş, Ufuk Dağcı, Talip Ercan

Müze Kurulu Yedek: 

İlker Genç, Burak Ozan, M. Ali Aksoy



İASKF Delegesi Asil:

Kemalettin Erkan, M.Talat Karasakaloğlu, Eser Öktem

İASKF Delegesi Yedek:

Batuhan Küçük, Atilla Yurdakul, Ahmet Akman

 

Onur Kurulu:

Murat Aydın, Ali Zengin, Şevket Arıkan, Alaattin Köseler, Muharrem Ergül, Selahattin Karasalkım, Sinan Vardar, Halit Ziya Altıkardeş, İsmet Acar, Nezih Beykozlu, Metin Turan, Mahmut Atom Duruk, Şadi Şişmanoğlu, Yaşar Kansak, Altan Birben, Mekin Çetinöz, Recep Gürbaşak, Veysel Giley, Yılmaz Tokdemir, Hazal Hanzedaroğlu, Mustafa Kemal Turnacıoğlu

Not: Fotoğraf desteğinden dolayı Erha Beykoz'a teşekkür ederiz.  



Fotoğraf Galerisi


17-10-2021 2154 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 494
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 470
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 472
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 401
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 428
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 389
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 466
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785