Engelsiz Umutlar Engel Tanımıyor

02-04-2021 3072 Yorum yok. Yorum Ekle

Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Mehmet Emin Pulatkonak İlkokulu’na Otizmli Çocuklar Eğitim Merkezi(OÇEM) kazandırdı.


Beykoz’da ve Beykoz dışında gerçekleştirdiği farkındalığı yüksek etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Beykoz Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği, İş Adamı Mustafa Karakuş’un katkılarıyla Yenimahalle Mehmet Emin Pulatkonak İlkokulu’nda Otizmli Çocuklar Eğitim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.


Dilek Bülbül Başkanlığındaki Engelsiz Umutlar Derneği’nin yapımını tamamladığı OÇEM’in açılışına önceki Dönem Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Mamur, Beykoz İlçe Tapu Müdür Yardımcısı Aysun Öztürk, Beykoz Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Süleyman Demircioğlu, Mehmet Emin Pulatkonak İlkokulu Müdürü Erdinç Kızılkaya, Beykoz Kent konseyi Engelliler Meclisi Başkanı ve TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Beykoz Otistik Çocuklar ve Aileleri Derneği Başkanı Bülent Taştan ile İyilik Bulaşıcıdır Grubundan Melek Candan Kahraman ve Arkadaşları katılım gösterdi.


Açılış öncesi, yoğun işlerinden dolayı açılışa katılamayan İş Adamı Mustafa Karakuş canlı bağlantı ile Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ile görüştü. Bozbay, İş Adamı Karakuş’a teşekkürlerini ileterek müsait olduğu en kısa zamanda kendisini sınıfı yerinde görmek üzere Beykoz’a davet etti.


Etkinliğin sunumunu Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi ve Beykoz Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş gerçekleştirdi. Ayrıca etkinlik Gazeteci Ozan Derviş’in facebook hesabından canlı yayınlandı.


Etkinlik kapsamında derneğin kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Ozan Derviş’in ardından Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği Başkanı Dilek Bülbül, Mehmet Emin Pulatkonak İlkokulu Müdürü Erdinç Kızılkaya, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve önceki dönem Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı günün anısına konuşmalarını gerçekleştirdi.


Tüm konuşmacılar Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini bildirerek, açılışın 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nde gerçekleşmiş olmasının ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtip, emeği geçen Dilek Bülbül ile ekibine, İş Adamı Mustafa Karakuş ve onun Engelsiz Umutlar ile tanışmasına sağlayan Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Özdemir’e teşekkür ettiler.


Açılış kurdelasının kesimi sonrası sosyal mesafeye uyularak yapımı tamamlanan OÇEM sınıfı gezildi. Beykoz İlçe Tapu Müdür Yardımcısı Aysun Öztürk özel öğrencilere satranç takımı armağan etti. 



Fotoğraf Galerisi


02-04-2021 3072 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

“ETEKTE FAZLA TUTULAN TAŞLAR KAMBUR YAPARMIŞ”

17-03-2026 Yorum yok. 1512
Neyir Erkan Şişman

BAYRAM HERKESE GELIR MI?

17-03-2026 Yorum yok. 1389
Hacı Arıcı

83 Yıllık Bir Ömre Bedel KADİR GECESİ

17-03-2026 Yorum yok. 1399
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

FUTBOL AKLI...

17-03-2026 Yorum yok. 1435
Erdal Uzuner

MART GÜNDEMİ

17-03-2026 Yorum yok. 1348
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

KADIN EMEĞİ İLE ISINAN BEYKOZ

17-03-2026 Yorum yok. 1552
Cüneyt Pulant

Ramazan’da yapılanlar...

17-03-2026 Yorum yok. 1382
Asiye Çakır

BAYRAMIN AYNASINDA BEYKOZ;

17-03-2026 Yorum yok. 1641
Yaprak Akın

Evler Pahalı Değil, Konut Üretmek Pahalı

17-03-2026 Yorum yok. 1338
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 4256
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 9952