Başkan Aksu “Beykoz Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın’ı bir Beykozlu gibi davranmaya ve hakkı sahibine teslim etmeye davet ediyoruz”

29-09-2020 4192 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Spor Kulübü 113. Kuruluş yıl dönümünde basın toplantısı düzenledi. Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı basın toplantısında Başkan Aksu “Beykoz Spor Kulübü yönetim kurulu olarak Beykoz Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın’ı bir Beykozlu gibi davranmaya ve hakkı sahibine teslim etmeye davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu’nun gerçekleştirdiği basın açıklamasının tamamını orijinal haliyle okuyucularımıza aktarıyoruz.

 

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI

Beykoz Spor Kulübü’nün 113.kuruluş yıldönümünü olan 28 Eylül Günü düzenlemiş olduğumuz basın toplantısına katılımınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

113 yıl…

Dile kolay…

İkinci meşrutiyetle yaşıt, Türk spor tarihinin asırlık çınarlarından biri olan Beykoz Sporumuzun doğum gününü kutluyoruz.

113 yıl…

Profesyonel liglerde, amatör liglerde gerek futbol gerek basketbol gerekse sporun diğer branşlarında onbinlerce mücadele…

Binbir emek ve çabanın biriktirdiği asırlık bir çınar.

Bizler Beykoz Spor Kulübü’nü yönetme onuruna sahip kişiler olarak almış olduğumuz vazifeden onur duyuyor, bayrağı yere düşürmemek ve her gün bir adım daha ileriye taşıyabilmek için canla başla çalışıyoruz.

Çok iyi biliyoruz ki kulüp başkanları, yöneticiler, belediye başkanları,  yerel yönetimler velhasıl kelam tüm makamlar gelip geçicidir. Esas olan kurumdur.

Beykoz Spor Kulübü olarak son yıllarda çok ciddi mali sorunlar yaşadık ve sorunları aşma yolunda çoğu kez gerçekten desteğine ihtiyaç duyduğumuz yapıları maalesef yanımızda göremedik.

Kalıcı ve istikrarlı bir gelir kaynağına sahip olmayan yapıların hemen her faaliyeti adı amatör olsa da profesyonelliğe dönüştüğü bir ortamda uzun süre ayakta kalması beklenemez.

Beykoz Spor Kulübü maalesef böyle bir gelir kaynağına sahip değildir. Geçmiş yıllarda ilçemizi yönetmek adına görev üstlenenlerin bu konuda gerekli ve yeterlli adımları atmadıkları ya da atamadıkları herkesin malumudur.

Ancak Beykoz Spor Kulübü’nün Beykozluların kalbindeki yeri sadece bir spor kulübü olarak görülemez.

Beykozlu olmanın, Beykoz’da yaşamanın, Beykoz’a sahip çıkmanın yoludur kulübünle bütünleşmek…

Son günlerde Beykoz kamuoyunu meşgul eden tarihi kulüp binamız meselesine de bu çerçeveden bakılması gerektiğine inanıyoruz.

Ve diyoruz ki; kim ne karar alırsa alsın tarihi kulüp binası Beykoz Spor'un malıdır ve eninde sonunda Beykoz Spor'un olacaktır.

Kararın yanlışlığını yumuşatma adına kütüphane veya başka bir bahaneye sığınmak bu süreci geciktirir ancak engelleyemez.

Tarihi binanın bir bölümünün kütüphane olarak hizmet vermesine karar verilmesi bu yapının Beykoz Spor Kulübü tarafından kullanılması gerektiği doğrusunu ortadan kaldırmaz.

Ayrıca konuyla ilgili hemen herkes tarafından çok iyi bilinmektedir ki 21.yüzyılın dijital olanakları sayesinde başta Milli Kütüphanemiz olmak üzere ulusal ve uluslararası kütüphaneler bina içlerine hapsolmaktan çıkmıştır. Kütüphane olarak hizmet veren yapıların müdavimleri yok denecek kadar azalmıştır.

Bu durumu değerlendirmek için âlim olmaya gerek yoktur. Bir kez daha tekrar ediyoruz. Kütüphane ya da başka bir bahane yoluyla tarihi binamızın elimizden alınmasına seyirci kalmayacağız.

Bu durum siyasi bir mesele değildir.

Kendini Beykozlu olarak gören her aklıselim insan,  hakkın sahibine teslimi konusunda hemfikirdir. Siyaseten birbirinden çok farklı konumda olan ve ilçemizin kanaat önderleri arasında bulunan pek çok kişinin sosyal medya paylaşımları da göstermektedir ki Beykoz halkı kulübüne ve 113 yıllık tarihine sahip çıkmaktadır.

Beykoz Spor Kulübü yönetim kurulu olarak Beykoz Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın’ı bir Beykozlu gibi davranmaya ve hakkı sahibine teslim etmeye davet ediyoruz.

Beykozlular var oldukça, Beykozlular sahip çıktıkça, Beykozlular yaşadıkça Beykoz Spor Kulübü de sonsuza kadar ayakta kalacaktır.

 

BEYKOZ SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU




29-09-2020 4192 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 567
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1069
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 528
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 439
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 492
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 433
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 627
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 490
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1109
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 972
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 835