CHP Meclis Üyesi Mustafa Yiğit’in Açıklaması

21-11-2012 6753 5 yorum. Yorum Ekle

MUSTAFA YİĞİTTEN YİĞİTÇE AÇIKLAMALAR BEYKOZ YEREL BASININDA YER ALAN VE KAMUOYUNDA RAHATSIZLIK YARATAN GÜNDEMDEKİ BİRTAKIM KONULAR HAKKINDA SİZLERE SESLENMEK İSTİYORUM;

Bu güne kadar hizmet ettiğim ve hizmet etmeye devam edeceğim Cumhuriyet Halk Partisinde 32 yıllık birikimim, ; Partime olan saygım ve sevgim ile Beykoz halkının biz meclis üyelerine verilen 41000 oyun Siyasi Ahlakı gereği ve Parti tüzüğü gereği ; adımızın geçtiği söylemlere ; sessiz kalmayı tercih ettik.

Bunu, bu suskunluğu , bazı Siyasi Ahlaksızlar; bu haberleri yayarak ,kendi lehlerine çevirmeye ,kendi kirli işbirlikçilerini korumak ve çıkarlarının devamı için bu güne kadar hakkımda kara propaganda yürütmeye ;asılsız haberler pompalamaya devam ettiler.

Tanıyanlar tanır ,ama ben yine anlatayım; MUSTAFA YİĞİT KİMDİR.?

1973 te Paşabahçe Şişecam da çırak olarak işe başlayıp, 25 yıl sonunda işverene karşı işçi haklarını savunucusu olarak ayrılan EMEKLİ BİR CAM İŞÇİSİDİR.53 yıldır aynı evde İncirköy de oturuyorum ; aynı bölge yer alan YEŞİLDERE CAMİİ DERNEK KURUCUSU ve halende 2.Başkan olarak görev yapmaktayım.Köy Derneğimin BAŞKANLIĞINI ,KASDER YÖNETİCİLİĞİ VE HALENDE 1060.TL EMEKLİ MAAŞI OLAN, YAŞAMINI BUNUNLA SÜRDÜRMEYE ÇALIŞAN MUSTAFA YİĞİTİN KİM OLDUĞUNU DAHA FAZLA MERAK EDEN VARSA TEKRAR ANLATIRIM. ÖZETLE MUSTAFA YİĞİTİN HİKAYESİ BU KADAR.

Şimdi gelelim bazı çevrelerin ısrarla yanlış olarak anlatmaya , yaymaya çalıştıkları suçlarımıza.

1*AKP Lİ Belediye Başkanı ve yandaşlarının , YASA VE HUKUKA AYKIRI OLARAK YANDAŞLARINA SATIŞINI YAPTIĞI RÜZGARLIBAHÇEDEKİ HASTAHANE SATIŞINI VE Bu konuda yapılan YOLSUZLUKLARI ŞİKAYET etmek.

4Meclis üyesi arkadaşımla yaptığımız suç duyurusu ile ; Danıştay Kararı ile ; yasa ve hukuka aykırı davrananların Hakim karşısına çıkıp YARGILANMASINI SAĞLAMAK ;

EVET BU SUÇSA BEN SUÇLUYUM.

2*RÜZGARLIBAHÇEDE Beykozluya TAPU VERDİĞİNİ İDDİA EDEN Belediye Başkanının ONLARCA HAK SAHİBİNİ NASIL KOVDUĞU GÖRÜP BİLEREK ve AKP li Belediye başkanı gibi ; BEYKOZLULARIN MÜLKİYET SORUNUNA ÇÖZÜM BULAN BELEDİYE YE KARŞI ÇIKILMAZ DİYEN BAZI İŞBİRLİKÇİLERİNİN PERDELEMESİYLE İHALE İLE SATIŞLAR YAPILMAKTADIR.

YILLARDIR BARINMA HAKKINI DEVAM ETTİRDİKLERİ YERLERİNDE İŞGALCİ GİBİ GÖRÜNEN BEYKOZ LULARIN PARSELLERİNİ YANDAŞ MÜTEAHHİTLERE PEŞKEŞLERİNİ İDARE MAHKEMESİNİ  VE YARGIYA TAŞIMAK SUÇ SA BEN SUÇLUYUM.

3*CHP Beykoz ilçe başkanlığı önündeki Tapu almayı bekleyen Beykozluları Kanundaki boşluklardan yaralanarak ; bu parseller üzerindeki Beykozluları işgalci göstererek , iktidarın gücünü gerektiği zaman ,istediği parselde gösteren; yapılan ,yıkımlar ve tahliyelere  karşı çıkmak , TALANA KARŞI ÇIKMAK; BUNLARLA İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAK VE DAVA AÇMAK , BUNLAR SUÇ SA BEN SUÇLUYUM.

Bütün bu suç duyurularında hakkında şikayette bulunduğum YÜCEL ÇELİKBİLEK VE 3 ADET BELEDİYE GÖREVLİSİ İLE MİLLİ EMLAK MÜDÜRÜDÜR.Bu beş kişi hakkında yasa ve hukuka aykırı işler yaptıkları iddiası ile SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM.

Bu iddiaları haklı bulan Müfettişler , Danıştay ve Beykoz Cumhuriyet Savcıları, Hakimler bu davayı açmıştır.BU BEŞ KİŞİ DIŞINDAKİ KİŞİLER MÜFETTİŞLERCE DAVAYA DAHİL EDİLMİŞLERDİR.

İÇİMİZDEKİ AKP İŞBİRLİKÇİLERİ NEDEN BU KONUDA KIYAMETİ KOPARIYORLAR. DAHA MAHKEME SÜRECİ BAŞLAMADAN; CHP Lİ ARKADAŞLARIMIZIN ŞİKAYETİ İLE YARGITAYDA YARGILANIYORUZ DİYE KIYAMETİ KOPARIYOR,GÖRÜNTÜSÜ NEDEN VERİLMEK İSTENİYOR. SEN KİMSİN YARGITAYDA NEDEN YARGILANIYORSUN . BİLEN YOK.SENİN MECLİS KARARI İLE İLGİLİ DAVAN 8 ŞUBATTA BAŞLAYACAK . AMACIN NE SENİN ? KİMİN ADINA BÖYLE BİLMEDEN KONUŞUYORSUN.!

Mesai arkadaşlarıma da bir şey söylemek istiyorum; Hak etmediğiniz komisyonlarda yerlerinizi aldınız. Mutlu olduğunuzu tahmin ediyorum. Ben de KOMİSYONDA  HİÇBİR KOMİSYONDA YER ALMADIĞIM İÇİN MUTSUZ DEĞİLİM.

BİR ÇOĞUNUZ GELECEKTEDE MECLİS ÜYELİĞİNİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ ; BENİ KARALAMAKLA MECLİS ÜYESİ OLAMAZSINIZ.

GÖRECEKSİNİZ ; ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE , SİZİN VE PARTİMİN BANA İHTİYACI OLACAK.

AKLIMA Gelen  bir KONUYU daha söyleyeyim; Yücel Çelikbilek İncirköyde yaptığı sabah kahvaltısında  vatandaşların Meclis Üyesi MUSTAFA YİĞİT YANİ BENİMLE İLGİLİ SORU SORULDUĞUNDA;

“YANLIŞ ADMLA HABER GÖNDERİYORSUNUZ” . “ONUN İÇİN SİZİN İŞİNİZ OLMAZ”diyerek. İşinizin hallolmasını istiyorsanız AKP li Meclis üyeleri ile diyalokta olun demiştir.Bunun örneği de vardır.Evimin bulunduğu GÖL ÇIKMAZINDAKİ KANAL 3 YILDIR YAPILMAMAKTADIR.BENİM YÜZÜMDEN BÜTÜN SOKAK SAKİNLERİNİ CEZALANDIRIYORLAR.SONRA BUNA ADALET DİYORLAR.

BİR SÖZÜM DE  İŞÇİLİĞİ UNUTARAK; Gazete de yazar olunca Beykoz u yönlendireceğini sananlara ; her şeyin bir sonu olduğu unutmayarak, YAZDIKLARI ÇİRKİN YAZILAR VE ÇİRKİN SÖZLERİ İLE,  YAKIŞTIRMALAR YAPAN ; FABRİKADAKİ GÜNLERİNİ UNUTMAMALIDIR.BU YAPTIKLARININ NE PARTİMİZE, NE BEYKOZ TOPLUMUNA HİÇ BİR YARARI OLMADIĞI GİBİ AYRICA GELECEKTE KENDİNEDE ÇOK ZARARI OLACAĞINI GÖRECEKTİR

GURUP KARARINDAN BAHSEDEN ARKADAŞ;

BEN CHP MECLİSİNDE  OLDUĞUM SÜRE DE AKP LİLERLE İŞBİRLİĞİ YAPIP MECLİSTE AKP OYLARI İLE CHP GURUP KARARINA AYKIRI OLARAK İMAR KOMİSYONUNA SEÇİLMEDİM. HİÇ BİR ZAMAN CHP Lİ ARKADAŞLARIMA RAĞMEN AKP OYLARI İLE UZMANI OLMADIĞIM BİR KOMİSYONA SEÇİLMEDİM. SENİN İÇİN İMAR VE KOMİSYONU DIŞINDA BİR KOMİSYON YOKMU ? İMAR VE HUKUK SENİN UZMANLIK ALANIN MI? SADECE BU KOMİSYONLARDA GÖREV YAPIYORSUN.

AYRICA  MECLİS KORİDORLARINDA Kİ AKP Lİ MÜDÜRÜN SESLERİ; HALA KULAKLARIMDA ; BEN BUNLARI DA UNUTMADIM.

MUSTAFA YİĞİTİN İNCİRKÖYÜNDE CHP NİN 1. PARTİ OLDUĞUNU KİMSE UNUTMASIN .

BEYKOZDA BU GÜNE KADAR AKP Lİ BELEDİYENİN YOLSUZLUKLARI VE TALANINA KARŞI , İNANDIĞIM HER DOSYAYA İMZA ATTIM, BUNDAN SONRADA İMZA ATACAĞIM.

“ABDESTİNDEN ŞÜPHESİ OLMAYANIN, NAMAZINDAN ŞÜPHESİ OLMAZ”

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN.

HEPİNİZİ SAYGI VE SEVGİ İLE SELAMLIYORUM.

MUSTAFA YİĞİT

0530 692 04 12

mustafa.yigit37@hotmail.com




21-11-2012 6753 5 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

M.Talat Karasakaloğlu 22-11-2012

DOĞRU BUDUR..

Tebrikler doğru budur... sürekli çamur at izi kalsın politikası uygulayanları, zan altında bırakarak kendilerini sütten çıkmış AK kaşık zannedenleri, gerektiğinde Hukuk karşısında hesap vereceklerini her daim uyarmanız gerekmektedir.

NAGİHAN AKAN 22-11-2012

SAYIN MUSTAFA YİĞİT

Sayın MUSTAFA YİĞİT
Yazınızı okuduktan sonra kendi kendime bir hayli düşündüm ve sanırım sana karşı(Tabikibunda diyoloksuzluk ve sessizliğinizinde payı var)Bu nedenle ne söyleyeceğimde zorlanıyorum. SAYIN MUSTAFA YİĞİT keşke bu açıklamayı benim ilçe başkanlığı dönemimde sizlerden açıklama istediğimde yapmış olsaydın.Ben inanıyorumki bu polemiklere musade etmezdim.Bir ilçe başkanı olarak meclis üyelerimden şüphe duymam mümkün değildi.Sizin sezsiz kalmanız beykoz kamuoyunda yaratılan sansasyonlar bu noktaya gelmemize neden oldu.Sizlerden ricam yerel seçimlere yaklaştığımız bu dönemde partimizi basın önünde tartışmamamız ve tartıştırmamamız.Beykoz CHP meçlis üyeler olarak Beykozun talan edilmesini engelemek ve yerelde ikdidar olmak.Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim.

fuat öztürk 23-11-2012

gerçek CHP li

sn.meclis üyem:açıklamalarınızın tümüne katılıyor ve sizi yürekten kutluyorum.işte parti terbiyesi ve işte gerçek partililik.açıklamanızın geç yapılmış olması sizin partinize karşı olan sorumluluğunuzu gösteriyor.olayın yaşandığı dönemde ve devamında olaylara yeterli derecede ve de tarafsızca müdahele etmeyen yöneticilerimizin sorumlulukları partimiz kamu oyunca bilinmektedir.siz ve sizle beraber haraket eden diğer meclis üyesi arkadaşlar da taktir edilecek davranışlarda bulundular.ben aynı kararlılıkla devem edeceğinizi bekliyor ve biliyorum ki sizler partimizin çıkarlarını her zaman kendi çıkarlarınızdan önde tutarsınız .sevgilerimle.

yusuf kıroğlu 26-11-2012

İSTİFAYA DAVET

Şahsım 20 yıldan beri sendikalarda STK.larda ve bir siyasi partinin ilçe teşkilatlarında,yönetim kademelerinde çeşitli görevlerde bulundum.Bu görevler sırasında asla hiçbir töhmet altında kalacak işler yapmadım.Halkın oyunu alarak belli makamlara gelenlerin çok düşünüp karar vermesi gerektiğini bilmeleri gerekir.Durup dururken kimse kimseyi töhmet altında bırakacak açıklamalar yapmaz.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz der atalarımız.Gerek CHP. ve gerekse AKP.li yöneticiler bu utançdan bir an evvel kurtulur.Bunun tek yolu var İSTİFA etmektir.Adı herhangibir şaibeye karışmış kişilerin yapması gereken onurlu kurum İSTİFA dır.Saygılarımla.

İsmet Öztürk 27-11-2012

Sanki Cennetteyiz

Sayın Kıroğlu; bu yazdıklarınızdan ülkemizde İnsanlar suçsuz yere içeri atılmıyor. Gücü ve parası olan katilde olsa haklı. Ezilenler her durumda haksız. Töre cinayetleri olmuyor. Kadınlarımız iftiralarla töre cinayetlerine ve şiddete mağdur bırakılmıyor. Öğrenciler anayasa gereği parasız eğitime kaşı çıktıkları için içeride sahipsizce yatmıyor. Gücü elinde bulunduranlara oy vermeyenler işe alınmıyor veya işten çıkartılmıyor. Bankalar 4,5 milyon insanımızın, kredi kartı veya uydurma masraflarla kanını ve iliğini emmiyor. İnsanlar sevdiklerinden ayrı bırakılmıyor olduğunu anlıyorum. Tebrik ederim. Sanki cennetteyiz.

Toplam 5 yorum bulundu. 1-5 arası listeniyor.
Asım Özdemir

SPOR ETKİNLİKLERİ

13-10-2025 Yorum yok. 917
Ozan Derviş

Dün Dündür, Bugün Bugündür

26-09-2025 Yorum yok. 1706
Neyir Erkan Şişman

Vefasızlık da Hatırlanır

26-09-2025 Yorum yok. 1454
Erdal Uzuner

GERÇEK GÜNDEM

26-09-2025 Yorum yok. 1443
Cüneyt Pulant

Ben Umudumu Kaybetmedim

26-09-2025 Yorum yok. 1513
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

AYASOFYA

26-09-2025 Yorum yok. 1199
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

Toplumsal Çöküş

26-09-2025 Yorum yok. 1518
Hacı Arıcı

Kendini Düşünen İnsan ve Hayattaki Sınavı

26-09-2025 Yorum yok. 1299
Yaprak Akın

Ekonomi, Rayiç, Vergi, Satış Zinciri !!!...

03-09-2025 Yorum yok. 2543
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 4249
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 4982