Kısa bir zaman önce İlçe Trafik Amirliği bünyesinde göreve başlayan “ mini trafik motosikleti “ görenleri şaşkına çeviriyor.
İlçemiz Polisinin özellikle Hakan Boydak Müdür döneminde yakaladığı başarılar ilçemiz sınırları dışına çıkarken, sık sık Tv kanallarında haber konusu olurken ve en önemlisi tam donanımlı devasa Motosikletleri ile İlçe Huzurunun güvencesi olan Yunusların verdiği pozitif görüntü varken, göreve yeni başlayan mini motosikletin görüntüsünden rahatsız olan okuyucularımızın telefonlarına daha fazla duyarsız kalamadık.
Çok teknik bir konu olmuş olmasına karşın, okuyucularımızın telefonlarından esinlenerek görüştüğümüz birkaç vatandaş, yeni mini trafik motosikletinin, halkın alışık olduğu genel güven duygularını taşımadığını, zorunluluk halinde kaçan aracın takip edilemeyeceğini, bu sebeplerden dolayı da değiştirilmesini istemekteler.Yine görüştüğümüz Beykozlular, Polisimizin Beykoz’daki başarılı çalışmalarıyla halka verdiği güven döneminde, bu ekibin Yöneticisi olan Hakan Boydak Müdürün bu sorunu olanakları ölçüsünde çözüp, mini motosikleti halkın alışık olduğu normal görüntülü bir motosiklet ile değiştireceğini düşünmekte.
Ben ilk aylığımdan
Gerçekten bende ilk gördüğümden bana basıt bir araç gelmişti görüntü olarakta caydırıcı bir yanı yoktu o yüzden daha mödern bir görüntülü ve caydırıcı özelliği olma bakımından yeni bir motor alınması için ilk aylığımdan 100 lira bağış yapmak isterim.
TOKATKÖY MUHTARI ERKAN ATAGÜN
Hakan Müdür Halleder
Sayın Müdürün halledeceğine inanıyorum da, acizhane önerimde var, bu motorsiklet emniyetin evrak memurları tarafından kullanılması daha uygun gibi, bu memurlar genel olarak sivil kıyafetlerle çalıştıktalır için hani belki, ama karar Hakan Müdür'ün belki onda daha cazip plan vardır veya başka öneri gelebilir, kampanya söz konusu olacaksa bende hazırım, erkan muhtar hem yeni muhtarlığını hemde bu konuya bakış açını tebrik ederim
bu ne ya
bu ne moturu ya kullanan daha büyük
ÇOK KOMİK
İstanbul da hele hele beykoz da bu motorsikletle hizmet mi olur burası köy yeri mi yazık çok yazık