Şok Hizmet Ekipleri Kaynarca’da: Mahalleye Nokta Atışı Müdahaleler

27-02-2026 465 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi’nin farklı birimlerini tek bir hedefte birleştiren "Şok Hizmet" uygulaması, Kaynarca Mahallesi’ni güzelleştirdi. Gerçekleşen hummalı çalışmalarda, Kaynarca Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan bakım ve onarımlar yerinde giderildi.


Beykoz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kaynarca Mahallesi genelinde yaya ve trafik güvenliğini sağma adına; kaldırım ve parke taşı tamiratı, açık yağmur suyu kanallarının temizliği, muhtarlık binasının bayrak direği ile demir basamaklarının boya çalışması, vidanjör ekibi tarafından mahalle genelindeki yağmur suyu ızgaralarının temizlik çalışmalarını gerçekleştirdi


Park ve Bahçelerden Mahalle Genelinde Bakım Seferberliği

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yemyeşil ormanlarıyla Karadeniz kasabası gibi görülen Kaynarca Mahallesi’nde ağaç budama, bitkilere form verme ve çevre düzenlemesi ile yeşil alanlarda ot biçme çalışmalarını gerçekleştirerek mahalleyi daha düzenli ve güvenli hale getirdi.


Zabıta, Sosyal Hizmet, Sağlık ve Veteriner Ekipleri Sahadaydı

Şok Hizmet programı kapsamında; Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri ihtiyaç sahibi hanelere yönelik saha taraması yaptı, Zabıta Müdürlüğü ekipleri çevre düzeni ve kamu alanlarına yönelik denetimlerini sürdürdü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanlarının kontrollerini gerçekleştirdi, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ise mahallede kurulan sağlık noktasıyla vatandaşlara ücretsiz sağlık taraması hizmeti sundu.


“Kaynarca’nın İhtiyaçlarını Yerinde Tespit Edip Hızla Çözüyoruz”

Şok Hizmet çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, Kaynarca Mahallesi’nde yürütülen hizmetlere ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Kaynarca Mahallemizde vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda, altyapıdan çevre düzenlemesine kadar birçok noktada eş zamanlı çalışmalar gerçekleştirdik. Amacımız, sorunları büyümeden yerinde tespit etmek ve hızlı çözümler üretmek. Ramazan ayında da hizmetlerimizi aksatmadan, tüm mahallelerimizde kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.”


Başkan Vekili Gürzel, Şok Hizmet uygulamasının Beykoz genelinde belirlenen program doğrultusunda diğer mahallelerde de devam edeceğini belirtti.

Haber Kaynağı: Beykoz Belediyesi İletişim Koordinatörlüğü



Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi



27-02-2026 465 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

10.Beykoz Şiir Akşamı’nın Ayak Sesleri

22-02-2026 Yorum yok. 912
Neyir Erkan Şişman

ALKIŞIN ZEHRİ

22-02-2026 Yorum yok. 774
Erdal Uzuner

RAMAZAN AYI

22-02-2026 Yorum yok. 782
Cüneyt Pulant

Değerli BEYKOZLU dostlarım...

22-02-2026 Yorum yok. 870
Yaprak Akın

YÜKSEK KİRA DEĞİL, ÖDENEBİLİR KİRA KAZANDIRIR

22-02-2026 Yorum yok. 760
Hacı Arıcı

YALAN HASTALIĞI

28-01-2026 Yorum yok. 1742
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEM YARA HEM SİFA

28-01-2026 Yorum yok. 1717
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 2337
Asiye Çakır

BURUN KIVIRIRSAN DUVARA TOSLARSIN...

27-12-2025 Yorum yok. 3025
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 8001