Balık Festivali Beykoz Sahili’nde Binleri Buluşturdu

01-02-2026 467 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen Balık Festivali, binlerce vatandaşın katılımıyla coşku içinde gerçekleştirildi. Festival kapsamında Beykozlulara 5 bin kişilik balık ekmek, içecek ve tatlı ikramı yapılırken, sahne alan Baransel ve Semih Aytaç sevilen şarkılarıyla katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı.


Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel’in ev sahipliğinde Beykoz Sahili Etkinlik Alanı’nda gerçekleşen etkinliğe; İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Süheyl Üçer, Beykoz Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Nursel Şahin, AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Umut Aktürk, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve spor kulübü temsilcileri ile soğuk havaya rağmen binlerce Beykozlu katıldı.


Festivalde ilçe sakinlerine hitap eden Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, Balık Festivali’nin Beykoz’da kardeşlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini vurgulayarak, soğuk havaya rağmen alanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti.


Başkan Vekili Gürzel: “Biz Birlikte Beykoz’uz”

Gürzel konuşmasında, “Bugün burada Semih Aytaç ve Baransel’in şarkılarıyla bir araya geliyor, balık ekmeğimizi paylaşarak bu güzel sahilde aynı sofrada buluşuyoruz. Bu birlik ve beraberlik tablosu Beykoz’un en büyük zenginliğidir.” ifadelerini kullandı.


Başkan Vekili Gürzel, konuşmasının devamında Beykoz’a yönelik vizyonunu da şu sözlerle paylaştı: “Biz yola çıkarken ‘Beykoz’a Değer’ dedik. Attığımız her adımda bu sözü tutmak için çalışıyoruz. İstiyoruz ki Beykoz’un her sokağında neşe, her hanesinde huzur olsun. Çünkü biz yürekten inanıyoruz ki; biz birlikte Beykoz’uz.”


Festivalin, Beykoz’un kardeşlik ve dayanışma ruhunu yansıttığını belirten Gürzel, bu güzel buluşmada emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederek: “Birliğimiz ve bu güzel soframız daim olsun” dedi.


Balık ekmek ikramı ve konserlerle renklenen Balık Festivali, Beykoz’da keyifli ve coşkulu anlara sahne oldu.

Haber Kaynağı: Beykoz Belediyesi İletişim Koordinatörlüğü



Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Beykoz Balık Festivali,Özlem Vural Gürzel



01-02-2026 467 Yorum yok. Yorum Ekle
Neyir Erkan Şişman

Yaşı Küçük, Suçu Büyük!

28-01-2026 Yorum yok. 621
Erdal Uzuner

BEYKOZ’DAKİ YIKIMLAR

28-01-2026 Yorum yok. 811
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEM YARA HEM SİFA

28-01-2026 Yorum yok. 535
Hacı Arıcı

YALAN HASTALIĞI

28-01-2026 Yorum yok. 550
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

AKRAN ZORBALIĞI ve TOPLUM…

28-01-2026 Yorum yok. 491
Yaprak Akın

2026’da Gayrimenkul ’de Yol Haritası

28-01-2026 Yorum yok. 509
Ozan Derviş

BEYKOZ’UN KAYBEDECEK ZAMANI YOK

22-01-2026 Yorum yok. 1830
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 1158
Asiye Çakır

BURUN KIVIRIRSAN DUVARA TOSLARSIN...

27-12-2025 Yorum yok. 1859
Cüneyt Pulant

Sevdamız Beykoz

27-12-2025 Yorum yok. 1739
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 6841