Beykoz Belediyesi Şok Hizmet Kapsamında Gümüşsuyu’nda

04-12-2025 1061 Yorum yok. Yorum Ekle

Şok Hizmet Programı ile her mahalleye hızlı ve sürdürülebilir hizmet götüren Beykoz Belediyesi ekipleri bugün Gümüşsuyu Mahallesindeydi. Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel'in öncülüğünde sabahın erken saatlerinde başlayan çalışma gün boyu devam etti.


Yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Vekili Gürzel, sık sık vatandaşlarla konuşup sohbet etti. Programa Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik, Veteriner ve Zabıta Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü yöneticileri ve ekipleri de katıldı.


Fen İşleri Müdürlüğünden Yoğun Çalışma

Gümüşsuyu Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, patika yol ve merdiven imalatları, asfalt yama çalışması, kaldırım tamiratı, yağmur suyu ızgara temizliği, parke yol çalışması, kaldırım imalatları, boya çalışmaları ile sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara destek verdi. Fen İşleri programa, 13 araç ve 30 personel ile katılım sağladı.


Park ve Bahçeler Ekipleri Gümüşsuyu’nda Detaylı Çalışma Yaptı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Şok Hizmet Programı kapsamında Gümüşsuyu Mahallesi’nde güvenli ağaç budamaları, ot ve çalı temizliği çalışmaları yaptı. Ekipler ayrıca, park ve yeşil alanlarda estetik düzenlemeler, kent mobilyalarının tamir ve değişimi, spor alanlarının zemin iyileştirmesi ve tel onarımları ile gün boyu programa yoğun katkı sağladı.


Sağlık İşleri Otobüsü de Gümüşsuyu Sakinlerine Destek Verdi

Beykoz Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne ait Sağlık Otobüsü de bugün Şok Hizmet kapsamında Gümüşsuyu mahallesindeki vatandaşlarla ilgilendi. Sağlık otobüsüne uğrayan vatandaşların çeşitli ölçümleri ve tahlilleri yapıldı


Temizlik, Zabıta ve Veteriner Müdürlüğü Ekipleri de Çalışmalara Katıldı

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak ve yolları süpürdü, çöp konteynerlerine hijyenik yıkama yaptı. Zabıta ekipleri ise iş yerlerinde denetim ve sokaklarda çevre kontrolü gerçekleştirdi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri Gümüşsuyu Mahallesi’nde Sokak hayvanlarının bakımını yaptı, sağlıklı beslenmesiyle ilgilendi.

Haber Kaynağı: Beykoz Belediyesi İletişim Koordinatörlüğü



Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Özlem Vural Gürzel,Gümüşsuyu Mahallesi



04-12-2025 1061 Yorum yok. Yorum Ekle
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 471
Neyir Erkan Şişman

Eski Yaralar, Yeni Umutlar

27-12-2025 Yorum yok. 1407
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

KENDİNİ BİLMEK ÇOK ŞEYDİR...

27-12-2025 Yorum yok. 1296
Asiye Çakır

BURUN KIVIRIRSAN DUVARA TOSLARSIN...

27-12-2025 Yorum yok. 1594
Cüneyt Pulant

Sevdamız Beykoz

27-12-2025 Yorum yok. 1476
Erdal Uzuner

AHLAKİ EROZYON

27-12-2025 Yorum yok. 1086
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

2025 MİZAN VE BİLANÇOSU

27-12-2025 Yorum yok. 1071
Hacı Arıcı

ÖMÜR SERMEYEMİZDEN BİR YIL DAHA GİTTİ

27-12-2025 Yorum yok. 1162
Yaprak Akın

2 Kasa Kiraz’a 1 Daire Satacağız Neredeyse…

27-12-2025 Yorum yok. 1161
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 6594