Beykoz’da Çocuklar Yüzerek Büyüsün, Sporla Güçlensin

14-10-2025 913 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi, çocukların sporu erken yaşta yaşamlarının bir parçası haline getirmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel: “Çocuklarımızın sporu yaşamlarının doğal bir parçası haline getirmeyi önemsiyoruz.” diyerek, bu anlayış doğrultusunda sürdürülen eğitimlerin önemine dikkat çekti.


Modern yapısı ve uluslararası standartlara sahip 312,5 m²’lik 5 kulvarlı yarı olimpik Beykoz Kapalı Yüzme Havuzu, haftanın 6 günü Beykozlulara hizmet veriyor. Alanında uzman eğitmen kadrosu, hijyenik ortamı ve yüksek hizmet kalitesiyle tesis, vatandaşlardan tam not alıyor.

1. Eğitim Dönemi Başlıyor

Beykoz Belediyesi’nin başlattığı “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında, Beykoz’un farklı mahallelerinde yaşayan 8–13 yaş arası çocuklar, profesyonel eğitmenler eşliğinde yüzme öğreniyor.

1. Eğitim Dönemi, 18 Ekim – 7 Aralık 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Eğitimler, çocuklara spor alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra özgüven ve disiplin duygusu aşılamayı da amaçlıyor.

Kayıtlar mahalle muhtarlıkları aracılığıyla yapılırken, vatandaşlar detaylı bilgiye 444 66 61 – Beykoz Çözüm Merkezi üzerinden ulaşabiliyor. Kontenjanların sınırlı tutulduğu için kayıtların erken tamamlanması öngörülüyor.

“Sağlıklı Nesiller, Güçlü Bir Beykoz”

Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, projeye ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Beykoz’da çocuklarımızın fiziksel olarak güçlü bireyler olarak yetişmesi için çalışıyoruz. Sporu bir etkinlik değil, bir yaşam biçimi haline getirmek istiyoruz. Yüzme gibi hem eğlenceli hem de güvenli bir sporla çocuklarımızın enerjilerini doğru yönlendirmelerini sağlıyoruz. Sağlıklı nesiller yetiştirmek, güçlü bir Beykoz’un temelidir.”

Beykoz Belediyesi, çocuklara yönelik ücretsiz eğitim programları ve spor yatırımlarıyla sağlıklı, özgüvenli ve başarılı nesiller yetiştirmeye devam ediyor. Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel öncülüğünde yürütülen çalışmalar, sporu Beykoz’un her yaş grubuna ulaştırma hedefiyle aralıksız sürüyor.

Haber Kaynağı: Beykoz Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Özlem Vural Gürzel,Beykoz Kapalı Yüzme Havuzu,Yüzme Bilmeyen Kalmasın



14-10-2025 913 Yorum yok. Yorum Ekle
Asım Özdemir

SPOR ETKİNLİKLERİ

13-10-2025 Yorum yok. 800
Ozan Derviş

Dün Dündür, Bugün Bugündür

26-09-2025 Yorum yok. 1592
Neyir Erkan Şişman

Vefasızlık da Hatırlanır

26-09-2025 Yorum yok. 1342
Erdal Uzuner

GERÇEK GÜNDEM

26-09-2025 Yorum yok. 1328
Cüneyt Pulant

Ben Umudumu Kaybetmedim

26-09-2025 Yorum yok. 1409
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

AYASOFYA

26-09-2025 Yorum yok. 1091
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

Toplumsal Çöküş

26-09-2025 Yorum yok. 1419
Hacı Arıcı

Kendini Düşünen İnsan ve Hayattaki Sınavı

26-09-2025 Yorum yok. 1201
Yaprak Akın

Ekonomi, Rayiç, Vergi, Satış Zinciri !!!...

03-09-2025 Yorum yok. 2445
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 4147
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 4884