Beykozlu Gençler Bu Yaz Çok Şanslı

17-07-2025 1426 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz’da yaz mevsimi, gençlerin dinamizmi ve heyecanıyla anlam kazanıyor. Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği Gençlik Günleri kapsamında, gençler sporla, sanatla ve kültürel aktivitelerle buluşuyor. Gençlerin etkinliklere gösterdiği yoğun ilgi, ilçede sosyal yaşamın gücünü bir kez daha ortaya koyarken; Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel: “Gençlerimizin eğlenceli, öğretici ve en önemlisi sporun olduğu bir ortamda sosyalleşmeleri, kendilerini ifade etmeleri bizim için çok kıymetli.” sözleriyle gençliğe verilen önemi vurguladı.


14 Temmuz’da başlayan ve 18 Temmuz’a kadar devam edecek olan Beykoz Gençlik Günleri, gençlerin yaz tatiline renk katmaya devam ediyor. Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler, çocuklar ve gençler için hem eğlenceli hem de unutulmaz anılara dönüşüyor.


Gençler Dopdolu Bir Programa Katılıyor

GoKart’tan stadyum turlarına, survivor parkurlarından buz pistine kadar zengin içerikli etkinlikler, alanları dolduran gençlerin coşkusuyla hayat buluyor.


Etkinlik kapsamında Beykozlu gençler: Emaar Akvaryum Gezisi, Go-Kart Etkinliği, Galatasaray Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadyum ve Müze Turu, Polonezköy Survivor Yarışmaları, Bowling Turnuvası, Beşiktaş TÜPRAŞ Stadyum ve Müze Turu, Buz Pisti Etkinliği, Paintball Etkinliği, Aquapark Etkinliği, Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Stadyum ve Müze Turu ile PlayStation Turnuvasıyla yaz günlerini dopdolu geçirdi.


Gürzel: “Beykoz’un geleceği daha güçlü, daha aydınlık olacak.”

Etkinliklere ilk günden itibaren gençlerin gösterdiği ilgiye dikkat çeken Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel: “Gençlik, bir kentin hem enerjisi hem de umududur. Beykoz’da gençlerimize dokunduğumuz her projede, onların ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduklarını bir kez daha görüyoruz. Gençlik Günleri’yle; sadece eğlenceli vakit geçirecekleri değil, aynı zamanda kendilerini tanıyacakları, ifade edecekleri ve yeteneklerini geliştirecekleri bir alan sunuyoruz. Sporla disiplin kazanıyorlar, sanatsal etkinliklerle özgürleşiyorlar, arkadaşlıklarla büyüyorlar. Bu etkinliklerin her anında onların yanında olmak, bu yolculuğa tanıklık etmek bizim için çok kıymetli. Çünkü inanıyoruz ki; özgüvenli, üretken ve duyarlı bireyler yetiştikçe, Beykoz’un geleceği daha güçlü, daha aydınlık olacak.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Beykoz Belediyesi basın Yayın Müdürlüğü



Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Özlem Vural Gürzel



17-07-2025 1426 Yorum yok. Yorum Ekle
Neyir Erkan Şişman

Yaşı Küçük, Suçu Büyük!

28-01-2026 Yorum yok. 856
Erdal Uzuner

BEYKOZ’DAKİ YIKIMLAR

28-01-2026 Yorum yok. 1061
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEM YARA HEM SİFA

28-01-2026 Yorum yok. 746
Hacı Arıcı

YALAN HASTALIĞI

28-01-2026 Yorum yok. 769
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

AKRAN ZORBALIĞI ve TOPLUM…

28-01-2026 Yorum yok. 804
Yaprak Akın

2026’da Gayrimenkul ’de Yol Haritası

28-01-2026 Yorum yok. 726
Ozan Derviş

BEYKOZ’UN KAYBEDECEK ZAMANI YOK

22-01-2026 Yorum yok. 2036
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 1364
Asiye Çakır

BURUN KIVIRIRSAN DUVARA TOSLARSIN...

27-12-2025 Yorum yok. 2056
Cüneyt Pulant

Sevdamız Beykoz

27-12-2025 Yorum yok. 1939
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 7034