BEYKOZ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ ŞART

10-07-2025 8162 Yorum yok. Yorum Ekle

Çubuklu Arabalı Vapur Seferlerinin iptal edileceği olumsuzluğu, Yerel ve Merkezi Yönetimler ile Siyasi Dinamiklerimizin işbirliği içerisinde mutlaka çözülmeli ve boğaz trafiğini oldukça rahatlatan seferler sekteye uğratılmamalı.

Nedenleri ne olursa olsun Yerel ve Merkezi Yönetimlerimiz ile Siyasetçilerimizin, halk desteğini de arkalarına alarak bu sorunu çözmeleri halkın yoğun beklentisidir.

İşin özünde Çubuklu Arabalı Vapur seferlerinin iptali ile ilgili benzer konularda Beykoz Siyaset ve Sivil Toplum Dünyasının ortak hareket etmesi gerekmektedir.

Görüldüğü gibi Beykoz genelinde bireysel olarak oluşan çözüm hareketliliği, yerini ortak hareket etme gerekliliğine dönüştürmüş durumda.

Bu sürece katkı koyan tüm kurumlara girişimlerinden dolayı saygı duymamak mümkün değil. Fakat artık ortak hareket etmenin gerekliliği tüm gerçekliliği ile de ortadadır.

Bu konuda geçmişte yaşanmış ve yapılan başarılı çalışmayla sonuç alındığının örneğini hatırlatmak isteriz.

Beykoz Vergi Dairesi için kapatılma kararı alınmışken, zamanın Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu ve Yönetiminin Beykoz genelinde büyük bir kamuoyu oluşturarak yaptıkları çalışmaları muhataplarına, arkalarında bulunan güçlü desteği de hissettirerek aktardıklarında, Beykoz’a dönmesi artık kurumsal olarak hiç düşünülmeyen Vergi Dairesi’nin Beykoz Şubesi oluşturuldu ve halen de vatandaşlara hizmetler vermekte.

Halka hizmet odaklı çalışan Beykoz Dinamiklerinin, bu örnek davranışı günümüzde de yine vatandaşın ilk ulaştığı kurum olan, Öğümce Mahallesi Muhtarı Cengizhan Turaman’ın Başkanlığını yaptığı Beykoz Muhtarlar Derneği vasıtasıyla oluşturulacak geniş kapsamlı ortak çalışma sonrasında, Çubuklu Arabalı Vapur seferlerinin iptalinin de yeni sözleşmeyle devam ettirilebileceği genel görüşü hâkim.

https://www.dogushaber.com/p5685_beykoz-vergi-dairesi-evine-dondu

 

https://www.dogushaber.com/p5368_calismalarimiz-hizmete-donuyor

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Doğuş Haber,Çubuklu - İstinye Arabalı Vapuru



10-07-2025 8162 Yorum yok. Yorum Ekle
Neyir Erkan Şişman

Yaşı Küçük, Suçu Büyük!

28-01-2026 Yorum yok. 953
Erdal Uzuner

BEYKOZ’DAKİ YIKIMLAR

28-01-2026 Yorum yok. 1163
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEM YARA HEM SİFA

28-01-2026 Yorum yok. 841
Hacı Arıcı

YALAN HASTALIĞI

28-01-2026 Yorum yok. 863
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

AKRAN ZORBALIĞI ve TOPLUM…

28-01-2026 Yorum yok. 900
Yaprak Akın

2026’da Gayrimenkul ’de Yol Haritası

28-01-2026 Yorum yok. 818
Ozan Derviş

BEYKOZ’UN KAYBEDECEK ZAMANI YOK

22-01-2026 Yorum yok. 2135
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 1459
Asiye Çakır

BURUN KIVIRIRSAN DUVARA TOSLARSIN...

27-12-2025 Yorum yok. 2145
Cüneyt Pulant

Sevdamız Beykoz

27-12-2025 Yorum yok. 2029
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 7124