AYDUĞAN “BEYKOZ’DA 15 TEMMUZ’U UNUTTURMAYACAĞIZ!”

16-07-2024 912 Yorum yok. Yorum Ekle

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, 15 Temmuz ruhunu yaşatmak ve aziz şehitlerimizin hatırasına sahip çıkmak için ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş gerçekleştirdi.


AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8. yıldönümünde anma etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi.


Programda ilk olarak, 15 Temmuz gecesi hayatını kaybeden şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.


Duaların ardından Şişecam Fabrikası Önü’nden başlayıp 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda sona eren yürüyüş, Beykozluların bir araya gelerek milli birlik ruhunu bir kez daha yaşamasına vesile oldu.


Yürüyüşe, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ile meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.


15 Temmuz gecesi Türk milletinin cesaret ve kararlılığıyla tarihe altın harflerle kazınan milletin zaferinin 8. yıldönümünde, sahil boyunca vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe destek verirken, sürücüler de kornalarla eşlik etti.

Yürüyüş boyunca, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atıldı. Kurulan ses sisteminden "Türkiyem", "Vatanına göz dikeni ez oğlum" gibi şarkılar çalındı.

ŞEHİTLER, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER UNUTULMADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nda düzenlenen programının ardından, FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında şehit olan Beykozlular kabri başında anıldı; gazi ve şehit aileleri ziyaret edildi.

“ŞEHİTLERİMİZE RAHMET, GAZİLERİMİZE MİNNET”

15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda toplanan kalabalığa seslenen AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, “Bugün burada 15 Temmuz 2016 gecesi milletimizin kahramanca direnişi ve demokrasimize kasteden hain darbe girişimini anmak için toplandık. Öncelikle o karanlık geceyi aydınlatan, canları pahasına vatanını, milletini, bayrağını savunan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

“15 TEMMUZ’U UNUTTURMAMAYA KARARLIYIZ”

İlçe Başkanı Ayduğan, “Unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz gecesi aziz milletimiz vatanına ve bayrağına alçakça yapılan ihaneti; ferasetiyle, basiretiyle bertaraf etti. Bundan sonra nereden gelirse gelsin aynı kararlılıkla bertaraf edecektir. Bizler, tasarruf tedbirleri bahanesiyle iptal edilen 15 Temmuz anma programına karşı AK Parti olarak ilk günkü gibi milletimizin yanında durmaya, milli iradeyi savunmaya ve 15 Temmuz’u unutturmamaya kararlıyız. Gelecekte de aynı kararlılıkla, birlik ce beraberlik içinde vatanımıza sahip çıkacağız. Bir kez daha aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum. Allah bir daha bu millete böyle acılar yaşatmasın.” dedi.

Haber Kaynağı: AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı

Anahtar Kelimeler : Beykoz,AK Parti,AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı,15 Temmuz



16-07-2024 912 Yorum yok. Yorum Ekle
Asım Özdemir

SPOR ETKİNLİKLERİ

13-10-2025 Yorum yok. 901
Ozan Derviş

Dün Dündür, Bugün Bugündür

26-09-2025 Yorum yok. 1687
Neyir Erkan Şişman

Vefasızlık da Hatırlanır

26-09-2025 Yorum yok. 1435
Erdal Uzuner

GERÇEK GÜNDEM

26-09-2025 Yorum yok. 1428
Cüneyt Pulant

Ben Umudumu Kaybetmedim

26-09-2025 Yorum yok. 1497
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

AYASOFYA

26-09-2025 Yorum yok. 1185
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

Toplumsal Çöküş

26-09-2025 Yorum yok. 1506
Hacı Arıcı

Kendini Düşünen İnsan ve Hayattaki Sınavı

26-09-2025 Yorum yok. 1285
Yaprak Akın

Ekonomi, Rayiç, Vergi, Satış Zinciri !!!...

03-09-2025 Yorum yok. 2530
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 4231
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 4968