Özel Sporcular ile Özel Saatler

25-05-2024 775 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Korkulu, Engelliler Haftası kapsamında, Beykoz Belediyesi Paralimpik Okçuluk Takımı’nı ağırladı.


19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçe genelinde gerçekleştirdiği pek çok etkinlik düzenleyen Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Korkulu, Engelliler Haftası’nda TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe ile görüşerek, 19 Mayıs koşuşturması sonrası TOFD Beykoz Şubesi’nin Üyesi olan ve aynı zamanda Beykoz Belediyesi’nin Paralimpik Okçuluk Takımı sporcularını ağırlamak istediğini belirtti.

 


Davetin içten ve samimi olmasıyla teklifi kabul eden Türkiye Omurilik Felçlileri Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe ve Başkan Yardımcısı Ekrem Yavuz, Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Paralimpik Okçuluk Takımı sporcuları Kübra Özer, Muhammet Batuhan Sarıçam, Salih Keçeli, Halil Kulak ve Eğitmenleri Cihat Özkan ile Metehan Safi davete katıldı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Riva’da ki tesislerinde Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Korkulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen öğle yemeği sonrası serbest sohbet gerçekleşti.

 

Sohbet bölümün de katılımcılar ile sohbet eden Beykoz Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş, günün anlamı ve önemi kapsamında katılımcıların tamamıyla söyleşi gerçekleştirdi.

 

Gerçekleşen gösterinin tamamının video kaydını ilgi duyan okuyucularımızla paylaşıyoruz. 




25-05-2024 775 Yorum yok. Yorum Ekle