Beykoz’da Spor Futbol’dan İbaret Değil

13-05-2024 998 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz’da Taekwondo branşında öğrenciler yetiştiren Antrenörler, Örnekköy Salaş Kafe’de sabah kahvaltısında bir araya gelerek ilçe kamuoyuna Beykoz’da sporun futboldan ibaret olmadığını hatırlattılar.

 

Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Mustafa Zurnacı ve Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu’nun ön hazırlığı ile bir araya gelen Taekwondo Hocaları, yeni Belediye Hizmetleri programlamasının başlangıcında, spor ve sporcu dünyasına bakış açısının genel değerlendirmesini yaptılar. Beykoz’u Beykozlular yönetecek sloganıyla göreve yeni gelen yerel yöneticilerin, Beykoz’da spor dünyasına bakışın yeniden planlanmasın ve bu planlamanın da adil ve adaletli olmasını arzu ettiklerini dile getirdiler. Bunun içinde Beykoz Belediyesi’nin yeni çalışma dönemlerinde “YENİ DÖNEM YENİ UMUTLAR” hedefli yeni bir spor yapılanmasının hayata geçirilmesinin gerekli olduğuna dikkat çekerek, yapılacak çalışmalara her zaman destek vereceklerinin altını çizdiler.

 

Örnekköy Spor Kulübü Başkanı ve Örnekköy Salaş Kafe Sahibi İsmail Türkoğlu’nun Beykoz’un eşsiz doğa manzaralı mekanında gerçekleşen sabah kahvaltısına Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Mustafa Zurnacı, Elmalı Spor Kulübü Taekwondo Antrenörleri Alaattin Başkurt, Mustafa Ceylan ve Ferdi Göktuğ, Beykoz Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Yaşar Aydınoğlu, Örnekköy Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Gamze Arslanyılmaz, Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Pilates ve Fitness Eğitmeni Kübra Demir Akın, Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Taekwondo Antrenörleri Mustafa Otyakmaz, Ömer Ercan ve Zeliha Durmuş katılım gösterdi.

 

Sabah kahvaltısının ardından toplantının açılışını yapan Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Mustafa Zurnacı “Bizim amacımız Beykoz’da Taekwondo sporunu bir tık ileriye taşımak. Geçmişte olduğu gibi Türkiye’de ve Avrupa’da yarışmacı arkadaşlar yetiştirip Beykoz’un ismini geçmişte olduğu gibi önlere çıkarmak, hedefimiz bu doğrultuda. Birlik beraberlik içinde Beykoz’dan yetişmiş çocukların İstanbul’da, Türkiye’de, Avrupa’da ve Dünya’da madalya sahibi olup, Beykoz’un ismini duyurmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Zurnacı’nın ardından Elmalı Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Alaattin Başkurt ise “Yaklaşık 40 yıldır bu sporun içerisindeyim.  Amacımız Beykoz’daki arkadaşlarımıza hem fiziksel hem sosyal alanda bir şeyler kazandırmak. Tüm arkadaşlarıma geldikleri için teşekkür ederek. Beykoz’da sporun yalnızca futboldan ibaret olmadığını ifade etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Alaattin Başkurt’un konuşmasının devamında Beykoz Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Yaşar Aydınoğlu’da “Biz yıllardır Beykoz’da bu sporu icra etmeye çalışıyoruz. Beykoz’da hepimizin amacı Taekwondo’yu alt tabana yaymak, gençlere bu sporu sevdirmek, ilçemizin bu sporla adını duyurabilmek. Nihayetinde biliyorsunuz geçmişte Avrupa şampiyonluğumuz var, Halit Avcı var, Sibel Yıldırım var, yıldızlarda gençlerde bir sürü Türkiye şampiyonu çıkardık, halada devam ediyoruz.  Bu gelişmeler devam edecek mi tabi ki devam edecek. Sporun içerisinde kaldığımız sürece bunların hepsini, Beykoz halkı olarak göreceğiz. Tabi bunlar imkânlar çerçevesinde oluyor. Mustafa Hocam biraz bahsetti, yerel belediyenin desteği çok önemli.” şeklinde konuşmasına devam etti.

 

Beykoz Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Yaşar Aydınoğlu’nun konuşması sonrası kahvaltının katılımcılarının tamamı tek tek söz alarak hem kendilerini tanıttı hem de görüşlerini beyan etti.

 

Toplantının sonunda ev sahibi Örnekköy spor Kulübü Başkanı ve Salaş Kafe Sahibi İsmail Türkoğlu “Beykoz’un güçlü insanları ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Mustafa Zurnacı Hocamın birikimlerinden yararlanıyoruz. Hocam bizim Örnekköy Spor Kulübümüzün Antrenörlüğünü de yapıyor, köyümüzde ki çocuklarımıza hizmet ediyor, yaklaşık 40 tane öğrencimiz var. Sporcu arkadaşlarımı burada ağırlamaktan mutluyuz. Teşekkür ederim.” dedi.

 

Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu’nun konuşması sonrası çekilen hatıra fotoğrafıyla, ilçe yerel basınından sadece Doğuş Haber’in takip ettiği toplantı sona erdi.



Fotoğraf Galerisi


13-05-2024 998 Yorum yok. Yorum Ekle