BİSK’in Aylık Toplantısı Gümüşsuyu Spor Kulübü’nde Gerçekleşti

06-05-2024 722 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği’nin(BİSK) aylık olağan toplantısı Gümüşsuyu Spor Kulübü’nde gerçekleşti.

 

Kahvaltılı toplantıya, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İASKF Genel Sekreteri Asım Özdemir ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar, aylık kahvaltılı toplantının ev sahibi Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kurtuluş, Spor Kulübü Başkanları ve Temsilcileri katılım gösterdi.

 

Sabah kahvaltısı sonrası başlayan toplantının açılışını yapan BİSK Genel Sekreteri İlker Güner sözü Başkan Özdemir’e bıraktı.

 

BİSK Başkanı Asım Özdemir, aylık olarak gerçekleştirdikleri toplantılarına bu ay Gümüşsuyu Spor Kulübü’nün ev sahipliği yaptığını ifade ederek Kulüp Başkanı Mustafa Kurtuluş ve Yönetimine hem toplantı hem de kahvaltı için teşekkür etti.

 

Konuşmasının devamında gerekli bilgilendirmeleri yapan BİSK Başkanı Asım Özdemir, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Beykoz Belediye Başkanı seçilen Alaattin Köseler’e yakın zamanda hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmeyi ve ilerleyen tarihlerde de, Beykoz’da sporun sorunları üzerine Başkan Köseler’le kapsamlı bir görüşme içine gireceklerini ifade etti.

 

Konuşmasının devamında Özdemir, Haziran ayında gerçekleşecek olağan genel kurul öncesi, yeni çıkan spor yasası kapsamında isminde spor ibaresi bulunan derneklerin Spor Bakanlığı’na geçtiğini, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği’nin de arada kaldığını, ya dernek olarak kalmaya devam edeceğini ya da Spor Bakanlığı’na bağlanacağını buna da üyelerin karar vereceğini ifade etti.

 

BİSK Başkanı Özdemir bilgilendirme konuşması sonrası sözü katılımcılara verdi. Katılımcılarının tamamı tek tek söz alarak bilgilendirme ve toplantının genel konumu üzerine görüşlerini ifade ettiler.

 

Toplantı, Gümüşsuyu Spor Kulübü Tesisleri bahçesinde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.



Fotoğraf Galerisi


06-05-2024 722 Yorum yok. Yorum Ekle