Köseler ilk ziyaretini Anadolu Hisarı İdman Yurdu’na yaptı

02-04-2024 661 Yorum yok. Yorum Ekle

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin kesin olmayan sonuçlarına göre Beykoz Belediye Başkanı olarak seçilen Alaattin Köseler, ilk ziyaretini 1 Nisan 2024 tarihinde 111. Yaşını kutlayan Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü’ne yaptı.

Türk spor tarihinin en önemli kulüplerinden olan ve bu yıl 1 Nisan itibariyle 111. Yaşını kutlayan Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü’ne Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in ziyaretini Kulüp Başkanı İlker Güner sosyal medya hesaplarından duyurdu.

 

Paylaşımında Güner “Kuruluşumuzun 111. yılında bizleri ziyaret eden Sayın Alaattin Köseler başkanımıza teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Bizler geçmişte çok zor günler yaşadık. Ancak yönetim Kurulu arkadaşlarımız ve halkımızla beraber yürüdüğümüz bu yolda güzel günlerinin geri döneceğine inancımız tamdır. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen seçim sonuçları neticesinde Beykoz Belediye Başkanı seçilen Sayın Alaattin Köseler ve heyeti, kulübümüzü ziyaret etti. Lise yıllarında kulübümüzde kürek çeken Sayın Alaattin Köseler, kulübümüzü yakından tanıyan bir isim olarak destek sözü verdi. Sayın Alaattin Köseler’e Beykoz Belediye Başkanlığı görevinde üstün başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı. 




02-04-2024 661 Yorum yok. Yorum Ekle