Beykoz’da Adaylar Son Viraja Hızlı Girdi

30-03-2024 606 Yorum yok. Yorum Ekle

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı saatler kala Beykoz Belediye Başkan Adayları çalışmalarına hız verdi.


Yaklaşık bir aylık yoğun çalışma sürecinin sonuna gelen Belediye Başkan Adayları, seçim yasağı başlamasına az bir süre kala Beykoz’un sokaklarını arşınlamaya devam ediyor.

 

Beykoz Doğuş Haber Gazetesi olarak, seçim yasağı başlamasına sayılı saatler kala ilçe genelinde gerçekleştirdiğimiz seçim turu kapsamında, son gün CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler, İYİ Parti Tuba Alaylı Özgüç ve Deva Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Şenol Korkmaz ile siyasi partilerin mahalle temsilciliklerini sahada aktif olarak çalışma yürütürken görüntüledik.

 

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler, Beykoz’un mahallelerini partisinin seçim otobüsü ile tek tek dolaşarak 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve kendisine destek istedi.

 

İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Tuba Alaylı Özgüç ve Deva Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Şenol Korkmaz’da Cumartesi günleri Beykoz’un kalbi olarak görülen Yalıköy Semt Pazarı girişinde vatandaşlarla buluştu.

 

Köseler, Özgüç ve Korkmaz’ın haricinde Yalıköy Semt Pazarı girişinde AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı ve Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı’nın da aktif olarak yürüttüğü seçim çalışmaları objektiflerimize yansıdı.

 

Beykoz Doğuş Haber Gazetesi olarak 31 Mart Yerel Seçimler’in başta ilçemiz olmak üzere tüm Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni ediyor, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin sonunda kazananın Beykoz olmasını diliyoruz…





30-03-2024 606 Yorum yok. Yorum Ekle