5 YIL ANTREMANIN ARDINDAN ÖĞRENDİKLERİMİZLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

20-11-2006 4459 2 yorum. Yorum Ekle
ATEŞİN KESİLDİĞİ YERDE "DOST" LUĞA DAİR ELDE KALANLAR

Ateş yakılmak istendi mi ok yaydan çıkmış demektir. “Ve gerisi boştur”. Önemli olan o ateşi gereksiz yakmamak, gereksiz sebeplerden yakılan ateşleri söndürmeye de hiçbir suyun yetmeyeceği gerçektir. Çünkü Allah yakılan ateşin gereksiz yere olduğunu bilir ve ateşi söndürme adına, o ilahi gücünü asla göstermez. Hele hele bu gereksiz ateş taraflardan başka geniş kitleleri bir şekilde etkiliyorsa, yeri geldiğinde o ateşin tarafların kendisini de yakacağı muhakkaktır.

Ateşin gücünden yola çıkarak, gereksiz ateşin vereceği zararları çok iyi analiz yaparken, karşı tarafa da, her an ateş yakabilecek donanımda olduğunu, alevi gerçekleştirmek için hazırda bir kibrit bulundurduğunu hissettirmek gerekli.

Yani dostlar maalesef çok gereksiz bir kaos ortamına girdik, gereklimi gereksiz mi olduğu, halen ciddi tartışma konusu olan bu ortamı 5. yılımızı kutlayıp çıkaracağımız 50. sayımız ile geride bırakmak istiyoruz.

Değerli okurlarım, geride bıraktığımız 5 yılda, öncelikle sizlerin karşısına çıkmak için olağanüstü çaba harcayan tüm Doğuş Haber Ekibini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Tabi ki, kişisel ve kurumsal olarak bizlere eleştirilerini aktarıp çalışmalarımıza güç verenlere, yerel ve merkezi yöneticilerimize, ayakta kalmamıza verdiği reklamlar ve kutlamalar ile güç verenlere, yayın ilkemiz gereği dost olduğumuz tüm kurumların yönetici ve çalışanlarına ayrıcalıklı teşekkür ediyorum.

50. sayımız ile başlayacak yeni yayın dönemimizde yayın ilkemizden hiç taviz vermeden, 5 yıl içerisinde öğrendiklerimizden yola çıkarak oluşturacağımız yeni ekibimiz ile yolumuza devam edeceğiz. Geride bıraktığımız süre içerisinde bizlere büyük güç veren bazı köşe yazarlarımız yoğun işleri sebebiyle bizimle olamayacaklar. Bu arkadaşlarımız gazetemize olan desteklerini ve eleştirilerini yapmaya, ayrıca kendilerini her zaman Doğuş Haber ailesinden görmeye devam edeceklerini bildirmişlerdir.
49. sayı ile aramıza katılan Genel Yayın Yönetmenimiz Saara Yılmaz Özenç’inde çabalarıyla oluşturmaya çalıştığımız yeni ekibimiz 50. sayımızda sizlerle buluşacak. Yeni yayın dönemimizde haberi kaynağından alma hassasiyetimize azami özeni gösterirken vatandaşlarımızın vereceği en sağlıklı bilgileri ön plana çıkarıp “Yurttaş Gazeteciliği” modelini ilçemizde uygulamaya çalışacağız.
Çalışmalarımıza her Beykozlunun öneri ve eleştirileriyle bireysel katkı koyma şansı bulacağı gibi, her sayı üç okurumuzun göndereceği okuyucu mektubuna yer vereceğiz. Ayrıca özellikle eğitimcilerimiz ile diğer kurumların yönetici ve personelinin önerilerine azami hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz.
Yani dostlarım 5,5 yıllık süreçte öğrendiklerimizle, önümüzdeki sürecin daha şeffaf ve daha net olacağı görüşündeyiz.

Değerli Beykozlular biz yolumuza devam ediyoruz, Beykoz adına hizmet vermek için yollarına devam edenleri de ayakta alkışlamaya devam edeceğiz.


Yorumlar

Erdem ILIKSU 06-12-2006

Başarı

Geride kalan beş yıllık yayın hayatınızı ve önünüzde kısmet ise uzun yıllar olacağına inandığım nice yayın yıllarınız kutlu olsun. Başarılar her daim sizin ve ekibinizin olsun. İnanızki Ozan bey Kadıköy de görev yapıyorum. Burada da yerel basın var ama ne onlar bizi tanır nede biz onları. Böyle sanal ortamda dahi olsa birbirimiz ile haberleşmek çok mutlu ediyor beni. Sizinle haberleştiğim zaman o bölgede kalan dostlarım ve arkadaşlarımı o an anıyorum. V e size yazdığım meesajda hep onlarda var. İyik Beykoz bir yerel basın var. İyiki Beykozda Doğuş Haber var. İyiki Beykoz da Dostum Ozan Bey var. Anlıyorsunuz beni değilmi

Mehmet Ali ANAFARTA 20-12-2006

BAŞARILAR DOĞUŞ HABER

Yıllardır, yerel medya kuruluşlarının yaşadığı ve gazetenizinin de nasibini aldığı maddi sıkıntılara göğüs gererek sürdürdüğünüz başarıyı takdirle karşılıyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Beykoz'un, Beykozlu'nun ve Yerel Yöneticilerin çalışmalarınızı daha hassas takdir etmesi temennisiyle..

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1088
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 451
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 513
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 464
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 660
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 509
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852