BEYKOZLU NASIL OLUNUR !!!

06-12-2009 4069 2 yorum. Yorum Ekle
Beykoz’da sular bir türlü durulmuyor. Yapılması gereken işler bu kadar çokken, yapılan işler bir elin parmağını geçmezken bir de gelin ulusal basının manşetindeki Beykoz’a ve Beykoz Halkına bir göz atalım.
Geçtiğimiz günlerde Vatan Gazetesinin Pazar ekinde rastgele okuduğum bir röportaj beni hayretler içerisinde bıraktı.

Röportajda geçen belli başlı isimler tanıdıktı. Bunun yanı sıra röportajın konusu ise çarpıcıydı. Röportajın tümünü merak edenler araştırıp bulabilirler elbette ama ben bir bölümüne ve en çarpıcı kısmına dikkat çekmek istiyorum.

Şaban Tören, Beykoz fabrikalar kapandıktan sonra çok bozuldu. Uyuşturucu çok yaygın, burası mafya yuvasına dönmek üzere. Beykoz sırtları lüks villa dolu ama sahilde akşam 7’den sonra yürünmüyor. Dedi.
Ama kime dedi?
Saptadığı bu kötü durumun iyileştirilmesi için, Beykoz’un önde gelen sivil toplum kuruluşunun başkanı olarak ne yaptı?

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği Huzur toplantıları kapsamında İlçe Protokolünü, sivil toplum kuruluşlarını, daire müdürlerini ve okul müdürleri bilgilendirilirken, istatistik bilgiler katılımcılara net olarak anlatılırken, bu kişi Ulusal basına taşıdığı aslı astarı olmayan konuları neden katıldığı bu toplantıda paylaşmamıştır.
Polisimizin Ulusal basına taşınan, Ana haberlerde konuşulan başarılarını ve İlçede huzuru sağlayan çalışmalarını basılı gazetemizde ve web sitemizde okuyucularımız ile paylaştığımız da ortadadır.

Çok iyi hatırlıyorum.
Yerel basının katıldığı bu toplantılarda Gazetemiz Genel Koordinatörü öncelikle Beykozlu olmanın daha sonra gazeteci olmanın verdiği birikimle tespitlerini sesli olarak dile getirirken ve en doğru platformda bu konular konuşulurken, ortaya konulan tespitler toplantıya katılanların taktirini görse de toplantının ev sahibi olan Emniyet Müdürlüğü yöneticilerinin tepkisini çekmiştir. İlçe asayişinin konuşulması gereken yerin bu ve bunun gibi toplantılar olduğunu düşünen gazete yöneticilerimizin sözleri
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali karşı tarafın küskünlüğü olarak geriye dönerken, ilçeden dert yananlar ve her yıl bu toplantılarda saf tutanlar gerçek er meydanı olan İlçemiz dururken, olmamış konularla gündem oluşturup kafaları karıştırıp er meydanını Ulusal Basın da araması da çok gariptir.

Beykoz’un Derdi orda öylece duruyor, dertli Beykoz Halkı o da bu derdin çözülmesini bekliyor, Peki dert yanılan kimdir?
Beykoz’un önemli sivil toplum kuruluşlarından olmasına rağmen, taşın altına elini sokuyor mu?
Eğer bir şeyler yapmak istiyorsa öncelikle sorunu ve çözüm yollarını İlçenin yetkili makamlarıyla paylaşsın, hatta daha sonra yetkililere sunduğu öneri ve çözüm yollarını ilçe yerel basınıyla paylaşıp Beykoz Halkının duymasını sağlasın.
Sonra ne mi yapsın?
Arkasını dönüp baktığında geçte olsa BEN BEYKOZLUYUM desin.

Neyir Erkan






Yorumlar

Bende Beykozluyum 07-12-2009

Tebrikler

Sayır Yazar Beykozlu olmak adına herkesin bir kriteri tabiki vardı. Sizin koyduğunuz kritere ve örneklere katılıyorum. Söylediklerinizin %40 yapılsa inanın Beykoz çok yol alır ve bunları konuşuyor olmayız. Beykozlu olma adına kendi ürettikleri kriterleri olmayanlar, genel kriterlere uymalıdır. Beykozluluk emek ister ve kimsiye miras katmaz her Beykozlulun bunun için emek sarfetmesi gerekmektedir. Tekrar tebrikler

RUŞEN DEMİR 08-12-2009

Kaybeden kendısı oldu

hiç birşey yapmadığı gibi birde bizim gibi vakıfa kursiyer olarak öğrenci gönderen velileri reziletti.
çocuklarımızı fakir aile çocuğu olarak gazetede geçirdi. fakır aile çocugu olmak ayıp degil ama olmayan birşeyi söylemek ayıptır hemde çok ayıptır. parasıyla verdikleri kursları sanki bedava gibi göstererek kendi piarını yapmış. kaybeden kendisi oldu.
Ruşen DEMİR

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 500
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 474
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 477
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 403
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 431
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 391
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 482
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 456
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1070
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 925
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 786