Başkan Aydın, Yerel Basına “DOBRA DOBRA” Beykoz Analizi Yaptı

23-01-2023 1253 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz yerel basını ile bir araya gelerek Mart 2019’dan günümüze Beykoz Belediyesi’nin faaliyetlerini değerlendirdi.

 

Beykoz Belediyesi’nin Alibahadır Mesire Alanı’nda bulunan Kemankeş Restoran’da gerçekleşen buluşmaya Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Belediyesi İletişim Koordinatörü Enes Buladı ile ilçe yerel basını katılım sağladı.

 

Sabah kahvaltısı ile başlayan toplantının açılışını Belediye Başkanı Murat Aydın yaptı. Başkan Aydın, Beykoz’un nabzını tutarak vatandaşların bilgilendirilmesi için gece gündüz çalışan yerel basına davetlerine katıldıkları için teşekkür ederek, ilçenin yoğun trafiği sebebiyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bir araya gelemedik öz eleştirisinde bulunarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutladı.

 

Başkan Aydın, Beykoz Belediyesi’nin faaliyetleri üzerine bilgilendirmede bulunmak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak ve Beykoz üzerine konuşmak üzere bu toplantıyı düzenlediklerini belirtti.

 

Belediye Başkanı Murat Aydın yerel yönetim anlamında kariyer yapmış kişiliğinin verdiği öz güven ile siz ne isterseniz sorun ben cevap veriyim yaklaşımı, ilçe yerel basını tarafından kabul görmedi. İlçe yerel basını siz önce çalışmalarınızı bir anlatın biz sonrasında sorularımızı soralım talebinde bulundu ve Başkan Aydın tarafından da kabul edildi.

 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın yaptığı açılış konuşması sonrası Beykoz Belediyesi’nin Mart 2019’dan günümüze imardan mülkiyete, sağlıktan eğitime, İBB ve İlgili Bakanlıklarla Belediye İlişkilerine, STK ve Muhtarlar diyaloglarına, trafikten belediyenin spor faaliyetlerine, spor kulüpleri ile belediye arasındaki gelişmelere kadar faaliyetlerinden söz etti.

 

Beykoz Belediye Başkanı açıklamalarının arasında vefaya da çok önem verdi. Başkan Aydın “Geçmiş dönem Beykoz Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek, ilçenin mülkiyet sorununu Cumhurbaşkanımızın talimatı ve yardımlarıyla büyük ölçüde çözdü. Biz bu kat edilen yolun üzerine çalıştık. Eğer bu çalışmayı biz yapsaydık bu kadar yol alamazdık. Bu vesileyle Allah Rahmet Eylesin Yücel Başkanımıza teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.” sözleri ortaya oldukça duygusal bir anı bıraktı.

 

Beykoz üzerine gerçekleşen toplantının sonunda ilçe yerel basını bu tür toplantıların yılın farklı dönemlerinde gerçekleşmesi talebinde bulunarak Belediye Başkanı Murat Aydın’a teşekkür ettiler.

 

Toplantı geride kalan ve kutlaması geciken 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle verilen hediyenin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

 

Kahvaltı sonrası karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen toplantının tamamını 3 saatlik video kaydımızda okuyucularımızla paylaşıyoruz. Zamanı olanların ve merak edenlerin video kayıtlarımızı izleme şansı bulduklarında toplantının tümüne hâkim bilgiye sahip olacaklardır. 

Not: Video kaydımız uzun olduğu için dört parça halinde sırasıyla okuyucularımıza sunulmuştur.   

 

 



Fotoğraf Galerisi


23-01-2023 1253 Yorum yok. Yorum Ekle