Biçer “Farkındalıklı Hizmetin Adresi Beykozlu Ordulular Derneği”

06-02-2022 1402 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykozlu Ordulular Derneği, ilçe yerel basınıyla bir araya geldi.

 

Beykozlu Ordulular Derneği’nin Çubuklu’da ki dernek merkezinde gerçekleştirdiği kahvaltılı yerel basın buluşması Dernek Başkanı Sezayi Biçer ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

 

Kahvaltı esnasında tek tek söz alarak kendilerini tanıtan Yönetim Kurulu Üyeleri sonrası günün anlam ve önemini bildiren konuşmayı Beykozlu Ordulular Derneği Başkanı Sezayi Biçer yaptı. Biçer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçe yerel basını ile bir araya gelmek istediklerini fakat tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle iki yıldır yapılamayan buluşmayı gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek, kendilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.

 

Beykozlu Ordulular Derneği olarak ilçede faaliyet gösteren 19 İl ve Bölge Derneği gibi hizmet ve faaliyetlerini dile getiren Başkan Biçer, Ordu’nun 19 ilçesinden 19 Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşları ile birlikte Beykoz’da yaşayan tüm Ordululara hizmet verdiklerini belirterek dernek faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

 

Covid-19 pandemisi sürecinde, Ordulu olup olmadığına bakılmaksızın Beykoz’da birçok haneye destek olmaya çalıştıklarını söyleyen Sezayi Biçer, yazın bir piknik, kışın bir gece yapalım mantığında olan klasik dernekçiliğin dışına çıkarak farkındalıklı hizmetler vermeye çalıştıklarının altını çizdi.

 

Dernek Başkanı Sezayi Biçer’in konuşmasının ardından serbest sohbet şeklinde gerçekleşen toplantıda, yerel gazetecilerin bir çok Ordulu bürokrat ve siyasetçinin derneklerini ziyaret ettiklerini, bu ziyaretlerde başta Beykoz olmak üzere Ordu’nun da sorunlarını ilgililere aktarıp aktarmadıkları  sorulduğunda Başkan Biçer, her ne kadar doğum yerleri Ordu olsa da, doydukları yerin Beykoz olduğunu dile getirerek öncelik olarak Beykoz olmak üzere Ordu’nun sorunlarını da daima ilgililere aktardıklarını örnek olarak geçtiğimiz günlerde Derneklerini ziyaret eden hemşerileri CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun’a Beykoz’un imar, mülkiyet ve hastane sorunu başta olmak üzere bir çok sorunu kendisine aktardıkları ifade etti.

 

Konuşmasının devamında hangi dernek olursa olsun Dernek Yöneticilerinin dışında Dernek Başkanlarının siyasi faaliyet içerisinde olmaması gerektiğini söyleyen Dernek Başkanı Sezayi Biçer, kendisine dernek başkanlığı döneminde siyasi olarak hangi görev verilirse verilsin asla kabul etmeyeceğini belirtti.

 

Toplantının sonunda yerel gazetecilere günün anısına plaket takdim edilmesi sonrası hatıra fotoğrafı çektirildi.



Fotoğraf Galerisi


06-02-2022 1402 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

“ETEKTE FAZLA TUTULAN TAŞLAR KAMBUR YAPARMIŞ”

17-03-2026 Yorum yok. 1094
Neyir Erkan Şişman

BAYRAM HERKESE GELIR MI?

17-03-2026 Yorum yok. 979
Hacı Arıcı

83 Yıllık Bir Ömre Bedel KADİR GECESİ

17-03-2026 Yorum yok. 994
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

FUTBOL AKLI...

17-03-2026 Yorum yok. 1036
Erdal Uzuner

MART GÜNDEMİ

17-03-2026 Yorum yok. 947
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

KADIN EMEĞİ İLE ISINAN BEYKOZ

17-03-2026 Yorum yok. 1142
Cüneyt Pulant

Ramazan’da yapılanlar...

17-03-2026 Yorum yok. 991
Asiye Çakır

BAYRAMIN AYNASINDA BEYKOZ;

17-03-2026 Yorum yok. 1248
Yaprak Akın

Evler Pahalı Değil, Konut Üretmek Pahalı

17-03-2026 Yorum yok. 943
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 3853
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 9559