BEYKOZ DEVLET HASTANESİNE YENİ SENARYO

24-08-2007 6588 6 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Devlet Hastanesinin, güçlendirme çalışması sonrasında “RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİ” olarak açılacağı ile ilgili söylenti ilçeye bomba gibi düştü.

Beykoz Devlet Hastanesi, depreme karşı güçlendirme çalışması yapılacağı için, her türlü hizmetlerini altı aylığına durdurmuş, yaşanan gelişmelerde konu hastanenin satıldığı, artık hastane hizmetleri vermeyeceğine kadar gitmişti.
Seçim sürecine gelmesi sebebiyle siyasi partilerden ve resmi kurumlardan yapılan açıklamalarda, hastanenin onarımdan sonra hizmetlerine devam edeceği ve eksik olan yoğun bakım ünitesinin de onarım süresinde hazırlanacağı açıklanmıştı.

Almış olduğu duyumu, yapmış olduğu teyitlerle doğrulama derecesine getiren ve sonrasında gazetemize gelerek bizimle paylaşan duyarlı okuyucumuz, 21 Temmuz 2007 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğünde Başhekimler toplantısında, Beykoz Devlet Hastanesinin güçlendirme çalışması sonrasında RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİ olarak hizmete sokma planlarının yapıldığını aktardı.

Beykoz Devlet Hastanesinin bölgeye verdiği hizmetin yeniden gözden geçirilmesi, kurulacak yoğun bakım ünitesinin ilçeye ne kadar gerekli olduğunun kamuoyuna hatırlatılması siyasetçilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının görevleri arasında bulunmakta.

Beykoz halkı olarak elimizden alınan haklarımızı geri alma adına yapılan mücadeleleri hep kaybetmekle ün yapmış bir ilçeyiz.
Şişe Cam, Deri Kundura, Tekel İspirto ve Çocuk Göğüs Hastanesi bunlardan sadece bazıları, şimdide Beykoz Devlet Hastanesi adına verilen sözün dışında yapılacak uygulamadan bahsedilmekte.

Seçimde araçları ile anons yaparak güvence veren iktidar partisi ve sürece katkı koymak isteyen diğer siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve en önemlisi, merkezi ve yerel idarenin konu hakkında halkı net olarak bilgilendirmesi ve ilçe için en sağlıklı olacak karar konusunda, oluşturulacak lobinin alt yapısı yapmalıdır.



24-08-2007 6588 6 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

kemal özçelik 30-09-2007

beykoz çocuk göğüs hastalıkları hastanesi

Beykoz Devlet Hastanesi Nereye ?
Sorunun yanıtını ilgili ve yetkililerimizin ne kadar doğruyu söylediklerinden yola çıkarak herkesin kendisi verebilir. "Beykoz Çocuk Göğüs Hastalıkları Hastanesi kapatılmayacaktı.. Bulunduğu yer rehabilite edilecekti.., Yeni ve daha güzel bir yerde binası yapılacaktı oraya taşınacaktı.. vs. vs. Resmi yazılarda da önce kapatıldı. Sonra Beykoz halkının tepkisi karşısında kapatılmaktan vaz geçildi. Yeni bir yere taşınacağı vaat edildi.Beykoz sınırları içinde . Unutturuldu Beykoz halkına. Unutması da normaldi; Beykozlunun.İşsizlik,yoksulluk,yersizlik,yurtsuzluk hangisiyle başetsin ki... Öyle oldu. Gün geldi sorunlarının arasında gömülü verdi Çocuk Hastanesi.. Sıradaki Beykoz Devlet Hastanesi neden olmasın ki.Paşabahçede bir tane varya zaten. Yeterde artar bile. Açılan açılmakta olan özelleri de var ki.Olsun tabii. Çok daha iyi.Var olan Hastaneyi kapatmayı neden gerektirsin bu durum. Art niyet yoksa bir şeyler gizlenmiyorsa önemsediklerini söyledikleri Halkımızdan.

ELİF 06-11-2007

Beykozun bütün damarları kesiliyor

Sadece hasanenin kapatılması değil,iş imkanlarının kapatılması,sağlık kurumlarının kapatılıp,beykozlunun elinden alınması ile birileri beykozu halktan yavaş yavaş alıyor.beykoz halkının göç ettirilip,zenginlerin yaşayacağı beykoz yaratma çabasındalar

birol kaba 23-04-2008

hep karşıyı görüyoruz

baz istasyonu gibi hep karşı tarafı görüyoruz,mesele tepeüstü hastanesinin ne amaçla kullanılacağı değil ne zaman kime hizmet edeceği,mesai saati haricinde paşabahçe hastanesinde doğum alınmıyor(hala mantıklı açıklama yok) bayanlar doğumlarını mesai saatine ayarlamak zorunda ,hastanede yapılması zor olan doğum özel tıp merkezlerine yönlendirilerek çözülmeye çalışılıyor.beyler sigortalı çalışan 1000 ytl ödeyerek eşini doğum yaptırtıyor,fırsatçıların gözü doymuyor,tezgah sağlam ve büyük görelim artık.......

özcan sarıkaya 06-08-2008

on çeşmeler

tokatköyün sanayileşmesi hayal oldu,fabrikaların kapatılmasıyla özel sektör yok oldu beykozdan,düşünülen o ki devlet sektörünede gerek kalmadı beykozda,bu arada on çeşmeleride yıkın bence ne haddimize bizim bedavadan su içmek

murat 22-05-2009

beykoz devlet hastanesi

bu hastane cok güzel bu hastaneye ben cokı emek verdim helal olsun. bu hastanenin kapatılmamasını istemiyoruz ve tabelanın değişmemesini isterim ben murat yıldız

ahmet 22-05-2009

beykoz devlet hastanesi

bu hastanenin tabelasının değişmemesini istemiyorum

Toplam 6 yorum bulundu. 1-6 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 517
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 646
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 517
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 458
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 432
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 433
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 414
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1136
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 862