TÜRK TELEKOM FARKINI HİSSETTİRDİ

16-08-2006 7662 4 yorum. Yorum Ekle

İnternet kullanımını kolaylaştırmak ve yaygınlaştırmak için çalışmalarını hızlandıran Türk Telekom, ADSL’de hız artımına gidiyor. Limitli internet hizmeti alanlar, hangi servis sağlayıcısından hizmet alırsa alsın, 1 Ağustos 2006'dan itibaren 512 kilobit yerine 1 megabit hızla internete erişim sağladı.

Türk Telekom’un yeni uygulaması sayesinde, kotalı internet bağlantısına sahip tüm internet kullanıcıları için ADSL iki kat hızlanıyor: 3, 6 ve 9 gigabayt limitli bağlantıya sahip kullanıcılar için, geçtiğimiz dönem 512 kilobit olan temel internet bağlantısı 1 megabite (1024 kilobit) çıkıyor. Böylece kotalı internet kullanıcıları önümüzdeki dönemde şimdikinden 2 kat daha hızlı internet bağlantısına kavuşdu. Bağlantı hızları artarken kota büyüklüklerinde herhangi bir değişik olmayacak.



Türk Telekom Paşabahçe Santral Sorumlusu Yaşar Öztürk’ten aldığımız bilgilere göre, bu uygulamaların birbiri ardına gelecek yeni hizmet ve indirimlerin bir öncüsü olduğunu belirtirken, önümüzdeki dönemde Türkiye’nin internete bağlanma yolları ve fiyatlandırmalarında devrim niteliğinde değişiklikler olacağını belirtti. Görüşmemizin devamında Türk Telekom, Türkiye’de iletişim hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik yenilikler sunmaya devam edeceğeni ve yeni gelişmelerle adını sıkca gündemde tutacağı izlenimini Doğuş Haber’le paylaştı. Sektörün gelişimi ve Türkiye’nin hızla bilgi çağına ulaşması için büyük önem taşıyan internet kullanımını yaygınlaştırmak üzere çalışmaların süreceği, Önümüzdeki dönemde Türk Telekom müşterilerine, daha yüksek kalitede ürün ve hizmetler sunmaya devam eder düşüncesiyle Türk Telekom’un 01/08/2006 tarihinde hizmete geçen ADSL tarife bilgilerinden sabit telefondan GSM aramalarındaki indirimden ve hizmete yen gireni hizmetlerin nasıl kullanacağından bahsedelim.

TT AİLE KART



TT Aile Kart kullanıcılara Smart Kartlı Ankesörlerden (üzerinde TT AİLE KART hizmeti verildiği belirtilen) şehiriçi, şehirlerarası, milletlerarası GSM konuşmaları yapabilme imkanı sağlayan bir karttır.

TT Aile Kart ile yapılan görüşmelerin ücreti sabit telefonunuzun faturasına yansıtılır.

TT Aile Kart ile yapılan görüşmeler kartın ilişkilendirildiği sabit telefonun tarife paketinden ücretlendirilir.

TT Aile Kart ile irtibatlı olduğu sabit telefon şehirlerlerarası / milletlerarasına kapalı olsa dahi TT Aile Kart ile şehirlerarası, milletlerarası ve GSM görüşmeleri yapılabilir.

TT Aile Kart ile çocuklarınızın ve sevdiklerinizin sizi daha ekonomik olarak her yerden aramasına olanak sağlıyacak, üstelik ücretlendirmesi daha sonra ev telefon faturasına yansıyacaktır.

TT Aile Kart ile Smart kartlı tüm ankesörleri kendi ev velefonunuz gibi"kullanabilirsiniz sokaktaki"ankesörü ev telgfonun gibi kullcnmanın maliyeti"faturaya yansıyccak 1 YTL ‘lık TT Aile Kart almaktır.



Kartın Kullanımı

• TT Aile Kart smart kartlı ankesörlere yerleştirildiğinde sistem kartın bir TT Aile Kart olduğunu tanımakta ve 4 haneli bir şifre istemektedir.
• Şifrenizi giriniz.
• Şifre geç girilirse “SÜRE DOLDU TELEFONU KAPATINIZ” mesajı gelmektedir.
• Ekranda “KART SORGULANIYOR” “NUMARAYI ÇEVİRİNİZ” mesajını göreceksiniz.
• Kartın onaylanmasını bekleyiniz.
• “NUMARAYI ÇEVİRİNİZ
KREDİ ***” mesajını gördüğünüzde aramak istediğiniz numarayı çeviriniz.

• Onay alındıktan sonra ankesör ekranında kalan kart limiti gösterilmekte görüşme süresince harcanan kontör miktarı ekrandan izlenmektedir.
• Konuşma bitince “KARTINIZI ALINIZ” mesajı gelmektedir.
Daha sonra sistem konuşma bilgilerini Genel Denetim Merkezi’ne aktarmak için servis araması yapmaktadır. Yeniden arama yapmak için servis aramasının bitmesini bekleyiniz.


Genel Bilgiler
Müşteri Hizmetleri için 0 800 314 55 55’i arayınız.

TT SESLİ MESAJ



Yerinde olmayan, cevap veremeyen veya meşgul durumdaki telefon abonelerimizin, mevcut sesli mesaj kutusu aracılığıyla çağrıyı cevaplayabilmesine, acil mesajlardan ve arayan kişiden haberdar olabilmesine imkan tanıyan bir servistir.

Sesli Mesaj Servisinden faydalanabilmeniz için, yönlendirme özelliğini almış olmanız, telefonunuzun DTMF özelliğinin olması gerekir.


Standart Mesaj Kutusu

Sabit telefon kullanıcılarımıza telefonu meşgulken ya da telefona cevap veremediklerinde bırakılan mesajlarını herhangi ücret ödemeden dinleyebilmelerine imkan tanıyan yepyeni bir hizmettir.

Nasıl çalışır?

Tek yapmanız gereken sabit telefonunuzu 0 800 500 06 06’ya yönlendirmek. Yönlendirme başladıktan sonra, Türk Telekom’a ait TT Sesli Mesaj sistemi devreye girecek ve arayanın size mesaj bırakmasını sağlayacaktır. Mesaj kutunuza mesaj bırakıldıktan sonra sistem tarafından belirli periyotlarda bu servis için ilişkilendirdiğiniz sabit telefonunuz aranarak bırakılan sesli mesajlar için bilgilendirilebileceğiniz gibi siz de 0 800 500 06 06 numaralı Sesli Mesaj Merkezi’ni arayarak, şifrenizi (Eğer bu servis için ilişkilendirilen numaranın dışında başka bir telefondan arıyorsanız önce telefon numarası sonra şifre girilecektir.) girdikten sonra mesajlarınıza ulaşabilirsiniz.



Standart Mesaj Kutusu Mesaj Kapasitesi

Her sabit hat kullanıcısının mesaj kutusu kapasitesi, her mesajın ortalama 30 sn olması durumunda 10 mesaj ile sınırlıdır. 10’dan fazla mesaj aldığınızda mesajlarınız en eskiden başlayarak silinir.

Dinlenmemiş mesajlarınız, sistem tarafından size tanımlanmış olan mesaj kapasitesi dolana kadar ve mesaj kutunuz da iptal edilmediği sürece saklanır.

Standart Mesaj Kutusu aktive edildikten sonra şayet 10 gün süresi içerisinde hiçbir işlem yapılmazsa, tahsis edilen mesaj kutusu sistem tarafından otomatik olarak iptal edilecektir. (Bu işlemin gerçekleştirilmesi durumunda mesaj kutusuna ilişkin tüm kayıtlar da silinir.)

Yönlendirmeyi Nasıl Yapabilirim?

Meşgulde mesaja çağrı yönlendirme için sabit telefonunuzda;

* 60 * 0800 500 0606 #

Açıklama: Sadece telefonunuz meşgul iken gelen çağrılarınız Sesli Mesaj Kutusuna yönlendirilir.

Cevapsızda mesaja çağrı yönlendirme için sabit telefonunuzda;


* 22 * 0800 500 0606 #


Açıklama: Telefonunuz 5 kez çaldıktan sonra cevap verilmediği takdirde gelen çağrılarınız Sesli Mesaj Kutusuna yönlendirilir

Sabit mesaja çağrı yönlendirme için sabit telefonunuzda;

* 21 * 0800 500 0606 #


Yönlendirmeleri Ncsıl İptal Edebinirim?

Meşgulde çağrı yönlgndirmenin iptalk için #60#, cevcpsızda çağrı yönlendirmenin iptcli için #22#, her durumda çağrı yönlendirmenin iptali için ise; #21# tuşlanmalıdır.

Ekstra Mesaj Kutusu

Standart Mesaj Kutusu gibi sabit telefonunuz meşgulken ya da telefona cevap veremediğinizde, size bırakılan mesajları daha sonra dinlemenizi sağlar ancak sadece bununla kalmaz. Ekstra Mesaj Kutusu ile mesajlarınızı saklayabilir, mesaj gönderebilir, kendi karşılama mesajınızı oluşturabilir, geri arama ve kişisel hatırlatma hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca isterseniz mesaj kutunuzda yer alan mesajlarınızdan e-posta ya da sms yoluyla da haberdar olabilirsiniz.

• Kişisel Hatırlatma Servisi: Uyandırılma veya bir olayın hatırlatılması (doğum günü vs) gibi değişik sebeplerden dolayı istenilen bir zamanda sistemin sizi araması ile bir çağrı alarak Kişisel hatırlatma servisimizden faydalanabilirsiniz.
• Geri Arama Servisi: Size bırakılan bir mesajı dinledikten sonra ya da dinlemeden, sistemde kurulan bağlantı üzerinden mesaj gönderenin telefon numarasına göre geri arama yapabilirsiniz.

Standart Mesaj Kutusuna göre ayrıcalıklarla dolu olan bu hizmetimizden faydalanabilmek için Türk Telekom’a başvurmanız gerekmektedir.

Nasıl çalışır?

Başvuru yaptıktan sonra, size tahsis edilen özel posta kutusu, sabit telefon numaranızla ilişkilendirilir. İlişkilendirilen sabit telefonunuzu 0800 500 10 10’a yönlendirmeniz sonrasında sistemde tanımlı sabit telefonunuza gelen çağrılara Türk Telekom’a ait TT Sesli Mesaj sistemi cevap verecek ve arayanın size mesaj bırakmasını sağlayacaktır. Sizi arayan kişinin mesaj bırakması sonrasında ise, sistem tarafından belirli periyotlarda sistemde tanımlı olan sabit telefon numaranız aranarak saklanan sesli mesajlar için bilgilendirilebileceğiniz gibi siz de 0 800 500 10 10 numaralı Sesli Mesaj Merkezi’ni arayarak mesajlarınızı dinleyebilir ve yönetebilirsiniz.

Ücretli midir?

Seçtiğiniz mesaj kutusu türüne ve kapasitesine bağlı olarak aylık bir sabit ücret ve kullandığınız Ekstra Mesaj Kutusu özelliklerine bağlı olarak aylık bir kullanım ücreti alınacaktır. Ayrıntılı bilgi için www.turktelekom.com.tr

kendi karşılama mesajımı yaratabilir miyim?

Sizi arayan kişi, Türk Telekom’un oluşturduğu standart bir mesajla karşılanabileceği gibi, sizin oluşturacağınız özel bir mesajla da karşılanabilir.

Ekstra Mesaj Kutusu’nun çeşitleri neler?

- Bireysel Mesaj Kutusu

Standart olarak 2MB’lık (yaklaşık 30 sn’lik 17 mesaj) alan tahsis edilir. İstenmesi halinde kapasite artırımına gidilebilir. Mesaj kutularının kapasitelerine göre aylık sabit ücret alınır.

Kapasiteler ve ücretleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

- Aile Mesaj Kutusu

Standart olarak 5MB’lık (yaklaşık 30 sn’lik 42 mesaj) alan tahsis edilir. İstenmesi halinde kapasite artırımına gidilebilir. Mesaj kutularının kapasitelerine göre aylık sabit ücret alınır. Müşterinin istemesi halinde 5 alt mesaj kutusu olacak şekilde alt mesaj kutuları tahsis edilebilir.

Kapasiteler ve ücretleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

- Profesyonel Mesaj Kutusu

Standart olarak 10MB’lık (yaklaşık 30 sn’lik 85 mesaj) alan tahsis edilir. İstenmesi halinde kapasite artırımına gidilebilir. Mesaj kutularının kapasitelerine göre aylık sabit ücret alınır. Müşterinin istemesi halinde 20 alt mesaj kutusu olacak şekilde alt mesaj kutuları tahsis edilebilir.

Kapasiteler ve ücretleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Yönlendirmeyi Nasıl Yapabilirim?

Sabit telefonunuzun yönlendirmesi Standart Mesaj Kutusunda olduğu gibi yapılır. Ancak yönlendirme numarası 0800 500 10 10’dur.


Yönlendirmeleri Nasıl İptal Edebilirim?

Standart Mesaj Kutusunda olduğu gibi yapılır.

***Her telefon için yukarıda belirtilen mesaj kutusu tiplerinden yalnızca birini seçebileceğiniz gibi (Bireysel, Aile, Profesyonel) ilgili mesaj tipine ait kapasitelerden de yalnızca birini seçebilirsiniz.

***Ayrıca, mesaj kutusu tipi ve kapasite seçimlerinizde istediğiniz zaman değişiklik talebinde bulunabilirsiniz. Yeni tercihleriniz bir sonraki fatura döneminde geçerli olacaktır.

- Birleştirilmiş Mesajlaşma Servisi

Bu hizmet ile müşterilere ses, faks ve elektronik posta mesajı kaydedebilecek bir posta kutusu tahsis edilecektir.

- Faks Mesajı Alma ve Depolama Servisi

Bu hizmet ile müşterilerimize gelen faksların depolanabileceği bir posta kutusu tahsil edilir. Gelen faks mesajları abonenin isteğine göre sistemde tanımlı faks numarasına gönderilebileceği gibi farklı faks numaralarına da iletilebilir.

Sabit telefonunuzun yönlendirmesi ve yönlendirmenin iptali Standart ve Ekstra Mesaj Kutularında olduğu gibi yapılır. Ancak yönlendirme numarası 0800 500 12 12’dir.

***Birleştirilmiş Mesajlaşma ve Faks Mesajı Alma ve Depolama Servislerinden yalnızca Bireysel Mesajlaşma aboneleri yararlanabilir.

Ekstra Mesaj Kutusu (alt hizmetleri de dahil) kişisel ayarlar ve şifrelerine ilişkin her türlü değişikliği www.bm.turktelekom.com.tr adresinden yapabilirsiniz.

Her türlü detaylı bilgiye 444 1 444 Müşteri Hizmetleri Servisimiz ile 0800 314 44 44 TT Sesli Mesaj Yardım Masası’ndan alabilirsiniz.

TT SMS



TT SMS, bugüne kadar sadece cep telefonlarında kullanılan kısa mesaj gönderme hizmetinin sabit telefonlardan da gerçekleştirilmesini sağlayan bir yeniliktir.
TÜRK TELEKOM’ un TT SMS servisi ile sabit telefondan, sabit telefona, sabit telefondan GSM telefonlarına mesaj gönderebilecek ve mesaj alınabilecektir. Ayrıca, sabit telefondan e-mail adresine ve faks numaralarına da mesaj gönderebilecektir.
Bu hizmetten yararlanabilmek için CLIP (arayan numaranın görünmesi) özelliğine ve SMS uyumlu telefon cihazlarına sahip olmak gerekmektedir. SMS uyumlu olmayan cihazlara bırakılan yazılı mesajlar, sesli mesaj olarak iletilecektir.
Sabit hattın CLIP özelliğine sahip sayısal santrale bağlı olması ve 444 1 444 Müşteri Hizmetleri numarasını aramak yeterlidir.
TT SMS uyumlu telefon makineleri veya cihazları olan müşterilerimizin telefonlarının ayarlar kısmına TT SMS Merkezi erişim numarasını girmeleri ve SMS göndermeleri yeterlidir. Bunun için herhangi bir abonelik ücreti alınmayacaktır.
İlk mesaj gönderildikten sonra şifre ve web adresi TT SMS Merkezi tarafından SMS olarak gönderilecektir.
Bir SMS’ in uzunluğu 160 karakter olup, 1 SMS bedeli ile ücretlendirilir. Web üzerinden ve telefon makinesinin uygun olması durumunda 160 karakterden fazla mesaj yazılabilir. Ancak 160 karakteri aşması halinde örneğin; 321 karakterlik bir TT SMS gönderildiğinde 3 SMS olarak ücretlendirilir. 159 karakterlik bir SMS gönderilmesinde 1 SMS olarak ücretlendirilir.
Sayısal olmayan santrallerden numara alan müşterilerimiz ile SMS uyumlu telefon makineleri olmayan müşterilerimiz SMS gönderemeyecekler. Ancak kendilerine gönderilen mesajları sesli mesaj olarak alabilecekler.
Müşterilerimizin Telekom Müdürlüklerine gelmesi durumunda da TT SMS özelliğini alabilecekler.
Müşterilerimiz SMS almak istemediği zaman aralığını web üzerinden belirleyebilecek ve istediği gibi değiştirebilecektir. Mesaj alım saatlerini sınırlayan müşteriye bu süre zarfında mesaj gönderilmeyecektir.
Müşterilerimizin SMS almak istemediği numaraları web üzeriden kaydedebilecektir.
TT SMS TARİFESİ ;
1 MESAJ BEDELİ (YKR)
Sabit Hat’tan, Sabit Hat’a 4,9
Web’den, Sabit Hat’a 4,9
Web’ den,E-postaya 4,9
Web’ den,Faks’a 4,9
Sabit Hat’tan Turkcell ve Telsim’e 8,5
Sabit Hat’tan Avea’ya 14,9
Sabit Hat’tan Global’e 12,7
Bizlerle bilgilerini paylaşan TURK TELEKOM Paşabahçe Telefon Santralından Yaşar Öztürk’e verdiği bu bilgilerden dolayı teşekkür ederiz Türk Telekom’un yeni uygulamalarınında habercisi olacağımızı buradan bir kere daha tekrarlıyalım.





Türk Telekom’dan indirimler devam ediyor,
Sabit hatlardan cep telefonunu aramak ucuzladı



Türk Telekom’un yeni ara bağlantı tarifesiyle sabit hatlardan GSM mobil telefonlarını aramak ucuzluyor. Yeni tarife ile Türk Telekom kullanıcıları, cep telefonlarını yüzde 44’e varan indirimlerle arayacak.

Türk Telekom’un kullanıcılarına sunduğu daha avantajlı ürün ve hizmet tarifeleri rüzgarı sürüyor. Türk Telekom’un sabit hatlardan cep telefonlarını arama fiyatlandırmalarında değişime gitmesiyle indirimler yüzde 44’ü buldu.

Yeni fiyatlandırmaların devreye girmesiyle indirimin yanında Avea, Turkcell ve Telsim’i sabit hatlardan aramak aynı seviyeye getirildi. En yüksek indirim oranı ŞirketHATT ve KonuşkanHATT tarifelerine yansıdı.

Cep telefonlarını aramanın dakikası, KDV dahil, ÖİV hariç olmak üzere; ŞirketHATT sahipleri için 27.2 Ykr, KonuşkanHATT kullanıcıları için 30 Ykr, StandartHATT kullanıcıları için 39.7 Ykr ve HesaplıHATT/YazlıkHATT kullanıcıları için ücretsiz kontör dahilinde 39.7 Ykr, ücretsiz kontörü aşmaları durumunda ise 75.2 Ykr olacak.

Telekomünikasyon Kurumunca onaylanan yeni tarife 1 Ağustos’tan itibaren uygulanmaya başlandı.

Fiyat Karşılaştırmaları (Fiyatlara %18 KDV dahil, %15 ÖİV hariçtir. (Ykr/Dk) )

Turkcell ve Telsim İçin Mevcut Tarifeler Yeni Tarifeler İndirim Oranları
ŞirketHATT 45.0 27.2 -39%
KonuşkanHATT 49.5 30.0 -39%
StandartHATT 54.0 39.7 -26%
HesaplıHATT / YazlıkHATT * 54.0 39.7 -26%

Avea İçin Mevcut Tarifeler Yeni Tarifeler İndirim Oranları
ŞirketHATT 48.4 27.2 -44%
KonuşkanHATT 53.2 30.0 -44%
StandartHATT 58.1 39.7 -32%
HesaplıHATT / YazlıkHATT * 58.1 39.7 -32%
* HesaplıHATT için aylık 100 kontörden, YazlıkHATT için ise yıllık 1200 kontörden sonra dakika ücreti olarak 75,2 Ykr uygulanır.


TTNet A.Ş.’den ADSL için iki büyük müjde

Türk Telekom’un özelleştirme süreci sonrasında ADSL satış hizmetlerini yürütmek üzere Türk Telekom’un bir iştiraki olarak kurulan TT Net A.Ş., ADSL fiyatlarında iki yeni değişikliğe gidiyor. TT Net’ten kotalı hizmet alan tüm kullanıcılar aynı fiyata iki katı hızla internete erişim sağlayacak. Limitsiz internet hizmeti alan kullanıcılar ise tarifelerinde kullandığı pakete göre %17,5’e varan indirimlerden faydalanacak.

TTNet’ten kotalı ADSL alan müşterilerimiz için ADSL bağlantı hızı 1 Ağustos 2006 dan itibaren iki kat arttı. 3, 6 ve 9 gigabayt limitli bağlantıya sahip kullanıcılar için, geçtiğimiz dönem 512 kilobit olan temel internet bağlantısı, herhangi bir tarife değişikliği olmadan 1 megabit’e (1024 kilobit) çıkıyor. Böylece kotalı internet kullanıcıları önümüzdeki dönemde aynı fiyata şimdikinden 2 kat daha hızlı internet bağlantısına kavuşacak. Bağlantı hızları artarken kota büyüklüklerinde ya da ilk bağlantı ücretlerinde herhangi bir değişiklik olmayacak.



TTNet’ten sınırsız internet bağlantısı hizmeti alan müşterilerimize ise fiyatlarda kullandığı pakete göre %17,5’e varan indirimler sunuluyor. Buna göre 99 YTL olan 512 kilobit hızındaki aylık bağlantı fiyatı 89 YTL’ye; 169 YTL olan 1 megabit aylık kullanım ücreti 139 YTL’ye ve 269 YTL olan 2 megabit olan aylık kullanım ücreti de 229 YTL’ye düşüyor. Öte yandan aylık kullanım ücreti 49 YTL olan 256 kilobitlik sınırsız internet paketi kullanıcıları ise kendi tercihleri doğrultusunda 1 Eylül 2006 tarihinden itibaren aynı fiyata 1 megabit’lik (1024 kilobit) hız ve 6 gigabayt kotalık paketten yararlanabilecekler. Yükseltilmiş hız ve kotalı ADSL paketini aynı fiyatla kullanan kullanıcılar istedikleri takdirde 6 ay içerisinde herhangi bir zamanda eski paketleri olan 256 kilobit sınırsız internet erişim paketine geri dönebilecekler.
Limitli ADSL hız artımı ve fiyat tarifesi

Eski ADSL Erişim Hızı (Kbps’e kadar) Kota (GB) Yeni ADSL Erişim Hızı (Kbps’e kadar) Aylık Ücret (YTL) Kota Aşımı
(YTL/megabyte)
512/128 3 1024/256 29 0,01
512/128 6 1024/256 49 0,01
512/128 9 1024/256 69 0,01

Sınırsız İnternet Erişimi Fiyatlandırmaları
ADSL Erişim Hızı (Kbps’e kadar) Eski Aylık Ücret (YTL) Yeni Aylık Ücret (YTL)
512/128 99 89
1024/256 169 139
2048/512 269 229



MÜJDELERİ VE HİZMET AŞKI İLE FARKINI HİSSETTİREN TÜRK TELEKOM ÇALIŞANLARINA GÖSTERDİKLERİ ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI GAZETEMİZ ADINA TEŞEKKÜRÜN YETERLİ OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ .
İŞ HAYATINIZDA BAŞARILARINIZIN DEVAMINI TEMENNİ EDİYORUZ.





16-08-2006 7662 4 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

yohh2005 16-08-2006

beykoz basınında 1.olmak doğuş haber olmakla birlikte anılır oldu

Türk Telekom'la ilgili yapmış olduğunuz haberler ve teknolojik gelişmelerinden haberdar ettiğiniz için teşekkür ederiz.
yayın hayatınızda başarılarınızn devamını dilerim

Nihal Tunca 16-08-2006

türk telokom farkını hissettirdi

özellikle öğrencilere ve aile bireylerine yaptığı hizmet için türk telekom'a teşekkür ediyorum.
Geniş kitleleri ilgilendiren haber konusu için, haberi yapan kurumu ve bilgi veren teknoloğu kutluyorum.

Yaşar ÖZTÜRK 17-08-2006

DOĞUŞ HABERE BOL KAZANÇLAR

Müjdelerimizi ve yeni hizmetlerimizle ilgili gelişmeleri gazeteniz aracılığıyla müşterilerimize sunmak bizleri çok memnun etmekte umarım bundan sonrada müşteri açısından sevinçle karşılanacak haberleri burada paylaşacağız.
saygılar sunuyorum

H.HAKAN DEMİREL 17-08-2006

BİLİNÇLİMİ YAZDIN

TÜRK TELEKOMUN YAPMIŞ OLDUĞU YENİLİKLER TABİKİ ÇOK GÜZEL YANLIZ ADSL LİMİTİNİN GÜZEL OLDUĞUNU SAVUNMAK BANA GÖRE ÇOK GÜLÜNÇ NİYEMİ TEKNİK KONULARI BİLMEDEN İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEK OLMAZ. ADSL DENEN İLLETTE HIZ YÜKSELDİKCE AĞIRLAŞMAKTADIR.ÇÜNKÜ BELLİ BİR MESAFEDEN SONRA HIZI DÜŞÜYOR.SANTRALA 3 KM NİN ÜZERİNDE OLAN MESAFELERDE KESİNLİKLE RANDIMAN VERMİYOR.TELEKOM PERSONELİNİN EVLERİNDE 2048 HIZ OLMASINA RAĞMEN ÇOK DÜŞÜK ÇALIŞMAKTADIR.ÖNCE BU KONULARI HALLETMEK LAZIM........SONRA HEP BERABER SEVİNELİM.

Toplam 4 yorum bulundu. 1-4 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 598
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1085
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 549
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 449
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 509
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 459
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 656
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 506
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1125
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 989
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 851