Alibahadır Mesire Alanı Yeni Yüzü için Gün Sayıyor

27-07-2020 3364 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi Alibahadır Mesire Alanı yeni düzenlemeler ve tesisiyle kapılarını açmaya hazırlanıyor. Misafirlerinin, doğası ve temiz ortamında huzur bulacağı mesire hem şehirden uzaklaşmak hem de spor yapmak isteyenlere hitap edecek.


Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan kiralanan ve Beykoz Belediyesi tarafından işletilecek olan Alihabahadır Mesire Alanı, vatandaşlar için yeni hizmet anlayışıyla sosyal mekânlar ve spor alanlarıyla donatıldı.        


İstanbullulara günü birlik tatil için alternatif olacak mesirede ziyaretçilerin spor yapabileceği yürüyüş yolları, koşu ve bisiklet parkurları, futbol ve basketbol sahası, çocuk oyun alanları, piknik masaları, restoran ve otopark yer alıyor.  


Kemankeş Restoran’da Unutulmaz Yemekler

Şehre yakın konumu ve huzurlu ortamıyla tercih sebebi olacak mesirede Beykoz Belediyesi tarafından işletilecek Kemankeş Restoran’da da hazırlıklar sürüyor. Yeşillikler içinde, sakin ve nezih bir tesiste dinlenmek isteyenler için kurulan mekâna gelen ziyaretçilere kahvaltıdan akşam yemeğine kadar geniş bir menüde hizmet verilecek.  


Birçok Dalda Spor Yapma İmkanı

İstanbullulara nefes aldıracak mesire yerinin bir kısmında ise amatör olarak okçuluk sporu da yapılacak, yetenekli gençlere ve meraklılarına okçuluk eğitimleri verilecek. Okçuluğun yanı sıra futbol, basketbol, koşu ve bisiklet gibi sporların da yapılabileceği mesire alanının amatör sporcuların uğrak yeri olması bekleniyor.


Beykoz Belediyesi Alibahadır Mesire Alanı’nın son hazırlıkların ardından ziyarete açılması planlanıyor.

Alibahadır Mesiresi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: “Alibahadır Mesire Alanı gerçekten çok özel bir yer olacak. Burası Beykoz’umuzun doğasının en derinden teneffüs edilebildiği yerlerden birisi. Sadece sayfiye yeri değil aynı zamanda spora gönül vermiş birçok vatandaşımızın bu anlamda nitelikli vakit geçirebilecek bir yer olacak. Çalışmalarımızı bitince, Beykoz’a yaraşır güzelliklerin, tabiat, huzur ve sporun bir arada olduğu mesiremize herkesi davet ediyoruz.” dedi.

Haber Kaynağı: Beykoz Belediyesi İletişim Koordinatörlüğü

 




27-07-2020 3364 Yorum yok. Yorum Ekle
Asım Özdemir

SPOR BEYKOZ’DA YAPILIR

30-07-2025 Yorum yok. 1091
Ozan Derviş

VEFA DUYGUSU BEYKOZ’DAN NEDEN HİÇ GEÇMEZ

29-07-2025 Yorum yok. 733
Neyir Erkan Şişman

Adalet Kimin Kaleminde?

29-07-2025 Yorum yok. 637
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

YAZIP ÇİZMEK…

29-07-2025 Yorum yok. 695
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

BEYKOZ’ DA KADIN EMEĞİ PAZARI

29-07-2025 Yorum yok. 713
Hacı Arıcı

CENNET; KARDEŞ OLABİLENLRİN YERİDİR.

29-07-2025 Yorum yok. 635
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Başkanla...

29-07-2025 Yorum yok. 775
Yaprak Akın

Yoğunluk Transferini Detaylandıralım mı!

29-07-2025 Yorum yok. 617
Erdal Uzuner

YAZA SAVAŞLA GİRERKEN

03-07-2025 Yorum yok. 1136
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 1108
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 1806